Slaapkasteel.nl logo

Slaapkasteel.nl reviews, ervaringen en beoordelingen

Slaapkasteel.nl reviews, ervaringen en beoordelingen
2214
Slaapkasteel.nl logo
Website
Slaapkasteel.nl
Categorie
Wonen

Reviews en ervaringen Slaapkasteel.nl

Een goede nachtrust is van een paar factoren afhankelijk. Absoluut een belangrijke is de kwaliteit van de matras. Een goede matras is dan ook iets waar veel mensen op zoek naar zijn. Bij Slaapkasteel.nl vind je heel wat matrassen terug. Maar hoe weet je nu of die matrassen van Slaapkasteel.nl van een goede kwaliteit zijn? Dat kan je onder andere doen door de ervaringen en beoordelingen van anderen te bekijken. Ben je op zoek naar dergelijke reviews over Slaapkasteel.nl? Dan zit je hier goed. We hebben alle reviews, ervaringen en beoordelingen over Slaapkasteel.nl voor je op een rij gezet.

Over Slaapkasteel.nl

Slaapkasteel.nl is een webshop die matrassen verkoopt die direct uit de fabriek komen. De doelstelling is dan ook om iedereen die dat wilt een goede en betaalbare matras te bezorgen. Ze drukken de prijs door geen eigen winkelruimte te bezitten en werken volledig met een Nederlandse productie. Prijs en service zijn dan ook de belangrijkste verkoopargumenten van Slaapkasteel.nl. Zo geniet je altijd van een gratis bezorging en krijg je als klant heel wat betalingsopties. Naast de gekende mogelijkheden als iDEAL, Bancontact, Kredietkaart en overschrijving kan je bij Slaapkasteel.nl jouw matras ook in drie schijven tegen 0% rente betalen. Ook qua levertijd zit Slaapkasteel.nl vrij scherp. Vijf tot tien werkdagen na bestelling mag je jouw matras voor de deur verwachten. De aankoop wordt door de bezorgingsdienst tot de eerste deur gebracht. Als je geen aanbieding van Slaapkasteel.nl wil missen kan je je inschrijven op de nieuwsbrief van de onderneming of gewoon de facebookpagina volgen.

Waarom kiezen voor Slaapkasteel.nl?

Bij Slaapkasteel.nl vind je een beperkt assortiment aan goedkope matrassen en toppers. Waar je bij veel aanbieders al vlot duizenden euro’s kwijt bent aan een matras is dat bij Slaapkasteel.nl absoluut niet zo. Je kunt er king- en queensize matrassen terugvinden zoals de King&Queen Deluxe die in 2020 verkozen werd tot beste matras. De matrassen van Slaapkasteel.nl zijn extra dik en je hebt de optie om tot 30 dagen proef te slapen. Een lichaam heeft minstens een maandje nodig om echt te wennen aan een nieuwe matras. Bevalt jouw matras je na die tijdsspanne nog altijd niet? Dan kan je ze retour sturen onder bepaalde voorwaarden. Buiten het proefslapen krijg je bij Slaapkasteel.nl ook het wettelijke retourrecht van 14 dagen zonder opgave van reden.

Is Slaapkasteel.nl betrouwbaar?

Om na te gaan of een website wel betrouwbaar is moet er eerst gecontroleerd worden of alle bedrijfsgegevens op de website terug te vinden zijn. Bij Slaapkasteel.nl vinden we onder “onze gegevens” alvast het adres van de hoofdzetel terug, net als het KvK-nummer, het btw nummer en zelfs het bankrekeningnummer. Slaapkasteel.nl werkt via een beveiligde verbinding (te herkennen aan het slotje in de adresbalk) en biedt dus bescherming voor jouw persoonsgegevens. Ook is er een duidelijk retourbeleid en een procedure die omschreven staat bij klachten. Slaapkasteel.nl beschikt over een klantenservice waar je met vragen en/of klachten terecht kunt. Ten slotte heeft Slaapkasteel.nl op hun website ook heel wat getuigenissen van klanten gepubliceerd staan. Dergelijke ervaringen en beoordelingen geven toch al enige indicatie. Kortom: Slaapkasteel.nl is een betrouwbare website.

Klantenservice en klachten

Zit je met een probleem of met een klacht? Dan kan je contact opnemen met de klantenservice van Slaapkasteel.nl. Dit kan op verschillende manieren. Op de website zelf vind je een contactformulier terug dat je in kunt vullen. Daarnaast kan je ook per mail contact opnemen of even bellen naar het gepubliceerde telefoonnummer. Heb je een klacht over een product van Slaapkasteel.nl? Dan dien je binnen de 7 dagen een duidelijk omschreven klacht in te dienen op de contactpagina van Slaapkasteel.nl. Slaapkasteel.nl zal binnen de 14 dagen een antwoord geven op jouw klacht. Indien jullie er samen niet uit komen kan er gekeken worden naar opties voor geschillenregeling.

Wil jij ook beoordelen?

Bestelde je bij Slaapkasteel.nl eerder al eens een matras of een topper? Dan zijn jouw ervaringen ontzettend nuttig voor toekomstige bezoekers van de website. Schrijf op deze pagina jouw beoordeling van Slaapkasteel.nl in de vorm van een review. Ben je tevreden over de kwaliteit van de matrassen en toppers? Was de service naar behoren? Werd je vlot verder geholpen bij een probleem? Laat hier een review met jouw ervaringen achter en help een ander op een gemakkelijke manier vooruit!

Reviews over Slaapkasteel.nl
Gerelateerde bedrijven
Dekbeddengoed logo
Dekbeddengoed
2 beoordelingen
6,5
Trendhopper logo
Trendhopper
8 beoordelingen
7,9
Huis & thuis logo
Huis & thuis
1 beoordeling
8,5
Gerelateerde blogartikelen
9,5
100% zou hier weer kopen
2 beoordelingen
Ervaringen met Slaapkasteel.nl

Slaapkasteel.nl is geverifieerd door ons expert team. De webshop Slaapkasteel.nl bestaat al jaren en staat bekend als een betrouwbare partij om zaken mee te doen. Daarnaast is Slaapkasteel.nl lid van de kamer van koophandel en is hun website beveiligd met een SSL certificaat (groen slotje). Dit SSL certificaat geeft aan dat het via de online betaalmethodes veilig is om te bestellen via Slaapkasteel.nl. Ze bieden de grootste betaalmethodes van Nederland aan op hun webshop.

De reputatie van Slaapkasteel.nl is positief te noemen. Het Nederlandse bedrijf is namelijk ook al een lange tijd actief op het internet. Je kunt zelf ook meehelpen andere gebruikers een goede keus te maken bij hun aankopen. Dit kun je doen door een review achter te laten op deze pagina.

Wij raden het aan om eerst even op de website van Slaapkasteel.nl te kijken voor actuele openingstijden. Hier kun je ook hun uitgebreide assortiment bekijken.

Geplaatst op: 24-03-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Fijn matras

Ik heb hier het King en Queen matras gekocht en we zijn er super blij mee. Het was al super snel geleverd en de prijs is ook erg goed. Het matras zelf ligt super fijn en is erg goed.

Geplaatst op: 06-04-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Youssef S.

9 / 10
5/5 4/5 4/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Slaapkasteel.nl
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Dekbeddengoed logo
Dekbeddengoed
2 beoordelingen
6,5
Trendhopper logo
Trendhopper
8 beoordelingen
7,9
Huis & thuis logo
Huis & thuis
1 beoordeling
8,5
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Slaapkasteel.nl een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 2 beoordelingen geplaatst over Slaapkasteel.nl. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 9,5 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Slaapkasteel.nl actief?

Slaapkasteel.nl is vooral actief in de categorie wonen en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) slaapcomfort.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Slaapkasteel.nl reviews? Dan kun je naar de website van Slaapkasteel.nl gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie