Rollator.shop logo

Rollator.shop reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Bezoek de website
Rollator.shop reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
1888
Rollator.shop logo
Website
rollator.shop
Categorie
Webshops
Bezoek de website

Reviews en ervaringen Rollator.shop

Naarmate men ouder wordt begint het jammer genoeg ook soms moeilijker te gaan om te stappen. Een rollator of een rolstoel is dan een handige oplossing die de levenskwaliteit aanzienlijk kan verhogen. Ben jij op zoek naar een dergelijk product voor jezelf of een familielid? Dan kan je eventueel terecht bij Rollator.shop. Maar vind je bij Rollator.shop wel de beste producten qua prijs-kwaliteitsverhouding? Wat vertellen mensen eigenlijk over Rollator.shop? Wat zijn de ervaringen van hun klanten? Hoe beoordelen mensen Rollator.shop? Je leest het in de reviews op deze pagina.

Over Rollator.shop

Rollator.shop is een website die gespecialiseerd is in alles wat te maken heeft met rollators en producten om het stappen gemakkelijker te maken. De webwinkel is een onderdeel van Healthcare Company en bestaat uitsluitend uit een team specialisten met specialistische kennis. Belangrijke kernwaarden van Rollator.shop zijn knowhow over de eigen producten, een uitstekende klantenservice, een snelle en goedkope levering en een uitgebreid en kwaliteitsvol aanbod. Zo is Rollator.shop ook echt een officiële dealer van alle merken die je in het assortiment terug kunt vinden. Dat betekent dat je de beste prijs krijgt, niet te maken krijgt met overjarige modellen of respartijen en ook geniet van de fabrieksgarantie op alle producten. Ben je aan het twijfelen over wat de juiste fit voor jou is? Of snap je iets niet aan de product specificaties? Neem dan zeker contact op met de klantenservice van Rollator.shop voor advies en hulp.

Waarom kiezen voor Rollator.shop?

Rollator.shop is een website die een ruim aanbod aan rollators en aanverwanten ter beschikking stelt. Je vindt er onder andere de volgende categorieën terug: rollator, lichtgewicht rollator, rollator rolstoel, rolstoelen, mobiliteit, merken en scootmobielen. Om maar een kleine greep te nemen uit het aanbod aan beschikbare merken bij Rollator.shop: Topro, Gemino, Vermeiren, Caremart, Trust Care, Rolz, ExcelCare en ga zo maar door. Op de website vind je ook een handige zoekbalk terug waar je op trefwoord opzoekingen kunt doen. Het gros van de producten op de website van Rollator.shop is op voorraad wat betekent dat je bij bestellingen voor 13 uur het product de volgende dag al in huis hebt. Zelfs op zaterdag! Bestellingen boven 49,95 euro worden bovendien gratis verzonden. Bevalt het bestelde product je niet? Dat is jammer. In dat geval kan je binnen de 14 dagen na aanschaf jouw bestelling gratis omruilen of retourneren. Hiervoor is het wel belangrijk dat je het retourformulier op de website invult.

Is Rollator.shop betrouwbaar?

Rollator.shop is een website die al enkele jaren actief is binnen de sector. Bovendien is het ook één van de grootste spelers binnen de sector met een aanwezigheid op sociale media, een eigen klantenservice en een veilige verbinding met het internet op basis van het SSL-protocol. Je kunt dan ook stellen dat het bedrijf een goede reputatie geniet. Bovendien is het ook een officiële dealer van alle merken die je op de website vermeld ziet staan. Het is dan ook niet toevallig dat Rollator.shop aangesloten is bij Webshop Keurmerk. Dit keurmerk is een garantie voor de betrouwbaarheid van Rollator.shop en voert ook geregeld controles uit op de gegevens en identiteit van het bedrijf.

Klantenservice en klachten

Zit je met een vraag? Heb je een probleem? Of zou je wel wat advies kunnen gebruiken? In al deze gevallen kan je contact opnemen met de klantenservice van Rollator.shop. Dat kan door een afspraak te maken bij de showroom, door een mail te sturen, door telefonisch contact op te nemen of door een brief op te sturen. De klantenservice van Rollator.shop is bijzonder actief en reageert meestal binnen de werkdag op vragen. Is er ondanks alles toch iets misgelopen? Dan kan je een klacht indienen door deze per mail op te sturen naar Rollator.shop. Ben je niet tevreden met het antwoord van de website? Dan kan je dit laten weten aan de dienst bemiddeling van Webshop Keurmerk. Het ontstane geschil wordt dan bekeken door de Geschillencommissie die een definitieve uitspraak doet.

Wil jij ook beoordelen?

Heb jij ervaring met Rollator.shop? Dan zijn wij op zoek naar wat jij over dit bedrijf te vertellen hebt. Hoe zou je bijvoorbeeld de kwaliteit van de producten beoordelen? Wat vind je van de prijs? Hoe zit het met de levering? Krijg je voldoende informatie mee met het product? Is de klantenservice vriendelijk en behulpzaam? Schrijf jouw review neer op deze pagina en help onze bezoekers een geïnformeerde en een goede beslissing te maken!

Reviews over Rollator.shop

Gerelateerde bedrijven

Care Delta logo
Care Delta
2 beoordelingen
9,5
The Oriental Shop logo
The Oriental Shop
2 beoordelingen
9
Greenjump.nl logo
Greenjump.nl
2 beoordelingen
9

Gerelateerde blogartikelen

7
50% zou hier weer kopen
3 beoordelingen
Lees onze review over Rollator.shop

Het bedrijf Rollator.shop is geverifieerd door ons. De webshop rollator.shop is al sinds 2016 een betrouwbare partij om te bestellen. Rollator.shop is lid bij de KvK (kamer van koophandel) en hun website beschikt over een SSL certificaat (het groene slotje). Dit slotje geeft aan dat het veilig is om te bestellen via de online betaalmethodes die ze aanbieden. Rollator.shop maakt gebruik van de meest voorkomende betaalmogelijkheden in Nederland.

Rollator.shop is een Nederlands bedrijf en is al een lange tijd actief op het internet. Dit heeft ze een goede reputatie opgeleverd. Binnen ons platform kan ook jij een review achterlaten om zo andere consumenten te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen op het internet.

Bekijk zeker even de website van rollator.shop. Dit geeft je een beter beeld van de webshop. Daarnaast staat daar hun uitgebreide assortiment en natuurlijk de openingstijden van Rollator.shop.

Geplaatst op: 17-03-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Leveren niet, wel betaald, en toen werd het stil

Bestelling gedaan bij Uw-rollator.nl Baarzenstraat 21 5262 GD Vught, deze firma levert niet uit en is ook geen contact mee te krijgen , zijn ook de zaak gaan bezoeken maar was dicht en de aangetekende brieven lagen er ongeopend op de vensterbank. ben bang dat ik opgelicht ben, maar ze blijven wel adverteren en geld incasseren, geld is overgemaakt naar,De verkoopfabriek bv

Geplaatst op: 02-04-2022
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Jos E.

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Erg goed geholpen

In de webshop is alles makkelijk te vinden door de duidelijke layout. Alles ziet er overzichtelijk uit en alles is erg netjes. Je wordt goed geholpen door de medewerkers als je hier om vraagt!

Geplaatst op: 13-06-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Lorenzo N.

9 / 10
5/5 4/5 5/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Rollator.shop


Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven

Care Delta logo
Care Delta
2 beoordelingen
9,5
The Oriental Shop logo
The Oriental Shop
2 beoordelingen
9
Greenjump.nl logo
Greenjump.nl
2 beoordelingen
9

Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Rollator.shop een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 3 beoordelingen geplaatst over Rollator.shop. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 7 gekregen, waarbij 50% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Rollator.shop actief?

Rollator.shop is vooral actief in de categorie webshops en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) verzorging & gezondheid.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Rollator.shop reviews? Dan kun je naar de website van Rollator.shop gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie