Spelgezel logo

Spelgezel reviews, ervaringen en beoordelingen

Spelgezel reviews, ervaringen en beoordelingen
3822
Spelgezel logo
Website
Spelgezel
Categorie
Webshops

Reviews en Ervaringen Spelgezel

Spelgezel is de plek om te vertoeven als je graag een plezierige vrijetijdsbesteding wilt vinden die je kan delen met je vrienden, partner, kids of iemand anders. Je vindt er namelijk puzzels en heel wat gezelschapsspelletjes. Wil je zeker zijn van wat je kan verwachten van je aankoop bij Spelgezel? Neem dan op onze website de Spelgezel ervaringen door voordat je je aankopen doet!

Over Spelgezel

Spelgezel is een Belgische speciaalzaak die zowel een fysieke winkel heeft in Gent als gezelschapsspelletjes en puzzels online verkoopt. In het assortiment vind je maar liefst 2500 verschillende kaart- en bordspellen. De kans dat je er een leuk spel vindt om te delen met je gezin, familieleden of vrienden is dus groot. Doordat Spelgezel een speciaalzaak is, vind je er bovendien gezelschapsspelletjes die je nergens anders tegenkomt.

Spelgezel staat ook altijd klaar om jou als klant te helpen. Als je dus advies wilt of niet zeker bent over iets, hoef je het bedrijf alleen maar te contacteren. Wanneer je spelletjes koopt in de webshop kan je ze zelf gaan ophalen of ze laten leveren voor een kleine meerprijs.

Waarom kiezen voor Spelgezel

Er zijn heel wat winkels waar je puzzels en gezelschapspellen kan kopen, maar in de meeste webshops is het aanbod beperkt. Als je dus op zoek bent naar de allernieuwste spelletjes of een bijzonder gezelschapsspel dat je nergens anders vindt, is Spelgezel een goede optie. De kans is er namelijk groot dat je er precies vindt wat je zoekt, doordat de webwinkel maar liefst 2500 verschillende kaart- en bordspellen in zijn assortiment heeft.

Spelgezel bezoeken is fijn voor zij die helemaal verslaafd zijn aan spelletjes en dit als hobby hebben. Maar eigenlijk kan iedereen er terecht, want wie vindt het nu niet fijn om af en toe een leuk spel te spelen? Het is bovendien de ideale manier om de band met je gezin, vrienden en familie te versterken. Spelletjes maken ook zowel feestdagen als de doordeweekse dag heel wat leuker. Spelgezel is een goede webwinkel om het hele jaar door te bezoeken en heeft een aanbod voor alle leeftijden!

Is Spelgezel betrouwbaar?

Spelgezel heeft zowel een fysieke winkel als een webshop. Je kan je bestelde artikelen dus persoonlijk afhalen als je dat verkiest. Daarnaast kan je in de webwinkel betalen op tal van veilige manieren, waaronder Payconiq en Visa. Dit zijn indicatoren dat de webwinkel betrouwbaar is. Je kan dus zonder zorgen kopen bij Spelgezel!

Klantenservice en klachten

Bij klachten in verband met een eerdere aankoop kan je langsgaan in de winkel in Gent. Woon je te ver? Dan is het mogelijk om het bedrijf te contacteren via Facebook of e-mail.

Wil jij ook beoordelen?

Wil jij graag anderen helpen met het maken van de juiste beslissing? Laat dan bij ons je beoordeling achter. Aan de hand van jouw review krijgen potentiele kopers dan een beter beeld van wie Spelgezel juist is en of de winkel past bij hun wensen en noden. Een review schrijven duurt ook helemaal niet lang, dus daar hoef je niet mee in te zitten!

Reviews over Spelgezel
Gerelateerde bedrijven
Shoppartners logo
Shoppartners
5 beoordelingen
3,3
MegaGadgets logo
MegaGadgets
5 beoordelingen
7,2
Top1toys logo
Top1toys
1 beoordeling
9
Gerelateerde blogartikelen
10
100% zou hier weer kopen
0 beoordelingen

Schrijf een review over Spelgezel
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Shoppartners logo
Shoppartners
5 beoordelingen
3,3
MegaGadgets logo
MegaGadgets
5 beoordelingen
7,2
Top1toys logo
Top1toys
1 beoordeling
9
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Spelgezel een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 0 beoordelingen geplaatst over Spelgezel. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Spelgezel actief?

Spelgezel is vooral actief in de categorie webshops en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) spellen.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Spelgezel reviews? Dan kun je naar de website van Spelgezel gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie