Snurky.nl logo

Snurky.nl reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Bezoek de website
Snurky.nl reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
1916
Snurky.nl logo
Website
snurky.nl
Categorie
Wonen
Bezoek de website

Reviews en ervaringen Snurky.nl

Het is iets wat je als volwassene wel met zekerheid kan zeggen: slaap is ontzettend belangrijk. En die slaap vatten en ook behouden loopt nu net wel iets vlotter met de juiste apparatuur. Een goed bed, een goede matras, kwaliteitsvol beddengoed en ga zo maar door. Voor deze spullen kan je onder andere terecht bij Snurky.nl. Maar is Snurky.nl wel een betrouwbare website? Om die vraag te beantwoorden hebben wij op deze pagina reviews over Snurky.nl voor jou op een rijtje gezet. Zo bepaal jij op basis van de ervaringen en beoordelingen van echte klanten van deze webshop of je een droommatch hebt.

Over Snurky.nl

Snurky.nl is een naam die al een hele tijd actief is in de business van het online verkopen. Al sinds 1998 kan je bij de webshop terecht voor alles wat met het bed te maken heeft. Snurky.nl is onderdeel van een concern dat met niet minder dan 18 verschillende webshops binnen de sector actief is. Snurky.nl heeft zijn hoofdzetel in Assen en tracht vooral het onderscheid te maken met scherpe prijzen, een groot aanbod en klantvriendelijkheid. De webshop levert in België en Nederland reeds de dag na bestelling mits het artikel in kwestie op voorraad is. Er geldt een verzendkost van 8,95 euro en verzending is gratis vanaf een uitgave van 99 euro. Niet iedereen is even handig en daarom is het ook mogelijk om mits een meerprijs te kiezen voor verzending met montage. Woon je in de buurt van Assen? Dan kan je ook gewoon kosteloos jouw bestelling in de winkel zelf gaan afhalen.

Waarom kiezen voor Snurky.nl?

Bij Snurky.nl kan je een breed assortiment aan producten op de kop tikken. In totaal heeft de webshop immers meer dan 16 000 producten in de aanbieding. De website is onderverdeeld in de categorieën matrassen, beddengoed, dekbedden, kussens, bedden, bedbodems en meer. Je kunt er terecht voor kinderbedden, ledikanten, boxsprings, televisiebedden, zorgbedden, slaapbanken, kinderbedden, waterbedden en zo kunnen we nog wel even doorgaan. Om maar even een kleine greep uit het aanbod aan topmerken te nemen: Auping, Damai, Unbica, Norma, Ducky Dons, Dunlopillo en meer. Heb je een keuze kunnen maken? Dan kan je betalen via iDeal, PayPal, Bancontact, Sofort, AfterPay of een bankoverschrijving. Ben je toch niet helemaal tevreden over jouw aankoop? Dan heb je bij Snurky.nl recht op een zichttermijn van 30 dagen. Dat betekent dat je het product voorzien van alle labels binnen 30 dagen terug mag sturen. Zowel terugbetaling als ruilen is mogelijk.

Is Snurky.nl betrouwbaar?

Snurky.nl beschikt over een eigen klantenservice die je bij eventuele problemen of eventueel gewoon voor vragen kunt contacteren. Op de website vind je ook al heel snel de relevante bedrijfsinformatie (zoals KvK-nummer en btw nummer) terug. De website zelf beschikt over het slotje in de adresbalk wat betekent dat de verbinding werkt via een SSL-certificaat. Dat komt erop neer dat het een veilige verbinding en dus veilig betalen is. Daarenboven is Snurky.nl aangesloten bij het zogenaamde Qshops keurmerk. Dat betekent dat je als consument een extra laag bescherming en zekerheid hebt. Ook biedt Snurky.nl bij elke aankoop drie jaar CBW garantie. Als CBW-erkende winkel kan je er zeker van zijn dat de algemene voorwaarden van de webshop jou als consument goed beschermen. Anders gezegd: Snurky.nl is vast en zeker betrouwbaar.

Klantenservice en klachten

De Snurky klantenservice staat voor alle klanten klaar bij vragen, problemen en klachten. Om deze over te brengen heb je heel wat opties. Zo kan je op de website zelf een contactformulier invullen. Het is overigens ook mogelijk om hierop aan te geven dat je wilt teruggebeld worden door Snurky. Daarnaast kan je ook een gewone mail sturen of telefonisch contact opnemen. Ten slotte is het ook een optie om op facebook een messenger bericht te sturen. De klantenservice van Snurky.nl is geopend op alle werkdagen van 9 uur tot 18 uur. Bij een klacht kan je deze ook overbrengen naar keurmerk Qshops.

Wil jij ook beoordelen?

Slaap jij op een matras van Snurky.nl of heb je een ander product van deze webshop in huis? Dan zijn wij benieuwd naar hoe jij jouw ervaring met dit bedrijf zou omschrijven. Zou je de kwaliteit als goed beoordelen? Betaalde je een faire prijs? Werd je door de klantenservice afdoende geholpen? Zou je opnieuw tot een aankoop over gaan of net niet? Schrijf hier een review en help met jouw ervaring de volgende klant een goede beslissing te maken.

Reviews over Snurky.nl

Gerelateerde bedrijven

Stylemeubels logo
Stylemeubels
2 beoordelingen
9,5
MagicPillow logo
MagicPillow
2 beoordelingen
9,5
Hypnia logo
Hypnia
1 beoordeling
10

Gerelateerde blogartikelen

9
100% zou hier weer kopen
2 beoordelingen
Onze beoordeling over Snurky.nl

Snurky.nl is geverifieerd door ons expert team. De webshop Snurky.nl bestaat al jaren en staat bekend als een betrouwbare partij om zaken mee te doen. Daarnaast is Snurky.nl lid van de kamer van koophandel en is hun website beveiligd met een SSL certificaat (groen slotje). Dit SSL certificaat geeft aan dat het via de online betaalmethodes veilig is om te bestellen via Snurky.nl. Ze bieden de grootste betaalmethodes van Nederland aan op hun webshop.

Snurky.nl is van origine een Nederlands bedrijf en is daarnaast al een lange tijd actief op het internet. Hun reputatie is daarom ook erg goed. Op onze website kan jij ook een review plaatsen om andere gebruikers te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen.

Het is verstandig de website van snurky.nl te bekijken voor actuele openingstijden. Daar vind je uiteraard ook het uitgebreide assortiment van Snurky.nl.

Geplaatst op: 17-03-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Fijn matras

Na dat we dit matras hadden besteld om te testen hebben we toch uiteindelijk besloten om deze aan te schaffen. Hij ligt heel comfortabel en is ook zeker groot genoeg. Echt een top product voor deze prijs!

Geplaatst op: 31-05-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Kayleigh B.

8 / 10
4/5 3/5 4/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Snurky.nl


Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven

Stylemeubels logo
Stylemeubels
2 beoordelingen
9,5
MagicPillow logo
MagicPillow
2 beoordelingen
9,5
Hypnia logo
Hypnia
1 beoordeling
10

Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Snurky.nl een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 2 beoordelingen geplaatst over Snurky.nl. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 9 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Snurky.nl actief?

Snurky.nl is vooral actief in de categorie wonen en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) slaapcomfort.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Snurky.nl reviews? Dan kun je naar de website van Snurky.nl gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie