Rad Power Bikes logo

Rad Power Bikes reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Bezoek de website
Rad Power Bikes reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
4324
Rad Power Bikes logo
Website
radpowerbikes.eu
Categorie
Webshops
Bezoek de website

Reviews en Ervaringen Rad Power Bikes

Je hebt ook interesse in een e-bike? Natuurlijk kun je die ook online bestellen. Er is genoeg informatie voorhanden om ook op deze wijze een geschikte fiets te kunnen bestellen. Wil je wellicht kopen bij Rad Power Bikes en speur je om die reden naar reviews die over dit bedrijf zijn geschreven? Dan zit je hier precies goed. De recensies over Rad Power Bikes zijn door ons verzameld, op een rijtje gezet en samengevat. Bekijk wat andere consumenten vertellen over hun ervaringen en hoe ze deze shop beoordelen. Vervolgens lukt het je uiteraard een stuk gemakkelijker om een weloverwogen beslissing te nemen en je elektrische fiets of accessoires hier wel of niet te bestellen.

Over Rad Power Bikes

Rad Power Bikes is opgericht door Mike Radenbaugh. Hij bouwde zijn eerste e-bike in 2007. Deze fiets maakte hij voor zichzelf om mee naar school te kunnen rijden. De elektrische fiets maakte zoveel in hem los, dat hij besloot Rad Power Bikes op te richten. Hij werkte jarenlang als kleine zelfstandige en bouwde in zijn eigen omgeving allerlei traditionele fietsen om tot e-bikes op maat. Het was deze jonge man al snel duidelijk dat e-bikes het vervoer van de toekomst zouden zijn. Samen met zijn vriend bracht hij in 2015 Rad Power Bikes op de markt. Hun missie is om mensen een ongeëvenaarde klantenervaring te bieden met e-bikes die voor iedereen betaalbaar zijn. Hun visie is dat vervoer efficiënt, plezierig, energiezuinig en voor iedereen toegankelijk is.

je zoveel over ons. Het zijn de dingen die we prioriteit geven en ja, waarde, het meest. Wij zijn RADICAL

Waarom kiezen voor Rad Power Bikes

Kies je voor Rad Power Bikes, dan weet je zeker dat er een betaalbare e-bike voor jou tussen zit. Zoeken gaat heel gemakkelijk in deze webshop. Wil je een transportfiets, dan selecteer je daarop. Is het je bedoeling om een stadsfiets of een terreinfiets te scoren, dan is dat jouw zoekfilter. Naast het zoeken op categorie, is het ook mogelijk om op framemaat of op lichaamslengte te zoeken. Heb je de fiets snel nodig, dan kijk je alleen bij de modellen die nu op voorraad zijn. Ga je voor koopjes, dan kijk je bij de sale. De prijzen zijn sowieso scherp, omdat er geen tussenpersoon aanwezig is bij de deal. Ook voor allerlei accessoires, zoals fietstassen, kun je meteen slagen op deze site. Een ander voordeel van shoppen bij dit bedrijf is dat er een deskundig team voor je klaarstaat. Zij kunnen je helpen om de juiste e-bike te vinden.

Is Rad Power Bikes betrouwbaar?

Rad Power Bikes is al heel wat jaren in de lucht en verkoopt nog steeds dagelijks een groot aantal fietsen. Je mag dus zeker rekenen op een goede betrouwbaarheid van dit bedrijf. De klantenservice is prima bereikbaar. Als je de recensies van andere klanten bekijkt, dan zie je een wisselend beeld. Sommige consumenten zijn heel negatief over hun bestelling bij Rad Power Bikes, terwijl anderen juist voor lof zijn en een hele positieve beoordeling achterlaten.

Klantenservice en klachten

Heb je klachten, dan meld je die via de website. Meestal heb je ook recht op garantie, dus de kans is groot dat je klacht naar tevredenheid wordt afgehandeld. Wil je contact opnemen, dan doe je dat via de sociale media of middels het contactformulier dat je aantreft op de website.

Wil jij ook beoordelen?

Kocht jij recent ook een e-bike bij Rad Power Bikes? Laat dan een persoonlijke review achter op deze pagina. Zo help je mensen die overwegen ook een bestelling te plaatsen in de webshop. Jouw recensie geeft hen een beter beeld van dit bedrijf en zorgt op die manier voor een weloverwogen beslissing om wel of niet bij deze winkel te kopen.

Reviews over Rad Power Bikes

Gerelateerde bedrijven

Fietstas.com logo
Fietstas.com
2 beoordelingen
10
Santafixie logo
Santafixie
4 beoordelingen
8,3
Fietsen4all.nl logo
Fietsen4all.nl
2 beoordelingen
10

Gerelateerde blogartikelen

8,5
100% zou hier weer kopen
2 beoordelingen
Lees onze review over Rad Power Bikes

Rad Power Bikes is geverifieerd door ons expert team. De webshop Rad Power Bikes bestaat al jaren en staat bekend als een betrouwbare partij om zaken mee te doen. Daarnaast is Rad Power Bikes lid van de kamer van koophandel en is hun website beveiligd met een SSL certificaat (groen slotje). Dit SSL certificaat geeft aan dat het via de online betaalmethodes veilig is om te bestellen via Rad Power Bikes. Ze bieden de grootste betaalmethodes van Nederland aan op hun webshop.

De reputatie van radpowerbikes.eu is positief te noemen. Het Nederlandse bedrijf is namelijk ook al een lange tijd actief op het internet. Je kunt zelf ook meehelpen andere gebruikers een goede keus te maken bij hun aankopen. Dit kun je doen door een review achter te laten op deze pagina.

Bekijk zeker even de website van radpowerbikes.eu. Dit geeft je een beter beeld van de webshop. Daarnaast staat daar hun uitgebreide assortiment en natuurlijk de openingstijden van Rad Power Bikes.

Geplaatst op: 17-03-2022
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Nog bezig met onvolkomenheden aan 2 fietsen!

Ten eerste vind ik het persoonlijk niet juist of niet netjes, dat na 2 fietsen besteld te hebben er geen enkele na bel zorg is.
Je hoort helemaal niks!
Ik ben nu bezig met piepende remmen en een achterste remklauw bevestiging . Hiervan is het schroefdraad gehavend. Ik kwam er achter na winterbeurt van de fietsen door de rem schoentjes er uit te halen en alles te ontvetten ( piepende remmen vanaf nieuw). De bout zat zeer vast en kwam moeizaam los. Hier meenemend stukjes schroefdraad. Tot nu toe advies, ik kan nieuwe remschoentjes kopen en een nieuwe bout bij de bouwmarkt halen, want die hebben ze niet. Mijn vervolg actie, ik heb gevraagd om mijn zaak naar een echte techneut door te spelen. Ik vrees dat met dergelijke antwoorden het niet goed gaat komen! We gaan het zien.

Geplaatst op: 14-04-2022
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Jeff B.

7 / 10
4/5 2/5 4/5 3/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Rad Power Bikes


Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven

Fietstas.com logo
Fietstas.com
2 beoordelingen
10
Santafixie logo
Santafixie
4 beoordelingen
8,3
Fietsen4all.nl logo
Fietsen4all.nl
2 beoordelingen
10

Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Rad Power Bikes een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 2 beoordelingen geplaatst over Rad Power Bikes. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 8,5 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Rad Power Bikes actief?

Rad Power Bikes is vooral actief in de categorie webshops en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) fietsen.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Rad Power Bikes reviews? Dan kun je naar de website van Rad Power Bikes gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie