SlaJeSlag logo

SlaJeSlag ervaringen, reviews, beoordelingen en klachten

0 beoordelingen • 0,0
Bezoek de website
SlaJeSlag logo
SlaJeSlag ervaringen, reviews, beoordelingen en klachten
0 beoordelingen • 0,0
Beoordeling
0 beoordelingen
10
5 sterren
0%
4 sterren
0%
3 sterren
0%
2 sterren
0%
1 ster
0%
Bestelproces
10
Service
10
Prijs
10
Levering
10

Gerelateerde bedrijven

Actievandedag logo Actievandedag
31 beoordelingen
5,7
1dagactie.nl logo 1dagactie.nl
0 beoordelingen
10
Onedayfashiondeals.nl logo Onedayfashiondeals.nl
0 beoordelingen
10

Reviews en Ervaringen SlaJeSlag

Ben jij ook niet vies van een veiling en de kans op voor een klein prijsje iets te kunnen kopen? Dan is de webshop SlaJeSlag echt iets voor jou. Deze relatief nieuwe veilingsite heeft altijd een groot en uniek aanbod. Lees verder om meer te weten te komen over SlaJeSlag en lees ook de persoonlijke reviews van eerdere klanten van deze webshop.

Over SlaJeSlag

SlaJeSlag begrijpt dat je een goeie deal wilt scoren of wilt besparen op een grote aankoop. Bij de veilingsite SlaJeSlag is dat dan ook altijd mogelijk. Er is een groot aanbod waarop je kunt bieden en met een beetje geluk zeer goed kunt slagen. Je kunt hier bieden op uitjes zoals een dierentuin of pretpark, maar ook op producten. SlaJeSlag heeft verschillende categorieën beschikbaar, waaronder: Elektronica, Tuin en Klussen, Keuken, Wonen, Mooi en Gezond, Kids en uitjes.

SlaJeSlag is een relatief nieuwe veilingsite en wordt beheerd door een jong en enthousiast team die dagelijks op zoek zijn naar de beste veilingen voor jou. Iedere dag zijn er bij SlaJeSlag zo'n 3.000 nieuwe veilingen. Deze worden de hele dag door geplaatst en zo heb jij dus altijd kans om te winnen. De hele dag door gaan participanten van SlaJeSlag de strijd aan om het beste bod te plaatsen.

Waarom kiezen voor SlaJeSlag

SlaJeSlag is een veilingsite waar je terecht kunt voor een grote verscheidenheid aan producten. Het is daarom eenvoudig om meerdere veilingen tegelijkertijd te volgen en aan te participeren. SlaJeSlag maakt het ook heel eenvoudig om te veilen en je kunt bij het aanmaken van een eigen account gelijk beginnen. Een account aanmaken is in slechts enkele minuten gedaan en helemaal gratis.

Ook heeft SlaJeSlag een eigen app. Met deze app kun je dus de veiling altijd volgen. Waar of wanneer je maar wilt kunt je meedoen aan een veiling of jouw huidige biedingen in de gaten houden. Deze app is gratis te downloaden.

Wanneer jij het hoogste bod hebt geplaatst, ben je de trotse eigenaar van jouw nieuwe aankoop. Deze wordt altijd snel verzonden en je hebt jouw nieuwe product daarom altijd snel in huis. Je wordt door SlaJeSlag na je winnend bod, altijd op de hoogte gehouden over de bestelling en de verzending.

Is SlaJeSlag betrouwbaar?

SlaJeSlag is een veilige webshop waar je zonder zorgen kunt bieden en kopen. Met meer dan 3.000 veilingen per dan en duizenden participanten per dag, is SlaJeSlag een grote en populaire veilingsite. Dit is niet alleen vanwege het aanbod, maar ook vanwege de veilige manier van het bieden. Alleen echte klanten met een account mogen bieden en wanneer je iets hebt gewonnen, kun je altijd veilig betalen bij SlaJeSlag.

Bij SlaJeSlag kun je bij het aanmaken van een (gratis) account, gelijk jouw betalingsvoorkeuren opgeven. Je kunt kiezen uit veilige betaalmogelijkheden en kunt deze eenvoudig selecteren. Zo kun je bij SlaJeSlag altijd veilig via jouw eigen bank betalen en kiezen voor een transactie met Ideal. Je wordt dan gelijk doorgestuurd naar de beveiligde webomgeving van jouw bank om te betalen. Ook kun je veilig betalen met creditcard of kun je gebruik maken van het veilige online betaalportaal PayPal.

Klantenservice en klachten

SlaJeSlag zorgt ervoor dat alle informatie omtrent de producten en de veilingen duidelijk worden beschreven. Mocht je toch een vraag hebben over het bieden, de veiling of de producten? Neem dan even contact op met de klantenservice van SlaJeSlag. Zij zijn altijd bereid om je vriendelijk te helpen. Je kunt de klantenservice rechtstreeks bereiken per telefoon, maar kunt jouw vraag ook altijd naar SlaJeSlag mailen. Maak je gebruik van social media? Dan is het zelfs mogelijk om via Facebook in contact te komen met SlaJeSlag en jouw vraag te stellen.

Ben je niet tevreden over jouw aankoop of over een specifieke veiling? Je kunt jouw ontevredenheid altijd uitten bij de klantenservice van SlaJeSlag. Zij zijn ook altijd bereid om klachten te ontvangen en hier zo goed mogelijk mee om te gaan. De klantenservice van SlaJeSlag is professioneel en zorgt altijd voor een goede klachtenafdeling bij iedere klacht.

Wil jij ook beoordelen?

Heb jij weleens het hoogste bod geplaatst bij SlaJeSlag en gewonnen? Hoe was jouw ervaring? Of heb je wel vaker geboden en ben je met regelmaat te vinden bij SlaJeSlag? Laat andere klanten weten hoe jouw ervaring bij SlaJeSlag was om een breder beeld te kunnen schetsen van deze veilingsite.

Bekijk bedrijfswebsite
Start met beoordelen

Lees beoordelingen over SlaJeSlag

Er zijn nog geen reviews geplaatst bij dit bedrijf. Start nu met beoordelen en ben de eerste!

Schrijf een review over SlaJeSlag

Bestelproces *
10
/ 10
Service *
10
/ 10
Prijs *
10
/ 10
Levering *
10
/ 10

Gerelateerde bedrijven

Actievandedag logo Actievandedag
31 beoordelingen
5,7
1dagactie.nl logo 1dagactie.nl
0 beoordelingen
10
Onedayfashiondeals.nl logo Onedayfashiondeals.nl
0 beoordelingen
10