Puzzelbrein logo

Puzzelbrein reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Puzzelbrein reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
3993
Puzzelbrein logo
Website
Puzzelbrein
Categorie
Webshops

Over Puzzelbrein

Puzzelbrein bestaat al vele jaren. Als je echt een puzzelliefhebber bent, dan is puzzelbrein echt iets voor jou. Puzzelbrein is een leuk magazine vol met random puzzels in diverse levels. Daarnaast zijn er ook zelfs puzzels voor kinderen bij. Het leukste aan dit magazine is dat het maandelijks wordt uitgegeven. Het gaat hier om prijspuzzels. Er zijn mooie prijzen te winnen met de puzzels. Het mooie van deze puzzels is dat ze makkelijk in te vullen zijn, het algemene puzzels zijn die iedereen wel kent

Waarom kiezen voor Puzzelbrein

Puzzelbrein gaat al even wat jaren mee. Dat is ook te zien aan de ervaring die ze in de tussentijd hebben opgedaan om een zo divers aanbod aan puzzels te bundelen in een leuk prijspuzzelboekje. De editie verschijnt maandelijks en is daarmee een populair boek voor iedereen die van puzzelen houd. Ook als je niet altijd veel te besteden hebt, is het altijd mogelijk om te kunnen genieten van dit boekje. Dit komt omdat er altijd kortingen zijn waar je gebruik van kunt maken en waarmee je ervoor zorgt dat je de opvolgende oplages tegen een flinke korting kunt krijgen. Zo zijn er bijvoorbeeld acties geweest waarbij je enkel €5 per blad hoeft te betalen. Deze kortingen staan in de oplagen zelf, maar zijn ook geregeld op de website te vinden. Puzzelbrein bestaat uit diverse puzzels voor jong en oud. Het leuke aan dit magazine is dat het ook een aparte kinderpagina heeft, met makkelijke puzzels die geschikt zijn voor de allerjongste puzzelaars. Het insturen van de oplossingen voor de puzzels is ook vrij makkelijk. Als je een computer hebt, dan kun je met je eigen login gegevens inloggen op jouw pagina. Daar heb je de mogelijkheid om makkelijk en snel de oplossingen van de puzzels in te sturen. Wanneer je een prijs gewonnen hebt, zal er contact met je opgenomen worden. Wat daarnaast ook erg leuk is, is dat het magazine niet alleen bestaat uit puzzels. Zo zijn er ook tal van pagina's waar leuke verhalen van andere puzzelaars en lezers in te zien zijn. Daarnaast staan er ook handige tips en tricks voor het dagelijks leven in. Het is dus een puzzelblad dat voorzien is van handige pagina's en ook boordevol verschillende puzzels.

Is Puzzelbrein betrouwbaar?

Puzzelbrein is een betrouwbaar bedrijf met een duidelijke website. Wanneer je een abonnement hebt op het magazine, kun je er zeker van zijn dat je het op tijd geleverd krijgt. De deadlines voor het insturen van de puzzels zijn duidelijk en daarnaast zijn er verschillende manieren waarop je voor je abonnement kan betalen. De makkelijkste manier is door de betaling van je rekening af te laten schrijven. Als je er liever voor kiest om handmatig over te maken, dan is dat ook mogelijk. Daarnaast betaal je per maand. Maar vaak is het ook mogelijk om te overleggen of je het bedrag in 1 maal over mag maken zodat je niet maandelijks je zorgen hoeft te maken om de kosten. Ook dan krijg je gewoon maandelijks je oplage thuis gestuurd. Puzzelbrein bestaat al vele jaren en daardoor is het ook een betrouwbaar bedrijf. Het heeft vele klanten die maandelijks met veel plezier meedoen aan de prijspuzzels en ook echt hun prijzen winnen. Een unieke kans voor alle puzzel liefhebbers.

Klantenservice en klachten

De Klantenservice is makkelijk te bereiken voor al je klachten en vragen via de mail of via het telefoonnummer. Beide gegevens staan in het puzzelboek genoteerd en op de website. Daarnaast vind je ook contactgegevens in je eigen account. Wanneer je een mail stuurt, krijg je snel antwoord en daarnaast word je vriendelijk te woord gestaan. Aan de recensies te zien, zijn er vrijwel nooit klachten, maar mocht je deze wel hebben, dan kan je erop rekenen dat deze met uiterste zorg worden behandeld en je vervolgens weer als tevreden klant achterblijft.

Wil jij ook beoordelen?

Wil je andere mensen helpen bij het maken van hun keuze of ze wel of geen gebruik willen maken van de diensten van Puzzelbrein? Dan ben je hier aan het juiste adres. We verzamelen hier allerlei verschillende recensies van mensen die al een abonnement hebben op Puzzelbrein of die al ervaring hebben opgedaan met het bedrijf. Dat kan jij ook zijn, en daarom hebben we je hulp hard nodig. Schrijf een recensie over Puzzelbrein en voel je vrij om deze hier te delen. Zo help je anderen en je hebt voor jezelf weer een ervaring gedeeld!

Reviews over Puzzelbrein

Gerelateerde bedrijven

Popelectronics.nl logo
Popelectronics.nl
2 beoordelingen
8,5
Dutch Reef logo
Dutch Reef
1 beoordeling
10
Impericon logo
Impericon
1 beoordeling
10

Gerelateerde blogartikelen

10
100% zou hier weer kopen
1 beoordeling
Ervaringen met Puzzelbrein

Het bedrijf Puzzelbrein is geverifieerd door ons. De webshop Puzzelbrein is al jaren een betrouwbare partij om te bestellen. Puzzelbrein is lid bij de KvK (kamer van koophandel) en hun website beschikt over een SSL certificaat (het groene slotje). Dit slotje geeft aan dat het veilig is om te bestellen via de online betaalmethodes die ze aanbieden. Puzzelbrein maakt gebruik van de meest voorkomende betaalmogelijkheden in Nederland.

Puzzelbrein is een Nederlands bedrijf en is al een lange tijd actief op het internet. Dit heeft ze een goede reputatie opgeleverd. Binnen ons platform kan ook jij een review achterlaten om zo andere consumenten te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen op het internet.

Wij raden het aan om eerst even op de website van Puzzelbrein te kijken voor actuele openingstijden. Hier kun je ook hun uitgebreide assortiment bekijken.

Geplaatst op: 29-11-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review

Schrijf een review over Puzzelbrein


Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven

Popelectronics.nl logo
Popelectronics.nl
2 beoordelingen
8,5
Dutch Reef logo
Dutch Reef
1 beoordeling
10
Impericon logo
Impericon
1 beoordeling
10

Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Puzzelbrein een betrouwbaar bedrijf?

Er is 1 beoordeling geplaatst over Puzzelbrein. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Puzzelbrein actief?

Puzzelbrein is vooral actief in de categorie webshops en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) hobby en spellen.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Puzzelbrein reviews? Dan kun je naar de website van Puzzelbrein gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie