Secret escapes logo

Secret escapes reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Secret escapes reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
Secret escapes logo
Website
Secret escapes
Categorie
Vakantie & reizen

Secret escapes ervaringen

Ben je op zoek naar een weekendje weg? Wil je alleen niet de hoofdprijs betalen? Secret Escapes ervaringen en beoordelingen kunnen dan handig zijn. Je weet dan zeker of je het goedkoop een weekendje weg kan boeken. Op deze site kunnen anderen je ook nog vertellen of het weekendje weg echt zo luxe is als je zou verwachten. Uiteraard ben je hier ook welkom om je eigen secret escapes ervaringen te delen. Je kan anderen zo laten weten of je echt een droomvakantie gehad hebt of dat het eigenlijk een beetje tegenviel.

Over Secret Escapes

Secret Escapes is speciaal opgericht voor iedereen die dol is op reizen, maar niet de hoofdprijs wil betalen. Met behulp van je e-mail of facebook account kan je lid worden van deze geheime club. Hotels binnen Nederland en verspreid over de hele wereld worden met hoge kortingen weggeven. Regelmatig kom je kortingen tegen tot wel 70%. Je kan zo lekker voordelig een weekendje weg. De Secret Escapes ervaringen lees je gewoon bij ons terug zodat je weet of je hier je volgende vakantie moet gaan boeken. Regelmatig is een vlucht ook nog eens inbegrepen en dit is natuurlijk mooi meegenomen!

Cadeaubon voor een Secret Escape!

Soms ben je gewoon echt toe aan vakantie en je partner misschien ook wel. Het is dan natuurlijk leuk om een uniek cadeau te geven. Op de website Secret Escapes kan je online een cadeaubon bestellen voor een vriend of vriendin. Dit bedrag kan je zo lekker besteden voor een geheime vakantie of een weekendje weg. Het is natuurlijk extra leuk dat iemand zelf de bestemming kan uitzoeken. Iedere dag staan er weer nieuwe bestemmingen op die je kan boeken met je eigen cadeaubon.

Inclusief vlucht en transfer.

Per ongeluk wordt er soms gedacht dat Secret Escapes alleen leuke hotels in de aanbieding heeft. Vaak krijg je volgens onze Secret Escapes ervaringen ook nog regelmatig een extraatje. Dit kan een gratis bezoek aan de sauna zijn of een vliegticket met transfer. Dit zit dan inbegrepen bij de scherpe prijs die ze je aanbieden. Het wordt zo wel heel verleidelijk om een weekendje weg naar het buitenland te boeken.

Gerelateerde bedrijven

De Jong Intra logo
De Jong Intra
4 beoordelingen
7,5
Corendon Hotels & Resorts logo
Corendon Hotels & Resorts
2 beoordelingen
8,5
Parkhotel de Wiemsel logo
Parkhotel de Wiemsel
2 beoordelingen
8,5
6,4
50% zou hier weer kopen
9 beoordelingen
Onze beoordeling over Secret escapes

Ons team van experts heeft Secret escapes geverifieerd op een aantal punten. De webshop van Secret escapes bestaat al jaren en staat bekend als een betrouwbare speler in de markt. Secret escapes is al vanaf hun oprichting ingeschreven bij de kamer van koophandel en hun website is beveiligd door middel van een SSL certificaat (groene slotje). Alle grote betaalmethodes van Nederland zijn beschikbaar op deze webshop.

Secret escapes is een Nederlands bedrijf en is al een lange tijd actief op het internet. Dit heeft ze een goede reputatie opgeleverd. Binnen ons platform kan ook jij een review achterlaten om zo andere consumenten te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen op het internet.

Het is verstandig de website van Secret escapes te bekijken voor actuele openingstijden. Daar vind je uiteraard ook het uitgebreide assortiment van Secret escapes.

Geplaatst op: 15-03-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Service

Geweldige service van Secret escapes bij het oplossen van een probleem. Kan dit bedrijf met heel mijn hart aanbevelen?????

Geplaatst op: 12-01-2017
Laatst bewerkt op: 15-05-2021
Geschreven door: Trudian

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Luxe en goedkoop

Ik ben een weekend weg geweest via Secret Escapes samen met mijn partner. We hebben geen wereld inkomen dus zaten we normaal in de wat minder bekende hotels. Nu hadden we een kamer met alle luxe en dat voor een mooie prijs. Hebben we ons toch mooi laten verwennen.

Geplaatst op: 25-03-2016
Laatst bewerkt op: 15-05-2021
Geschreven door: Willem

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Meerder hotels geboekt

Wij hebben in 2015 meerder hotels bij Secret Escapes geboekt en alle hotels waren prmia. De standaard bij Secret Escapes is gewoon echt prima te noemen. Je komt zeker niks te kort

Geplaatst op: 21-01-2016
Laatst bewerkt op: 15-05-2021
Geschreven door: Jana

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Allemaal goed gevallen

Wij hebben in 2015 meerdere hotels geboekt en allemaal waren ze echt het geld waard. Super leuk dit concept zeker omdat het gewoon echt een hoop geld scheelt!

Geplaatst op: 02-12-2015
Laatst bewerkt op: 15-05-2021
Geschreven door: Damian

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Leugens leugens leugens

Daarnet de zoveelste mail gekregen van Secret escapes:
Ik word van het kastje naar de muur gestuurd, zij hebben zogezegd het hotel al betaald en het hotel zegt dat ze niet aan het geld kunnen en niet betaald kregen.
Wie liegt er hier?
Daarnaast wordt er verwacht dat ik, als klant, de reisindustrie ondersteun: Ik citeer:
"Net als de hele reisbranche staan ook wij en onze hotelpartners in deze buitengewone tijden voor grote logistieke uitdagingen en wij vragen uw begrip voor het feit dat er soms langere doorlooptijden zijn voor vragen van klanten. We begrijpen dat de lange wachttijd frustrerend is.

Het hotel waar u heeft geboekt, heeft op dit moment ook bijzonder te lijden onder de officieel opgelegde reisverboden en gedwongen sluitingen. Hotels over de hele wereld zijn dan ook blij met elke reservering zodra de deuren weer geopend kunnen worden voor gasten en reizen weer ongehinderd mogelijk is.

De onvoorspelbare situatie heeft een enorme impact gehad op de reisindustrie. Om deze reden hebben wij als bedrijf besloten om een datawijziging aan te bieden, waardoor u op een later tijdstip van de reis gebruik kunt maken. U kunt ook het hotel ondersteunen. Er is in dit verband al contact met u opgenomen via e-mail."

Waarom kan Secret Escapes niet wat andere reisaanbieders wél doen? Omdat ze voor winstmaximalisatie gaan? Omdat ze de aandeelhouders niet voor het hoofd willen stoten?
Alsof ons inkomen ook niet gedaald is door de coronacrisis. Als de reisindustrie, en met name Secret Escapes, wil overleven zullen ze hun klant wat meer moeten respecteren!

Geplaatst op: 24-04-2020
Laatst bewerkt op: 15-05-2021
Geschreven door: Katrien

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Oplichting in corona tijd

Onze hotelboeking in Luik kan niet doorgaan vanwege de corona maatregelen. Geboekt via secret escapes. Zij innen wel het geld maar weigeren te resitueren, terwijl het hotel een beleid voert dat annulaties en omboekingen geen enkel probleem zijn. Rest een eenvoudige conclusie ==> oplichters

Geplaatst op: 27-03-2020
Laatst bewerkt op: 15-05-2021
Geschreven door: Tom

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Maken beloftes niet waar

Ik heb een arrangement bij hen geboekt en vond dezelfde dag hetzelfde arrangement in dezelfde locatie voor 54 euro goedkoper op een andere site. Secret Escapes garandeert een "best price garantie" beleid, dus ik heb vervolgens met hen contact opgenomen om te kijken wat er aan gedaan kan worden. Ik moest 3x verschillende screenshots opsturen aan ene Danielle, waarna ene Josh de correspondentie overnam en mij vriendelijk maar duidelijk vertelde, dat men niets aan het verschil wilde doen omdat de arrangementen niet volledig gelijk waren. Dit was onjuist - ze waren 100% identiek. Nooit meer een reactie ontvangen. Het is een clubje dat zijn afspraken niet waarmaakt en daar heb ik een hekel aan. Dus voor mij geen Secret Escapes meer - never!

Geplaatst op: 11-12-2019
Laatst bewerkt op: 15-05-2021
Geschreven door: Bikelifezwolle

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Geen service secret escape

Tijdens mijn vakantie 2x beroep gedaan op secreet escapes. Totaal geen reactie gekregen.

Geplaatst op: 25-05-2019
Laatst bewerkt op: 15-05-2021
Geschreven door: Jan

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee

Schrijf een review over Secret escapes


Bestelproces *
10
/ 10
Service *
10
/ 10
Prijs *
10
/ 10
Levering *
10
/ 10


Gerelateerde bedrijven

De Jong Intra logo
De Jong Intra
4 beoordelingen
7,5
Corendon Hotels & Resorts logo
Corendon Hotels & Resorts
2 beoordelingen
8,5
Parkhotel de Wiemsel logo
Parkhotel de Wiemsel
2 beoordelingen
8,5

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Secret escapes een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 9 beoordelingen geplaatst over Secret escapes. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 6,4 gekregen, waarbij 50% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Secret escapes actief?

Secret escapes is vooral actief in de categorie vakantie & reizen en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) hotels.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Secret escapes reviews? Dan kun je naar de website van Secret escapes gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie