Rooijackers Picknicktafels logo

Rooijackers Picknicktafels reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Bezoek de website
Rooijackers Picknicktafels reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
2681
Rooijackers Picknicktafels logo
Website
rooijackerspicknicktafels.nl
Categorie
Wonen
Bezoek de website

Reviews en Ervaringen Rooijackers Picknicktafels

Heb je een nieuwe tuintafel nodig? Zoek je een handige picknicktafel van goede kwaliteit? Dan heb je best kans dat je bij Rooijackers Picknicktafels zult slagen. Voordat je bestelt, zoek je naar beoordelingen van andere klanten? Dan zit je op deze pagina precies helemaal goed. Wij verzamelden reviews van mensen die al eerder kochten bij Rooijackers Picknicktafels. Ontdek hoe zij dit bedrijf beoordelen en of dat jou een goed gevoel geeft. Vervolgens is het heel gemakkelijk om een besluit te nemen of je wel of niet bij hen wilt kopen.

Over Rooijackers Picknicktafels

Rooijackers Picknicktafels bestaat sinds 2004. Inmiddels zijn ze uitgegroeid tot een goed lopend bedrijf. De eigenaar, Wiljan Rooijacker, zocht voor die tijd naar een geschikte tafel voor eigen gebruik. Hij concludeerde toen dat het steviger, mooier en goedkoper moest kunnen. Hij besloot daar door middel van zijn eigen bedrijf voor te gaan zorgen. Het assortiment is in de loop van de tijd enorm uitgebreid. Inmiddels wordt er niet alleen geleverd aan particulieren, maar ook aan bedrijven en horecagelegenheden. De stevigheid en robuuste vormgeving van de picknicktafels worden zeer gewaardeerd. Wel vindt deze winkel het van belang dat de kleinschaligheid behouden blijft. En dan vooral het persoonlijke contact en een correcte en vriendelijke service. Vermeldenswaardig is het feit dat de collectie in de webshop door de eigenaar zelf is ontwikkeld. Belangrijke pijlers van het bedrijf zijn flexibiliteit en creativiteit. Omdat Rooijackers Picknicktafels graag met zijn tijd meegaat, wordt er sinds kort alleen nog maar gebruik gemaakt van de onbehandelde houtsoort Douglas. Deze is milieubewust en duurzaam.

Waarom kiezen voor Rooijackers Picknicktafels

Bij Rooijackers Picknicktafels is er voor elk wat wils. Er zijn veel verschillende tafels verkrijgbaar. Dit geldt zeker ook voor de afmetingen. Dat is ideaal, want niet iedereen heeft evenveel ruimte in zijn tuin voor een picknicktafel. Koop je meerdere tafels, waarschijnlijk zal dit minder aansprekende zijn voor particulieren, dan zijn er kortingen verkrijgbaar. In Gemert bevindt zich de showroom van dit bedrijf. Wil je de tafels eerst echt met eigen ogen zien of zelfs even proef zitten, dan kun je een afspraak maken. Ga je shoppen bij deze winkel, dan kun je kiezen uit picknicktafels, tuinsets en tuinbanken. Gaat het bij jou om picknicktafels, dan kun je nog verder selecteren op bijvoorbeeld grote modellen of speciale picknicktafels voor kinderen. Bij tuinbanken heb je de keus uit modellen met en zonder leuning. Ook kun je filteren op het aantal personen dat op de bank past. Dit geldt ook voor de tuinsets. Verder zijn er ook accessoires zoals schroeven en olie verkrijgbaar in de webshop.

Is Rooijackers Picknicktafels betrouwbaar?

Aangezien er een showroom is waar je de tafels van Rooijackers Picknicktafels zelf kunt bekijken, zit het wel goed met de betrouwbaarheid van dit bedrijf. Verder zie je op de site de namen van bedrijven en instellingen die artikelen bij deze winkel hebben besteld. Ook jij kunt dus met een gerust hart je tuinmeubelen bestellen bij dit bedrijf.

Klantenservice en klachten

Wil je persoonlijk contact met Rooijackers Picknicktafels, dan is het een mogelijke optie om de showroom te bezoeken. Er zijn geen vaste openingstijden. Er wordt een afspraak gemaakt wanneer jij dat wilt. Dat kan ook in het weekend of een keertje ’s avonds. Natuurlijk kun je ook telefonisch een medewerker spreken en je vragen stellen. Of je gebruikt het contactformulier of het e-mailadres.

Wil jij ook beoordelen?

Heb jij ervaring met Rooijackers Picknicktafels? Bestelde je er eens een mooie tuinbank? Hoe bevalt deze? Of eten de kinderen zomers gezellig aan de picknicktafel die je in deze shop bestelde? Schrijf een review over jouw bevindingen en help op die manier andere mensen. Ben je tevreden over de producten zelf? En hoe beoordeel je de klantenservice? Ben je het er mee eens dat je op een persoonlijke manier benaderd werd? Laat het weten door middel van jouw recensie, zodat andere consumenten gemakkelijker een keuze kunnen maken om hier wel of niet te bestellen.

Reviews over Rooijackers Picknicktafels

Gerelateerde bedrijven

Plantje.nl logo
Plantje.nl
9 beoordelingen
6,6
Stylemeubels logo
Stylemeubels
2 beoordelingen
9,5
Solarlampkoning logo
Solarlampkoning
2 beoordelingen
9,5

Gerelateerde blogartikelen

9
100% zou hier weer kopen
2 beoordelingen
Onze beoordeling over Rooijackers Picknicktafels

Rooijackers Picknicktafels is geverifieerd door ons expert team. De webshop Rooijackers Picknicktafels bestaat al jaren en staat bekend als een betrouwbare partij om zaken mee te doen. Daarnaast is Rooijackers Picknicktafels lid van de kamer van koophandel en is hun website beveiligd met een SSL certificaat (groen slotje). Dit SSL certificaat geeft aan dat het via de online betaalmethodes veilig is om te bestellen via Rooijackers Picknicktafels. Ze bieden de grootste betaalmethodes van Nederland aan op hun webshop.

Rooijackers Picknicktafels is van origine een Nederlands bedrijf en is daarnaast al een lange tijd actief op het internet. Hun reputatie is daarom ook erg goed. Op onze website kan jij ook een review plaatsen om andere gebruikers te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen.

Het is verstandig de website van rooijackerspicknicktafels.nl te bekijken voor actuele openingstijden. Daar vind je uiteraard ook het uitgebreide assortiment van Rooijackers Picknicktafels.

Geplaatst op: 21-05-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Erg leuke bank

Wij hebben thuis een grote boom in de tuin staan en daar wilde we graag een mooie bank om heen en die hebben we hier bij dit bedrijf gevonden. Het ziet er super netjes uit en kan ook goed tegen de regen!

Geplaatst op: 16-06-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Jim S.

8 / 10
3/5 5/5 4/5 3/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Rooijackers Picknicktafels


Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven

Plantje.nl logo
Plantje.nl
9 beoordelingen
6,6
Stylemeubels logo
Stylemeubels
2 beoordelingen
9,5
Solarlampkoning logo
Solarlampkoning
2 beoordelingen
9,5

Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Rooijackers Picknicktafels een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 2 beoordelingen geplaatst over Rooijackers Picknicktafels. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 9 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Rooijackers Picknicktafels actief?

Rooijackers Picknicktafels is vooral actief in de categorie wonen en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) meubels en tuin.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Rooijackers Picknicktafels reviews? Dan kun je naar de website van Rooijackers Picknicktafels gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie