Slimmedingen.nl logo

Slimmedingen.nl reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Bezoek de website
Slimmedingen.nl reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
2087
Slimmedingen.nl logo
Website
slimmedingen.nl
Categorie
Wonen
Bezoek de website

Reviews en Ervaringen Slimmedingen.nl

Wil je graag jouw huis automatiseren en besturen met apparatuur van Slimmedingen.nl, maar weet je niet goed of dit bedrijf betrouwbaar is? Bekijk dan de onderstaande tekst en lees de uitgebreide review en de ervaringen van reeds bestaande klanten van Slimmedingen.nl. Na het lezen van de review en ervaringen kun je eenvoudig zelf een weloverwogen beslissing maken om wel of niet producten aan te schaffen van Slimmedingen.nl.

Over Slimmedingen.nl

Slimmedingen.nl is een bedrijf dat diverse slimme producten verkoopt voor het automatiseren van diverse dingen in je woning, zoals bijvoorbeeld sensoren en verlichting. Het bedrijf draagt hiermee bij aan een zo optimaal mogelijk wooncomfort. Naast een zo comfortabel mogelijk wooncomfort bieden de producten van het merk ook een veilig gevoel, en dragen de producten bij aan een zo duurzaam mogelijke woning.

Waarom kiezen voor Slimmedingen.nl

Slimmedingen.nl heeft alles in huis voor een zo duurzaam, veilig en comfortabel mogelijke woning. Het bedrijf biedt producten om apparaten op afstand te bedienen en geheel naar wens in te stellen. Zo heeft het bedrijf systemen voor de verwarming, beveiliging, rookmelder, verlichting en tal van andere handige systemen. Met de slimme systemen van Slimmedingen.nl kun je apparaten op afstand besturen en inzicht krijgen in het verbruik van de apparaten. Hierdoor heb je altijd zicht in wat er in je woning gebeurt. Het bedrijf biedt daarnaast ook installatieservice aan, zodat je zelf geen moeite hoeft te doen om het apparatuur aan te sluiten.

Is Slimmedingen.nl betrouwbaar?

Slimmedingen.nl is een succesvolle onderneming met een goede naamsbekendheid. Je kunt het bedrijf dan ook zeker vertrouwen. Het bedrijf is aangesloten bij het keurmerk Webwinkel Keur en biedt goede algemene voorwaarden. Ook heeft het bedrijf ook een fysieke winkel in Bleskensgraaf, wat ook zorgt voor extra betrouwbaarheid en legitimiteit van de webshop. Daarnaast biedt het bedrijf op vrijwel alle producten een minimale garantieperiode van 2 jaar, en kun je, indien je beroep wilt doen op de garantie eenvoudig met het bedrijf contact op nemen via je SlimmeDingen account of per email.

Klantenservice en klachten

Indien je een vraag wilt stellen of een klacht wilt indienen kun je bij Slimmedingen.nl eenvoudig terecht bij de klantenservice. De klantenservice is te benaderen via telefoon, via email of met de handige online chat. Indien je niet tevreden bent met bestelde producten kun je deze gemakkelijk retourneren. Zo kun je bij Slimmedingen.nl binnen 14 dagen na ontvangst, zonder opgave van reden, je producten annuleren.

Wil je ook beoordelen?

Heb je onlangs een product besteld bij Slimmedingen.nl? Beschrijf dan hoe dit product bevalt en of je tevreden bent met de service van het bedrijf. Schrijf bijvoorbeeld in de beoordeling of de kwaliteit van de producten voldoet aan jouw verwachting, of de systemen eenvoudig te installeren zijn of schrijf de ervaring met de installatieservice, indien je daar gebruik van hebt gemaakt. Schrijf daarnaast ook of je het bedrijf wellicht aan andere zou aanraden. Met jouw review en beoordeling help je andere consumenten om een weloverwogen beslissing te maken om producten bij Slimmedingen.nl aan te schaffen.

Reviews over Slimmedingen.nl

Gerelateerde bedrijven

Silvergear.eu logo
Silvergear.eu
2 beoordelingen
10
Kabels en Meer logo
Kabels en Meer
2 beoordelingen
10
Dfuser logo
Dfuser
1 beoordeling
10

Gerelateerde blogartikelen

9,5
100% zou hier weer kopen
2 beoordelingen
Onze beoordeling over Slimmedingen.nl

Ons team van experts heeft Slimmedingen.nl geverifieerd op een aantal punten. De webshop van Slimmedingen.nl bestaat al jaren en staat bekend als een betrouwbare speler in de markt. Slimmedingen.nl is al vanaf hun oprichting ingeschreven bij de kamer van koophandel en hun website is beveiligd door middel van een SSL certificaat (groene slotje). Alle grote betaalmethodes van Nederland zijn beschikbaar op deze webshop.

Slimmedingen.nl is een Nederlands bedrijf en is al een lange tijd actief op het internet. Dit heeft ze een goede reputatie opgeleverd. Binnen ons platform kan ook jij een review achterlaten om zo andere consumenten te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen op het internet.

Het is verstandig de website van slimmedingen.nl te bekijken voor actuele openingstijden. Daar vind je uiteraard ook het uitgebreide assortiment van Slimmedingen.nl.

Geplaatst op: 17-03-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Behulpzaam bedrijf

Wij zijn goed geholpen door de klantenservice. Ze zijn erg behulpzaam en ze nemen echt hun tijd voor de klanten. Wij hebben alles kunnen bestellen wat we nodig hadden door de uitstekende service.

Geplaatst op: 21-03-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Beau V.

9 / 10
4/5 4/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Slimmedingen.nl


Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven

Silvergear.eu logo
Silvergear.eu
2 beoordelingen
10
Kabels en Meer logo
Kabels en Meer
2 beoordelingen
10
Dfuser logo
Dfuser
1 beoordeling
10

Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Slimmedingen.nl een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 2 beoordelingen geplaatst over Slimmedingen.nl. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 9,5 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Slimmedingen.nl actief?

Slimmedingen.nl is vooral actief in de categorie wonen en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) smarthome.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Slimmedingen.nl reviews? Dan kun je naar de website van Slimmedingen.nl gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie