SafeTrx Active Watch logo

SafeTrx Active Watch reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Bezoek de website
SafeTrx Active Watch reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
4562
SafeTrx Active Watch logo
Website
store.safetrxapp.com
Categorie
Webshops
Bezoek de website

Reviews en Ervaringen SafeTrx Active Watch

De SafeTrx Active Watch is een product van het softwareontwikkelingsbedrijf bedrijf SafeTrx. De SafeTrx Active Watch is de eerste speciale zoek- en horloge dat rechtstreeks is verbonden met zoek- en reddingsorganisaties. Ben je geïnteresseerd in deze horloge en wil je graag meer achtergrond over het product en het bedrijf achter het horloge? Lees dan de onderstaande tekst. In de onderstaande tekst lees je meer over SafeTrx Active Watch, waarom je wel of niet voor het bedrijf zou moeten kiezen en of het bedrijf daadwerkelijk betrouwbaar is. Ook lees je hier wat andere gebruikers van de SafeTrx Active Watch vinden en hoe je zelf een beoordeling kunt achterlaten indien je zelf een gebruiker bent van de SafeTrx Active Watch. Na het lezen van deze tekst kun je zelf een weloverwogen beslissing maken om wel of niet bij SafeTrx te kopen.

Over SafeTrx Active Watch

Het bedrijf heeft als doel om risico's te verminderen en levens te beschermen. Zo heeft het bedrijf diverse slimme, veilige en schaalbare oplossingen ontworpen die aansluiten bij de complexe behoeften van de steeds veranderende en verbonden wereld. Het bedrijf werkt samen met professionele partners en heeft al meer dan 22 jaar ervaring in de softwareontwikkelingsindustrie. Daarnaast werkt het bedrijf met meer dan 200 medewerkers continue aan het ontwikkelen en verbeteren van revolutionaire track- en waarschuwingstoepassingen.

Waarom kiezen voor SafeTrx Active Watch

De SafeTrx Active Watch is het ideale horloge voor watersporters en voor iedereen die geregeld de zee in gaat. Met het horloge ben je altijd direct verbonden met lokale zoek- en reddingsorganisaties. Dankzij geavanceerde technologieën ben je altijd zichtbaar, en hoef je geen smartphone bij je te dragen. Het dragen van de SafeTrx Active Watch zorgt voor een geruststellend gevoel. Ook maak je met de SafeTrx Active Watch jouw activiteiten direct zichtbaar voor je familie en vrienden, en kunnen zij jouw activiteiten altijd gemakkelijk tracken via Strava.

Is SafeTrx Active Watch betrouwbaar?

SafeTrx is een succesvolle onderneming met wereldwijde bekendheid. Het bedrijf verkoopt haar producten over de hele wereld en is een echte pionier en expert op het gebied van veiligheidsproducten en technologieën. Je kunt het bedrijf dan ook zonder problemen vertrouwen. Naast dat het bedrijf erg bekend is en uitstekende producten aanbiedt, biedt SafeTrx ook een uitstekende klantenservice en kun je altijd vertrouwen op betrouwbare service.

Klantenservice en klachten

Indien je een vraag, klacht of opmerking hebt kun je bij SafeTrx terecht bij de klantenservice. Het bedrijf staat daarnaast altijd klaar voor consultancy en uitgebreid advies over het gebruik van haar producten. SafeTrx is daarnaast actief op diverse sociale mediaplatformen. Ook via deze wegen kun je met het bedrijf in contact komen voor eventuele vragen, klachten of opmerkingen.

Wil jij ook beoordelen?

Ben jij al klant bij SafeTrx en wil je andere over jou ervaringen met de SafeTrx Active Watch vertellen? Laat dan hier een review achter. Schrijf bijvoorbeeld wat jij van de SafeTrx Active Watch, waarvoor je de watch gebruikt, wat jij zoal goed of slecht vindt aan het product en of je het aan vrienden en familie zou aanbevelen. Schrijf daarnaast wat jouw ervaringen zijn met het bedrijf en schrijf of je goed bent geholpen door de klantenservice, indien je deze hebt benaderd. Met jouw uitgebreide review help je andere met het verkrijgen van een objectieve indruk van SafeTrx Active Watch en help je ze met het maken van een weloverwogen aankoopbeslissing.

Reviews over SafeTrx Active Watch

Gerelateerde bedrijven

Keukenplaats logo
Keukenplaats
5 beoordelingen
10
AD Webwinkel logo
AD Webwinkel
5 beoordelingen
6
Amsterdam Genetics logo
Amsterdam Genetics
2 beoordelingen
10

Gerelateerde blogartikelen

10
100% zou hier weer kopen
1 beoordeling
Onze beoordeling over SafeTrx Active Watch

Ons team van experts heeft SafeTrx Active Watch geverifieerd op een aantal punten. De webshop van SafeTrx Active Watch bestaat al jaren en staat bekend als een betrouwbare speler in de markt. SafeTrx Active Watch is al vanaf hun oprichting ingeschreven bij de kamer van koophandel en hun website is beveiligd door middel van een SSL certificaat (groene slotje). Alle grote betaalmethodes van Nederland zijn beschikbaar op deze webshop.

SafeTrx Active Watch is een Nederlands bedrijf en is al een lange tijd actief op het internet. Dit heeft ze een goede reputatie opgeleverd. Binnen ons platform kan ook jij een review achterlaten om zo andere consumenten te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen op het internet.

Het is verstandig de website van store.safetrxapp.com te bekijken voor actuele openingstijden. Daar vind je uiteraard ook het uitgebreide assortiment van SafeTrx Active Watch.

Geplaatst op: 13-05-2022
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review

Schrijf een review over SafeTrx Active Watch


Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven

Keukenplaats logo
Keukenplaats
5 beoordelingen
10
AD Webwinkel logo
AD Webwinkel
5 beoordelingen
6
Amsterdam Genetics logo
Amsterdam Genetics
2 beoordelingen
10

Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is SafeTrx Active Watch een betrouwbaar bedrijf?

Er is 1 beoordeling geplaatst over SafeTrx Active Watch. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is SafeTrx Active Watch actief?

SafeTrx Active Watch is vooral actief in de categorie webshops.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de SafeTrx Active Watch reviews? Dan kun je naar de website van SafeTrx Active Watch gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie