Speelgoeddirect.nl logo

Speelgoeddirect.nl reviews, ervaringen en beoordelingen

Speelgoeddirect.nl reviews, ervaringen en beoordelingen
1920
Speelgoeddirect.nl logo
Website
Speelgoeddirect.nl
Categorie
Webshops

Reviews en Ervaringen Speelgoeddirect.nl

Kinderen en speelgoed horen onlosmakelijk bij elkaar. Een gezond kind speelt. En als er niets voorhanden is, gerust met stenen en hout. Dat spel is ook mooi, maar natuurlijk gun je je kind of je kleinkind nog ander prachtig speelgoed. Bijvoorbeeld van Speelgoeddirect.nl. Bestel je echter speelgoed, dan wil je wel dat de kwaliteit goed is. Niet alle kinderen spelen even voorzichtig en het is jammer als het speelgoed snel kapot is. Hoe zit dit bij de webshop Speelgoeddirect.nl? Kun je bij hen vertrouwen op de kwaliteit? En worden de bestellingen op de afgesproken dag bezorgd, zodat je ze echt op tijd in huis hebt? Is de klantenservice in orde? Om hier achter te komen, kun je beoordelingen van andere klanten lezen. Die hebben wij voor je verzameld. Bekijk de beoordelingen en bepaal daarna of je wel of niet bij deze winkel wilt bestellen.

Over Speelgoeddirect.nl

Speelgoeddirect.nl is een online shop met een groot assortiment aan speelgoed voor jong en oud. Je kunt hier babyspeelgoed bestellen, maar ook leuk buitenspeelgoed of speelgoed voor oudere kinderen. Denk hierbij aan voetbaltafels of tafeltennistafels. Het speelgoed dat deze winkel verkoopt is leuk, maar bevordert daarnaast ook de ontwikkeling van kinderen. Op de verschillende gebieden, zoals sociaal, motorisch, creatief en emotioneel. Niet alleen de bekende topmerken zijn verkrijgbaar, maar ook een selectie van echt exclusief speelgoed. Speelgoeddirect.nl geeft aan innoverend te zijn en ze bieden telkens nieuw speelgoed aan. En dat tegen scherpe prijzen. De levering is snel.

Waarom kiezen voor Speelgoeddirect.nl

Zoek je naar een online speelgoedwinkel met een uitgebreid assortiment en scherp geprijsde producten van goede kwaliteit, dan kan Speelgoeddirect.nl een goede optie zijn. Er is speelgoed voor alle leeftijden. Zoek je iets voor een klein kindje, dan kijk je bij de categorie baby of peuter. Ook is er een aparte afdeling voor buitenspeelgoed waar je onder meer zandbakken, tractors en kruiwagens kunt vinden. Ook zijn er natuurlijk trampolines en diverse speelhuisjes. Zoek je een bordspel of een mooie legpuzzel, dan kun je meteen bij de spellen zoeken. Ook voor de diverse sporten, zoals badminton en voetbal, vind je bij deze shop de nodige materialen. Dan zijn er nog de knutselspullen en speciale artikelen voor school. Hierbij kun je denken aan onder meer schooltassen en etuis. Natuurlijk is er bouwspeelgoed en constructiespeelgoed. Bij zo’n volledig assortiment vind je vast en zeker wat je nodig hebt. Merken die je zoal tegen zult komen zijn Barbie, Little Tikes, Playmobil, Disney en Bumba. Wil je voor een bepaald kind passend speelgoed, dan is het ook nog mogelijk om deskundig advies te vragen aan een van de medewerkers.

Is Speelgoeddirect.nl betrouwbaar?

Speelgoeddirect.nl is al door heel wat klanten beoordeeld. Neem je deze reviews even door, dan zie je al snel dat dit een betrouwbare winkel is. Ook zijn ze heel actief op diverse kanalen van de social media. Verder is de klantenservice prima bereikbaar.

Klantenservice en klachten

Het kan gebeuren dat je een klacht hebt over een bepaalde webwinkel. Is dat het geval bij Speelgoeddirect.nl dan zie je op de website een speciale klachtenregeling. Vaak zegt dat veel over een goede afhandeling van klachten. Heb je advies nodig, wil je iets vragen over een bestelling of levertijd, dan kun je bellen of mailen. Bellen kan op werkdagen en stuur je een e-mail, dan krijg je binnen 24 uur een reactie terug. Tenslotte kun je natuurlijk via Facebook of een andere vorm van de sociale media contact opnemen.

Wil jij ook beoordelen?

Wil jij een review over Speelgoeddirect.nl schrijven? Je hebt ervaring met deze winkel? Laat dan weten hoe je hun producten en service beoordeelt. Met deze recensies help je andere consumenten. Zij willen graag meer weten over dit bedrijf. Dit lukt uitstekend door middel van jouw beoordeling.

Gerelateerde bedrijven
Goedgemerkt logo
Goedgemerkt
2 beoordelingen
8
Vivolanda logo
Vivolanda
2 beoordelingen
9,5
MiniInTheBox logo
MiniInTheBox
2 beoordelingen
9
Gerelateerde blogartikelen
9,5
100% zou hier weer kopen
1 beoordeling
Fijne trampoline

Ik heb hier gister een trampoline besteld en deze is direct geleverd. Ik heb deze zelf opgebouwd binnen een klein half uurtje. De prijs was ook erg goed en de levertijd was dus echt uitstekend!

Geplaatst op: 27-03-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Sven L.

9 / 10
4/5 4/5 5/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Speelgoeddirect.nl
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Goedgemerkt logo
Goedgemerkt
2 beoordelingen
8
Vivolanda logo
Vivolanda
2 beoordelingen
9,5
MiniInTheBox logo
MiniInTheBox
2 beoordelingen
9
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Speelgoeddirect.nl een betrouwbaar bedrijf?

Er is 1 beoordeling geplaatst over Speelgoeddirect.nl. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 9,5 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Speelgoeddirect.nl actief?

Speelgoeddirect.nl is vooral actief in de categorie webshops en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) kinderen en speelgoed.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Speelgoeddirect.nl reviews? Dan kun je naar de website van Speelgoeddirect.nl gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie