Silk Maison logo

Silk Maison reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Silk Maison reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
4113
Silk Maison logo
Website
Silk Maison
Categorie
Mode

Reviews en ervaringen Silk Maison

Van alle materialen die we als mens gebruiken om ons te kleden spreekt zijde misschien wel nog het meest tot de verbeelding. Dit ultrazachte, comfortabele en lichte materiaal voelt als een tweede huid aan en beschouwen we dan ook als luxe. Ben jij op zoek naar kleding gemaakt van zijde? En wil je je niet blauw betalen? Dan is Silk Maison misschien wel exact wat je zoekt. Bij Silk Maison vind je een ruime collectie aan producten uit zijde. Maar is dat allemaal wel betrouwbaar? Wat vertellen de reviews over Silk Maison? Zijn de ervaringen van de klanten positief? Dat ontdek je op deze pagina. Zo kan jij op basis van de beoordelingen van echte mensen een gegronde mening vormen over Silk Maison.

Over Silk Maison

Silk Maison is een vrij recente speler op de markt van de vrouwenmode. Zoals de naam van het merk al aangeeft is de specialiteit van Silk Maison producten uit zijde. Het is een Amerikaanse webshop die alles zelf in handen houdt. Dat betekent dat ze werken met eigen ontwerpers en ook de productie zelf in handen houden. De kernwaarden van elke collectie zijn dat de kleding uit zijde moet bestaan, een elegant design moet hebben en moet zorgen voor een glamoureuze look. Silk Maison maakt enkel gebruik van zijde van de hoogste kwaliteit en je vindt op de webshop ook heel wat informatie over zijde terug. Silk Maison is ook van mening dat niet enkel de kleding van belang is maar ook de verpakking. Dat betekent dat ook de verpakking een waar kunstwerk is dat je graag ontvangt en ook graag aan anderen geeft. Blijf je graag op de hoogte van wat er speelt bij Silk Maison of ben je op zoek naar korting? Dan kan je je inschrijven op de nieuwsbrief van het bedrijf.

Waarom kiezen voor Silk Maison?

Silk Maison biedt een breed aanbod aan kleding in zijde in diverse ontwerpen en patronen. Op de website vind je categorieën als jurken, nachtkleding, dagkleding en nog veel meer. Of je nu op zoek bent naar rokken, pyjama’s, jumpsuits of lingerie: je vindt het bij Silk Maison. Er is ook een kleine collectie herenkleding op de webshop terug te vinden. Heb je een keuze kunnen maken? Dan kan je er gerust in zijn dat Silk Maison internationaal hun producten verstuurt. Je kunt jouw bestelling verwachten tussen de 7 en de 30 werkdagen afhankelijk van jouw locatie. Bestellingen boven de 188 dollar worden gratis verzonden. Ben je toch niet helemaal tevreden? Dan heb je 14 dagen na ontvangst de tijd om jouw product retour te sturen.

Is Silk Maison betrouwbaar?

Silk Maison is een webshop die in korte tijd groot is geworden. Het is een onderneming die op hun website bovendien heel wat informatie geeft over de werkwijze en over hun producten. Bovendien kan je bij vragen en/of bij problemen ook altijd terecht bij de klantenservice van Silk Maison. Wat de beveiliging van de webshop zelf betreft is de verbinding beveiligd met een zogenaamd SSL-certificaat. Dat betekent dat de verbinding met de webshop veilig is en je ook veilig kunt betalen. Dat kan onder andere via PayPal, Visa, Mastercard en meer!

Klantenservice en klachten

Heb je een vraag voor Silk Maison en vind je het antwoord op die vraag niet meteen op de webshop terug? Dan kan je altijd terecht bij de klantenservice van het bedrijf. Dat kan door te mailen naar Silk Maison, door te bellen of door op één van de social media kanalen een bericht te sturen. Het bedrijf beschikt over een Facebook, een Instagram, een TikTok, een Pinterest en een YouTube-kanaal. Opties zat dus. Heb je een klacht? Dan stuur je die best per mail. In de regel ontvang je van Silk Maison binnen de twee werkdagen een reactie op berichten. Je krijgt hoe dan ook ten laatste een week na jouw bericht reactie.

Wil jij ook beoordelen?

Kocht jij al eens iets bij Silk Maison? Dan kan jouw beoordeling van dit bedrijf van groot nut zijn. Dit is immers een vrij recente webshop waar we dus ook nog naar de nodige ervaringen van op zoek zijn. Hoe snel komen de producten ook effectief aan? Is het aanbod op de webshop voldoende groot? Zou je in de toekomst opnieuw bij Silk Maison shoppen? Wat is de kwaliteit van de producten? Schrijf jouw beoordeling en review op deze pagina en help ons verder!

Reviews over Silk Maison

Gerelateerde bedrijven

Donnay logo
Donnay
3 beoordelingen
8
Newchic logo
Newchic
3 beoordelingen
7,7
Wildshirts.nl logo
Wildshirts.nl
2 beoordelingen
9,5

Gerelateerde blogartikelen

10
100% zou hier weer kopen
1 beoordeling
Ervaringen met Silk Maison

Het bedrijf Silk Maison is geverifieerd door ons. De webshop Silk Maison is al jaren een betrouwbare partij om te bestellen. Silk Maison is lid bij de KvK (kamer van koophandel) en hun website beschikt over een SSL certificaat (het groene slotje). Dit slotje geeft aan dat het veilig is om te bestellen via de online betaalmethodes die ze aanbieden. Silk Maison maakt gebruik van de meest voorkomende betaalmogelijkheden in Nederland.

Silk Maison is een Nederlands bedrijf en is al een lange tijd actief op het internet. Dit heeft ze een goede reputatie opgeleverd. Binnen ons platform kan ook jij een review achterlaten om zo andere consumenten te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen op het internet.

Wij raden het aan om eerst even op de website van Silk Maison te kijken voor actuele openingstijden. Hier kun je ook hun uitgebreide assortiment bekijken.

Geplaatst op: 22-01-2022
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review

Schrijf een review over Silk Maison


Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven

Donnay logo
Donnay
3 beoordelingen
8
Newchic logo
Newchic
3 beoordelingen
7,7
Wildshirts.nl logo
Wildshirts.nl
2 beoordelingen
9,5

Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Silk Maison een betrouwbaar bedrijf?

Er is 1 beoordeling geplaatst over Silk Maison. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Silk Maison actief?

Silk Maison is vooral actief in de categorie mode en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) kledingwinkels en modeaccessoires.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Silk Maison reviews? Dan kun je naar de website van Silk Maison gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie