Scarlet logo

Scarlet reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Scarlet reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
10
100% zou hier weer kopen
1 beoordeling
Onze beoordeling over Scarlet

Het bedrijf Scarlet is geverifieerd door ons. De webshop Scarlet is al jaren een betrouwbare partij om te bestellen. Scarlet is lid bij de KvK (kamer van koophandel) en hun website beschikt over een SSL certificaat (het groene slotje). Dit slotje geeft aan dat het veilig is om te bestellen via de online betaalmethodes die ze aanbieden. Scarlet maakt gebruik van de meest voorkomende betaalmogelijkheden in Nederland.

De reputatie van Scarlet is positief te noemen. Het Nederlandse bedrijf is namelijk ook al een lange tijd actief op het internet. Je kunt zelf ook meehelpen andere gebruikers een goede keus te maken bij hun aankopen. Dit kun je doen door een review achter te laten op deze pagina.

Het is verstandig de website van Scarlet te bekijken voor actuele openingstijden. Daar vind je uiteraard ook het uitgebreide assortiment van Scarlet.

Geplaatst op: 08-10-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review

Schrijf een review over Scarlet


Bestelproces *
10
/ 10
Service *
10
/ 10
Prijs *
10
/ 10
Levering *
10
/ 10


Gerelateerde bedrijven

KPN logo
KPN
40 beoordelingen
5,0
Ziggo Zakelijk logo
Ziggo Zakelijk
2 beoordelingen
6,5
Pricewise logo
Pricewise
2 beoordelingen
9

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Scarlet een betrouwbaar bedrijf?

Er is 1 beoordeling geplaatst over Scarlet. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Scarlet actief?

Scarlet is vooral actief in de categorie telecom en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) internet , telefonie en televisie.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Scarlet reviews? Dan kun je naar de website van Scarlet gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie