Smartific logo

Smartific reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Bezoek de website
Smartific reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
4662
Smartific logo
Website
smartific.nl
Categorie
Webshops
Bezoek de website

Reviews en Ervaringen Smartific

Ben je op zoek naar producten als CBD olie, magische paddestoelen of wietzaadjes? Je kan uiteraard langsgaan in een gespecialiseerde winkel, of je kan je bestelling online plaatsen bij Smartific. Online producten bestellen is tegenwoordig een trend geworden. Echter blijft het altijd aangeraden om eerst na te gaan of het om een betrouwbare website gaat vooraleer je zomaar je betaalgegevens invoert. In deze review van Smartific gingen we op zoek naar allerlei informatie over de webshop en verzamelden we beoordelingen van voorgaande klanten. Zo kun je een weloverwogen besluit maken of je via Smartific wil bestellen.

Over Smartific

Smartific is een webshop gespecialiseerd in de verkoop van legale recreatieve en medicinale drugs. Het bedrijf is gevestigd in Zeewolde in Nederland.

Smartific is biedt niet alleen een ruim aanbod aan producten, maar geeft ook informatie over het gebruik van deze recreatieve middelen. Dit om de ervaring veilig en zo goed mogelijk te maken.

Waarom kiezen voor Smartific

Smartific is een webshop waar je een erg uitgebreid aanbod aan recreatieve drugs vindt. Zo kan je er terecht voor CBD-rijke medicinale producten, diverse cannabiszaadjes, kruiden voor iedere levensstijl (van het opwekken van seksuele lust tot mood lifters), en een kwaliteitsvolle selectie aan magische truffels. Smartific staat bekend om zijn erg hoogwaardige aanbod aan producten, waardoor ze een veilige optie zijn voor wie op zoek is naar recreatieve drugs of supplementen voor een bepaalde levensstijl.

Om ervoor te zorgen dat hun klanten een veilig gebruik toepassen op hun producten, biezen ze op hun website ook heel veel informatie omtrent de producten, hun bijwerkingen en gevaren, en hoe je ze veilig kan gebruiken.

Is Smartific betrouwbaar?

Smartific heeft een ruime ervaring in de sector en biedt uitsluitend producten van de beste kwaliteit. Dit minimaliseert het gevaar dat gepaard gaat met het gebruik ervan. Daarnaast zijn alle recreatieve drugs die worden aangeboden ook legaal in Nederland, waardoor ze geen wetten overtreden. De bijhorende info die ze verlenen zorgt ervoor dat het op een verantwoorde manier aan de man wordt gebracht.

Alle online betalingen verlopen op een beveiligde manier waardoor je betaalgegevens niet gehackt kunnen worden. Daarnaast hanteert Smartific een retourbeleid waarbij je je producten kunt terugsturen wanneer je niet tevreden bent. Dit kan binnen de 14 dagen, al zijn de verzendkosten voor de rekening van de klant.

Klantenservice en klachten

Smartific biedt een uitstekende klantenservice door hun klanten op voorhand al een uitgebreide wiki voor te schotelen over hun producten en het gebruik ervan. Verder zijn ze ook steeds te contacteren voor vragen omtrent een bestelling, advies of klachten. Dit kan via het contactformulier op de website, via mail of telefonisch.

Bij klachten over het product kan je deze retourneren. Gaat het om een ander probleem, dan hebben ze ook een klachtenregeling. Dit kan eveneens via een formulier op hun website waarna ze zo snel mogelijk reageren op je klacht.

Wil jij ook beoordelen?

Heb je in het verleden al een bestelling geplaatst bij Smartific? Wat vond je van hun producten? Was je tevreden over de levering of had je problemen? We horen het graag van je. Schrijf daarom een beoordeling om je ervaring te delen met toekomstige klanten.

Reviews over Smartific

Gerelateerde bedrijven

Keukenplaats logo
Keukenplaats
5 beoordelingen
10
AD Webwinkel logo
AD Webwinkel
5 beoordelingen
6
Amsterdam Genetics logo
Amsterdam Genetics
2 beoordelingen
10

Gerelateerde blogartikelen

5,3
50% zou hier weer kopen
3 beoordelingen
Ervaringen met Smartific

Ons team van experts heeft Smartific geverifieerd op een aantal punten. De webshop van Smartific bestaat al jaren en staat bekend als een betrouwbare speler in de markt. Smartific is al vanaf hun oprichting ingeschreven bij de kamer van koophandel en hun website is beveiligd door middel van een SSL certificaat (groene slotje). Alle grote betaalmethodes van Nederland zijn beschikbaar op deze webshop.

Smartific is een Nederlands bedrijf en is al een lange tijd actief op het internet. Dit heeft ze een goede reputatie opgeleverd. Binnen ons platform kan ook jij een review achterlaten om zo andere consumenten te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen op het internet.

Wij raden het aan om eerst even op de website van smartific.nl te kijken voor actuele openingstijden. Hier kun je ook hun uitgebreide assortiment bekijken.

Geplaatst op: 01-07-2022
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Oplichters

Niets ontvangen

Geplaatst op: 26-11-2022
Laatst bewerkt op: 26-11-2022
Geschreven door: Anoniem

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Ja
Pakket gedeponeerd op verkeerd afhaalpunt, kwam bij smartific retour, maar krijg mn geld niet terug

wil wel klant blijven, mits ik mn geld terug krijg, mn pakket werd op n ander punt afgeleverd, had ik in de gaten moeten hebben zeggen ze, ze hebben t retour ontvangen, maar ik krijg waarschijnlijk niets v de €112terug:noch mn produkten, noch mn geld

Geplaatst op: 20-07-2022
Laatst bewerkt op: 20-07-2022
Geschreven door: Lucia B.

4 / 10
1/5 1/5 4/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee

Schrijf een review over Smartific


Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven

Keukenplaats logo
Keukenplaats
5 beoordelingen
10
AD Webwinkel logo
AD Webwinkel
5 beoordelingen
6
Amsterdam Genetics logo
Amsterdam Genetics
2 beoordelingen
10

Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Smartific een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 3 beoordelingen geplaatst over Smartific. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 5,3 gekregen, waarbij 50% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Smartific actief?

Smartific is vooral actief in de categorie webshops.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Smartific reviews? Dan kun je naar de website van Smartific gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie