Pruiken-winkel.nl logo

Pruiken-winkel.nl reviews, ervaringen en beoordelingen

Pruiken-winkel.nl reviews, ervaringen en beoordelingen
934
Pruiken-winkel.nl logo
Website
Pruiken-winkel.nl
Categorie
Webshops

Reviews en ervaringen Pruiken-winkel.nl

Heb je binnenkort een leuk evenement waarbij het belangrijk is om er helemaal gek uit te zien? Komt carnaval er weer aan? Of wil je gewoon eens een leuke grap met vrienden of familie uithalen? Dan is een pruik een uitstekend idee. Bij Pruiken-winkel.nl vind je pruiken voor eender welke gelegenheid en voor eender welk budget. Maar wat zeggen anderen eigenlijk over Pruiken-winkel.nl? Zijn de pruiken kwalitatief? Ervaren hun klanten de prijs-kwaliteitsverhouding als goed? Beoordelen ze de klantenservice als behulpzaam en vriendelijk? Hier lees je tal van reviews over en beoordelingen van Pruiken-winkel.nl. Zo heb je alle informatie die je nodig hebt om een correcte inschatting van Pruiken-winkel.nl te maken!

Over Pruiken-winkel.nl

Pruiken-winkel.nl is een webshop waar je ontelbaar veel verschillende soorten pruiken op de kop kunt tikken. Het is tevens één van de vele honderden webshops die uitgebaat worden door Shoppartners. Shoppartners bestaat sinds 1998 en heeft zich in de daaropvolgende jaren opgeworpen als expert in de online verkoop van feestartikelen en alle aanverwanten. Vandaag de dag is het één van de grootste online verkopers ter wereld. Dat betekent ook dat je bij Pruiken-winkel.nl een professionele en snelle dienstverlening mag verwachten met ruimte voor flexibiliteit. Heb je bijvoorbeeld een bepaalde pruik in gedachten die je niet terug kunt vinden? Laat het even aan de klantendienst weten en wie weet kan er wel iets gevonden worden. Heb je wel de juiste fit gevonden voor jou? Dan kan je elke bestelling die voor 15 uur gedaan is reeds de volgende werkdag in huis verwachten.

Waarom kiezen voor Pruiken-winkel.nl?

Pruiken-winkel.nl is gespecialiseerd in pruiken voor eender welke gelegenheid. Dat reflecteert zich ook in de verschillende categorieën die je op de website terug kunt vinden. Om er maar een kleine greep uit te nemen: herenpruiken, kinderpruiken, damespruiken, pruiken uit oude tijden, oranje pruiken, Duitse pruiken, afropruiken, punk pruiken, Halloween pruiken en ga zo maar door. Vind je niet meteen wat je zoekt? Op de website is een handige zoekbalk waar je op basis van sleutelwoorden de juiste fit voor jou op kunt zoeken. Een keuze kunnen maken? Dan betaal je 5,99 euro verzendkosten in België en 4,99 euro verzendkosten in Nederland tot een bedrag van 199 euro. Betalen kan via iDeal, bankoverschrijving, kredietkaart, Bancontact, Sofort en natuurlijk ook PayPal. Retourneren kan binnen dertig dagen van ontvangst van het artikel.

Is Pruiken-winkel.nl betrouwbaar?

Kan je als je een pruik bestelt bij Pruiken-winkel.nl er wel op vertrouwen dat deze ook echt geleverd wordt? In ieder geval zijn er heel wat manieren op Pruiken-winkel.nl bij klachten aan de kaak te stellen. Zo beschikt het bedrijf over diverse social media-accounts en kan je op de website ook het KvK-nummer, het btw nummer en het adres van de hoofdzetel terugvinden. Bovendien heeft Pruiken-winkel.nl een eigen klantenservice en is de verbinding met de website een veilige SSL-verbinding. Tevens zijn er duidelijk omschreven algemene voorwaarden en heeft Pruiken-winkel.nl ook een uitgebreide FAQ-pagina. Ten slotte is Pruiken-winkel.nl een gecertificeerd lid van het online keurmerk Thuiswinkel Waarborg. Dat betekent dat het bedrijf zich aan alle voorwaarden van een betrouwbare online verkoper houdt. Kortom: ja Pruiken-winkel.nl is een betrouwbare webshop.

Klantenservice en klachten

Vind je het antwoord op een vraag of een probleem niet terug op de website? Dan kan je de klantenservice van Pruiken-winkel.nl contacteren. Dat kan per mail of via de telefoon. De klantenservice van Pruiken-winkel.nl is de overkoepelende klantenservice van Shoppartners. Dat betekent dus ook dat je nooit lang op een antwoord moet wachten. Heb je een klacht over een bestelling of iets anders? Dan kan je dit op dezelfde wijze overbrengen. Een alternatief is om contact op te nemen met de dienst bemiddeling van Thuiswinkel Waarborg. Ten slotte kan je ook jouw klacht melden via het ODR-platform van de Europese Commissie. Haalt bemiddeling niets uit? Dan is er de Geschillencommissie om een uitspraak te doen.

Wil jij ook beoordelen?

Heb je al enige ervaring met Pruiken-winkel.nl? Is het jouw vaste adres voor gekke pruiken of kocht je er ooit eens eentje? Dan zijn wij op zoek naar wat jij te vertellen hebt. Wat zijn jouw ervaringen met de pruiken van Pruiken-winkel.nl? Zijn ze van een goede kwaliteit? Zou je de prijs als fair en laag beoordelen? Was de levertijd zoals afgesproken? Zou je opnieuw tot een aankoop over gaan of net niet? Schrijf op deze pagina jouw review van Pruiken-winkel.nl en help om toekomstige bezoekers een gefundeerde beslissing te laten maken.

Reviews over Pruiken-winkel.nl
Gerelateerde bedrijven
Expo XL logo
Expo XL
2 beoordelingen
8,5
Bellatio-kerstversiering.nl logo
Bellatio-kerstversiering.nl
1 beoordeling
10
Halloween-feestwinkel.nl logo
Halloween-feestwinkel.nl
1 beoordeling
9,5
Gerelateerde blogartikelen
9
100% zou hier weer kopen
1 beoordeling
Bijzonder tevreden

De website ziet er super duidelijk uit en is zeer betrouwbaar. De service die ze bieden is perfect en super snel. Ik heb heel goed kleuren advies gekregen en de levering was ook super snel.

Geplaatst op: 21-06-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Liam V.

8 / 10
4/5 3/5 5/5 3/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Pruiken-winkel.nl
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Expo XL logo
Expo XL
2 beoordelingen
8,5
Bellatio-kerstversiering.nl logo
Bellatio-kerstversiering.nl
1 beoordeling
10
Halloween-feestwinkel.nl logo
Halloween-feestwinkel.nl
1 beoordeling
9,5
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Pruiken-winkel.nl een betrouwbaar bedrijf?

Er is 1 beoordeling geplaatst over Pruiken-winkel.nl. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 9 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Pruiken-winkel.nl actief?

Pruiken-winkel.nl is vooral actief in de categorie webshops en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) feesten, verkleden en carnaval.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Pruiken-winkel.nl reviews? Dan kun je naar de website van Pruiken-winkel.nl gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie