Sportiek logo

Sportiek reviews, ervaringen en beoordelingen

Bezoek de website
Sportiek reviews, ervaringen en beoordelingen
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
390
Sportiek logo
Website
sportiek.com
Categorie
Vakantie & reizen
Bezoek de website

Reviews en ervaringen Sportiek

Je wilt dat je wintersportvakantie naar Frankrijk goed geregeld is? Dan zou je kunnen overwegen om te kiezen voor Sportiek. Speciaal voor jou hebben we ons verdiept in de reviews en ervaringen en hebben we de belangrijkste elementen daar uit gehaald en voor je samengevat. Op die manier krijg je prima in beeld wat Sportiek voor je kan betekenen. Vervolgens beslis je uiteraard zelf om eventueel ook gebruik te maken van de ervaring en expertise van Sportiek.

Over Sportiek

Sportiek is al vanaf 1985 de specialist als het gaat om volledig verzorgde wintersportvakanties in Frankrijk. Daarmee toont het al jarenlang aan dat een wintersportvakantie niet beslist in Oostenrijk plaats hoeft te vinden. Sportiek biedt verzorgde wintersportvakanties voor stellen, families, groepen, biedt skiweekenden en ook vakanties in de voorjaarsvakantie aan en staat bekend om de persoonlijke aandacht die er geboden wordt aan de vakantiegangers. Uiteraard biedt het verschillende accommodaties aan die altijd in de buurt van maar soms ook gewoon op de piste liggen.

Waarom kiezen voor Sportiek?

Als jij je wintersportvakantie laat verzorgen door Sportiek, dan weet je dat je vakantie perfecte georganiseerd wordt. Je kunt met Sportiek alle kanten op en vindt door het invoeren van het reisgezelschap, het kiezen van een bestemming, het aangeven van de vakantieperiode en de reisduur in te voeren meteen al de beste opties. Je kiest eveneens voor Sportiek omdat je dan een vakantie scoort inclusief goedkopere skipas. Omdat de specialist de skipassen op grote schaal inkoopt, kan het jou een voordelige skipas aanbieden. Hoef je dat in elk geval niet zelf meer te regelen. Je kiest eveneens voor Sportiek vanwege de persoonlijke aandacht die je krijgt. Je kunt ook kiezen voor locaties waarbij 100 procent sneeuwzekerheid geboden kan worden.

Is Sportiek betrouwbaar?

Als er iets duidelijk wordt uit de reviews en ervaringen van mensen die al eens via Sportiek op vakantie gingen, dan is het wel het feit dat sprake is van een betrouwbare onderneming. Wat er beloofd wordt, wordt ook daadwerkelijk aangeboden. Je kunt er vanuit gaan dat je bij deze aanbieder steeds de scherpste prijzen aangeboden krijgt. Ook de met scherpe kortingen aangeboden last minutes blijken betrouwbaar, zoals ook de geboden accommodatie steeds de goedkeuring van de vakantiegangers krijgen en dus altijd betrouwbaar zijn.

Klantenservice en klachten

Mocht je ondanks de uitstekende informatie die Sportiek je biedt toch nog vragen hebben of mocht je zelfs aanleiding hebben om een klacht in te dienen, dan kan dat op verschillende manieren. Zo kun je gewoon bellen met de mensen van Sportiek. Je kunt ook kiezen voor het sturen van een e-mail. Daarnaast zou je ook via de sociale media kanalen Facebook en Twitter contact kunnen zoeken met deze aanbieder van wintersportvakanties in Frankrijk.

Wil jij ook beoordelen?

Je hebt veel aan de beoordelingen van mensen die al eens een vakantie boekten via Sportiek. Ze geven je onafhankelijke en eerlijke informatie die je helpen bij het maken van de juiste keuzes. Daarom vragen we je om in het vervolg toch vooral ook een beoordeling achter te laten. Op die manier kun je andere mensen namelijk ook precies dat zetje in de juiste richting geven.

Reviews over Sportiek
Gerelateerde bedrijven
AsiaDirect logo
AsiaDirect
4 beoordelingen
9,5
Golftime logo
Golftime
2 beoordelingen
9
Tubantia Webwinkel logo
Tubantia Webwinkel
2 beoordelingen
7,5
Gerelateerde blogartikelen
9,5
100% zou hier weer kopen
2 beoordelingen
Ervaringen met Sportiek

Het bedrijf Sportiek is geverifieerd door ons. De webshop sportiek.com is al sinds 2003 een betrouwbare partij om te bestellen. Sportiek is lid bij de KvK (kamer van koophandel) en hun website beschikt over een SSL certificaat (het groene slotje). Dit slotje geeft aan dat het veilig is om te bestellen via de online betaalmethodes die ze aanbieden. Sportiek maakt gebruik van de meest voorkomende betaalmogelijkheden in Nederland.

De reputatie van sportiek.com is positief te noemen. Het Nederlandse bedrijf is namelijk ook al een lange tijd actief op het internet. Je kunt zelf ook meehelpen andere gebruikers een goede keus te maken bij hun aankopen. Dit kun je doen door een review achter te laten op deze pagina.

Wij raden het aan om eerst even op de website van sportiek.com te kijken voor actuele openingstijden. Hier kun je ook hun uitgebreide assortiment bekijken.

Geplaatst op: 05-03-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Goede winkel

Echt een goede winkel en ik ben ook super goed geholpen met het op maat maken van mijn nieuwe skischoenen. Ze hebben erg veel kennis en ze weten echt waar ze het over hebben. Top bedrijf!

Geplaatst op: 15-05-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Samuel P.

9 / 10
5/5 5/5 3/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Sportiek
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
AsiaDirect logo
AsiaDirect
4 beoordelingen
9,5
Golftime logo
Golftime
2 beoordelingen
9
Tubantia Webwinkel logo
Tubantia Webwinkel
2 beoordelingen
7,5
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Sportiek een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 2 beoordelingen geplaatst over Sportiek. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 9,5 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Sportiek actief?

Sportiek is vooral actief in de categorie vakantie & reizen en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) groepsaccommodaties , hotels en wintersport.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Sportiek reviews? Dan kun je naar de website van Sportiek gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie