Quist Watches logo

Quist Watches reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Bezoek de website
Quist Watches reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
4827
Quist Watches logo
Website
quistwatches.nl
Categorie
Webshops
Bezoek de website

Reviews en Ervaringen Quist Watches

Ben jij op zoek naar een mooi horloge met een luxe uitstraling ? Dan is je oog misschien gevallen op Quist Watches. Uiteraard heb je graag op voorhand al even wat extra informatie over een bedrijf voor je tot een aankoop over gaat. Wat zijn de beoordelingen van Quist Watches? Wat vertellen andere klanten in hun reviews over de service? Wat hebben ze te zeggen over de kwaliteit van de horloges? We hebben voor jou reviews en beoordelingen van Quist Watches overzichtelijk op een rij gezet. Zo neem jij een weloverwogen beslissing bij de aankoop van jouw horloge. Bekijk snel de ervaringen van andere klanten en koop je volgende horloge bij een shop die jij helemaal vertrouwt.

Over Quist Watches

De horloges van Quist Watches worden ontworpen in Nederland. Dit bedrijf heeft grote dromen, maar wil trouw blijven aan haar idealen. Tijdloze, elegante uurwerken zijn precies wat ze beogen. Elk horloge wordt gemaakt met aandacht voor het detail. De kwaliteit van de horloges wordt door dit bedrijf net zo veel gewaardeerd als de prijs. Je hebt bij deze shop dus te maken met betaalbare horloges, maar dan wel van hoogstaande kwaliteit. Het streven van Quist Watches is om net dat beetje extra te doen, zodat de klant het horloge elke dag met een glimlach kan dragen. Tijdens het ontwerpen van de horloges wordt gekeken of er een Zwitsers of Japans uurwerk gekozen wordt. Het grote onderscheid met andere merken is dat er gebruik wordt gemaakt van saffierglas. Dit staat erom bekend onbreekbaar en krasbestendig te zijn. Draag je je horloge elke dag, dan is het natuurlijk ideaal wanneer er geen beschadigingen van het glas mogelijk zijn. Dit jonge bedrijf maakt een sterke groei door en heeft het streven nooit concessies te doen aan de kwaliteit.

Waarom kiezen voor Quist Watches

Je kiest voor Quist Watches als je gaat voor een betrouwbare kwaliteit. Het horloge dat je hier bestelt is voorzien van saffierglas. De horlogebandjes zijn van staal en worden met de grootst mogelijke precisie uit 316L roestvrij staal gemaakt. Dit staal is anti magnetisch en vrij van bestanddelen die een allergie zouden kunnen veroorzaken. De lederen bandjes worden alleen van het beste leer gemaakt. De kwaliteit wordt gewaarborgd, want je krijgt 2 jaar garantie op het horloge dat je bij deze shop bestelt. Ga je een mooi horloge uitzoeken, dan filter je handig op dameshorloges of herenhorloges. Het is ook mogelijk om een los bandje te bestellen voor je horloge. Verzenden is altijd gratis en binnen een dag of 2 mag je de bestelling al in huis verwachten.

Is Quist Watches betrouwbaar?

Het is vanzelfsprekend slim om websites goed te controleren. Je wilt tenslotte zeker weten dat je een horloge bij een betrouwbaar bedrijf koopt. Bij Quist Watches is er echter niets om je zorgen over te maken. Het bedrijf beschikt over een eigen klantenservice en heeft ook heel wat contactgegevens op de website staan. Bovendien is er met de facebookpagina een bewijs van aanwezigheid op sociale media. Tenslotte is er dan ook nog het Thuiswinkel Waarborg dat je verzekert dat je hier met een gerust hart je horloge of horlogebandje kunt bestellen.

Klantenservice en klachten

Het kan natuurlijk altijd dat je een vraag wilt stellen aan iemand van de klantenservice. Wellicht is je horloge nog niet binnen terwijl jij dat wel had verwacht. Dan ga je er vanuit dat er contactgegevens zijn en dat je een medewerker kunt contacteren. Bij deze online shop kan dit op verschillende manieren. Allereerst is er een telefoonnummer aanwezig, zodat je een medewerker kunt bellen. Daarnaast is er dan het emailadres, zodat je je vragen of opmerkingen via de mail kenbaar kunt maken. Als laatste zou je dan nog kunnen kiezen voor het contactformulier. Of je stuurt even een berichtje via de sociale media.

Wil jij ook beoordelen?

Heb je één of meerdere horloges van Quist Watches in huis? Dan kan je jouw ervaring met anderen delen en hen zo helpen bij het maken van de juiste beslissing. Wat is bijvoorbeeld jouw mening over de kwaliteit van de horloges? Heb je al eens gebruik moeten maken van de garantie? Zocht je contact met de klantenservice? Waren ze vriendelijk en hielpen ze je meteen verder? Wellicht diende je zelfs een klacht in. Dat kan natuurlijk gebeuren en het is vooral van belang wat dan de reactie van een bedrijf is. Beschrijf jouw ervaring in een recensie op deze pagina en help een ander verder. Mensen die voor het eerst willen bestellen bij deze shop zijn je zeer dankbaar voor je review.

Reviews over Quist Watches

Gerelateerde bedrijven

KateSpade logo
KateSpade
2 beoordelingen
10
Van Amstel Diamant logo
Van Amstel Diamant
5 beoordelingen
7
Melano Jewelry logo
Melano Jewelry
2 beoordelingen
10

Gerelateerde blogartikelen

10
100% zou hier weer kopen
1 beoordeling
Ervaringen met Quist Watches

Ons team van experts heeft Quist Watches geverifieerd op een aantal punten. De webshop van Quist Watches bestaat al jaren en staat bekend als een betrouwbare speler in de markt. Quist Watches is al vanaf hun oprichting ingeschreven bij de kamer van koophandel en hun website is beveiligd door middel van een SSL certificaat (groene slotje). Alle grote betaalmethodes van Nederland zijn beschikbaar op deze webshop.

Quist Watches is een Nederlands bedrijf en is al een lange tijd actief op het internet. Dit heeft ze een goede reputatie opgeleverd. Binnen ons platform kan ook jij een review achterlaten om zo andere consumenten te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen op het internet.

Wij raden het aan om eerst even op de website van quistwatches.nl te kijken voor actuele openingstijden. Hier kun je ook hun uitgebreide assortiment bekijken.

Geplaatst op: 28-10-2022
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review

Schrijf een review over Quist Watches


Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven

KateSpade logo
KateSpade
2 beoordelingen
10
Van Amstel Diamant logo
Van Amstel Diamant
5 beoordelingen
7
Melano Jewelry logo
Melano Jewelry
2 beoordelingen
10

Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Quist Watches een betrouwbaar bedrijf?

Er is 1 beoordeling geplaatst over Quist Watches. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Quist Watches actief?

Quist Watches is vooral actief in de categorie webshops en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) juweliers.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Quist Watches reviews? Dan kun je naar de website van Quist Watches gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie