Sonova logo

Sonova reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Sonova reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
3236
10
100% zou hier weer kopen
1 beoordeling
Onze beoordeling over Sonova

Sonova is geverifieerd door ons expert team. De webshop Sonova bestaat al jaren en staat bekend als een betrouwbare partij om zaken mee te doen. Daarnaast is Sonova lid van de kamer van koophandel en is hun website beveiligd met een SSL certificaat (groen slotje). Dit SSL certificaat geeft aan dat het via de online betaalmethodes veilig is om te bestellen via Sonova. Ze bieden de grootste betaalmethodes van Nederland aan op hun webshop.

Sonova is van origine een Nederlands bedrijf en is daarnaast al een lange tijd actief op het internet. Hun reputatie is daarom ook erg goed. Op onze website kan jij ook een review plaatsen om andere gebruikers te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen.

Het is verstandig de website van Sonova te bekijken voor actuele openingstijden. Daar vind je uiteraard ook het uitgebreide assortiment van Sonova.

Geplaatst op: 27-09-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review

Schrijf een review over Sonova


Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven

Babypark logo
Babypark
9 beoordelingen
6,1
Geeektech logo
Geeektech
2 beoordelingen
9
Pranayur.nl logo
Pranayur.nl
2 beoordelingen
9

Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Sonova een betrouwbaar bedrijf?

Er is 1 beoordeling geplaatst over Sonova. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Sonova actief?

Sonova is vooral actief in de categorie webshops.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Sonova reviews? Dan kun je naar de website van Sonova gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie