Raizzed logo

Raizzed reviews, ervaringen en beoordelingen

Raizzed reviews, ervaringen en beoordelingen
4317
Raizzed logo
Website
Raizzed
Categorie
Mode

Reviews en ervaringen Raizzed

Mode is voor de ene belangrijk en voor de andere totaal niet. Het kan een manier zijn om jezelf uit te drukken en jouw persoonlijkheid openbaar te maken. Er zijn dan ook ontelbaar veel stijlen die je terug kunt vinden op de markt. Je hebt streetwear, casual wear, casual chic, boutique en ga zo maar door. Ben jij op zoek naar kleding die echt jouw karakter doet shinen? En is streetwear je ding? Dan is Raizzed misschien wel de juiste fit. Maar wat weet je over Raizzed? Alvast heel wat meer na het lezen van de reviews en beoordelingen op deze pagina. Gebruik de ervaringen van anderen met Raizzed en maak je eigen mening!

Over Raizzed

Raizzed is een kledingmerk dat een geheel eigen stijl heeft en voor vrouwen, mannen en kinderen kleding op de markt brengt. Het merk is een anders gespelde versie van het Engelse woord raised dat zoveel betekent als opgevoed. De missie van Raizzed is dan ook om kleding te ontwerpen die terug gaat tot de roots. Die vertegenwoordigt hoe wij opgevoed zijn. Het is een collectie aan urban streatwear met een heel uiteenlopende waaier aan opties. Raizzed werd opgericht in 2019 en heeft zijn hoofdzetel in Ermelo. Belangrijke bedrijfswaarden van Raizzed zijn aandacht voor kwaliteit, een unieke stijl en natuurlijk ook een uitstekende service. Zo kan je bij vragen of voor advies altijd terecht bij de klantendienst van Raizzed. Zo werkt Raizzed uitsluitend met denim van de hoogste kwaliteit.

Waarom kiezen voor Raizzed?

Raizzed heeft een uitgebreide collectie kleding voor zowel mannen, vrouwen, meisjes als jongens. Of je nu op zoek bent naar een topje, een leuk shirt, een heerlijke jeansbroek of een jasje: je vindt het terug bij Raizzed. Op de website zelf kan je het gigantische assortiment handig beperken door gebruik te maken van de filters. Ben je op zoek naar één specifiek type kleding? Dan kan je ook op trefwoord zoeken via de zoekbalk. De producten van Raizzed worden in een groot aantal winkels verkocht. Op de website kan je terugvinden waar de dichtstbijzijnde winkel is die de kleding van Raizzed verkoopt. Heb je een keuze kunnen maken? Dan is het goed om te weten dat Raizzed quasi doorheen heel Europa verstuurt. De levertijd is nauwelijks 1 werkdag en vanaf zestig euro geniet je van gratis levering. Bovendien heb je altijd twee weken de tijd om retour te sturen!

Is Raizzed betrouwbaar?

Raizzed bestaat nog maar sinds 2019 maar is in korte tijd wel verkrijgbaar in een breed aantal winkels doorheen Europa. Bovendien vind je Raizzed ook terug op sociale media en kan je op de website zelf duidelijke algemene voorwaarden terugvinden. Raizzed heeft een eigen klantendienst die je bij vragen en bij problemen kunt contacteren en op de website zelf vind je onder andere het adres van de hoofdzetel terug. Over de website gesproken: de verbinding met de webshop is een veilige SSL-verbinding. Dat betekent dat je zonder zorgen kunt surfen en kunt betalen. Betalen kan met iDeal, Visa, Mastercard, eMaestro en PayPal. Met andere woorden: Raizzed is absoluut een betrouwbare onderneming.

Klantenservice en klachten

Vind je jouw vraag en antwoord niet terug in de sectie FAQ op de website? Dan kan je nog altijd even contact opnemen met de klantendienst van Raizzed. Dat kan door een brief te sturen naar het hoofdkantoor. Je kunt ook tijdens de kantooruren even bellen of gewoon een mailtje sturen. Daarnaast is het ook altijd een optie om via de sociale media (Facebook en Instagram) een berichtje te sturen naar Raizzed. De klantendienst van Raizzed is vrij actief en je krijgt dan ook in de regel binnen de werkdag een antwoord terug. Heb je geen vraag maar wel een klacht? Dan kan je die klacht best per mail opsturen. Stuur hier alle informatie die relevant kan zijn mee zoals bijvoorbeeld bestelnummer of foto’s van het probleem. Bij klachten ontvang je altijd een ontvangstbevestiging!

Wil jij ook beoordelen?

Is Raizzed helemaal jouw stijl? Of heb je thuis een paar kledingstukken van dit merk liggen waar je niet zo tevreden over bent? Hoe dan ook zijn wij benieuwd naar jouw verhaal en naar jouw ervaringen met Raizzed. Hoe zou je bijvoorbeeld de kwaliteit van de kledij beoordelen? Is het aanbod op de website groot genoeg? Vind je de kleding van Raizzed makkelijk in de winkels? Hoe zit het met de kostprijs? Schrijf jouw review over Raizzed en help een ander!

Reviews over Raizzed
Gerelateerde bedrijven
Berrylook logo
Berrylook
2 beoordelingen
9,5
Peterhahn.nl logo
Peterhahn.nl
8 beoordelingen
5,3
Welkoop logo
Welkoop
4 beoordelingen
7
Gerelateerde blogartikelen
10
100% zou hier weer kopen
1 beoordeling
Ervaringen met Raizzed

Ons team van experts heeft Raizzed geverifieerd op een aantal punten. De webshop van Raizzed bestaat al jaren en staat bekend als een betrouwbare speler in de markt. Raizzed is al vanaf hun oprichting ingeschreven bij de kamer van koophandel en hun website is beveiligd door middel van een SSL certificaat (groene slotje). Alle grote betaalmethodes van Nederland zijn beschikbaar op deze webshop.

Raizzed is een Nederlands bedrijf en is al een lange tijd actief op het internet. Dit heeft ze een goede reputatie opgeleverd. Binnen ons platform kan ook jij een review achterlaten om zo andere consumenten te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen op het internet.

Wij raden het aan om eerst even op de website van Raizzed te kijken voor actuele openingstijden. Hier kun je ook hun uitgebreide assortiment bekijken.

Geplaatst op: 14-03-2022
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review

Schrijf een review over Raizzed
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Berrylook logo
Berrylook
2 beoordelingen
9,5
Peterhahn.nl logo
Peterhahn.nl
8 beoordelingen
5,3
Welkoop logo
Welkoop
4 beoordelingen
7
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Raizzed een betrouwbaar bedrijf?

Er is 1 beoordeling geplaatst over Raizzed. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Raizzed actief?

Raizzed is vooral actief in de categorie mode en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) kledingwinkels.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Raizzed reviews? Dan kun je naar de website van Raizzed gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie