Proread logo

Proread reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Proread reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
2236
9
100% zou hier weer kopen
2 beoordelingen
Lees onze review over Proread

Proread is geverifieerd door ons expert team. De webshop Proread bestaat al jaren en staat bekend als een betrouwbare partij om zaken mee te doen. Daarnaast is Proread lid van de kamer van koophandel en is hun website beveiligd met een SSL certificaat (groen slotje). Dit SSL certificaat geeft aan dat het via de online betaalmethodes veilig is om te bestellen via Proread. Ze bieden de grootste betaalmethodes van Nederland aan op hun webshop.

Proread is van origine een Nederlands bedrijf en is daarnaast al een lange tijd actief op het internet. Hun reputatie is daarom ook erg goed. Op onze website kan jij ook een review plaatsen om andere gebruikers te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen.

Bekijk zeker even de website van Proread. Dit geeft je een beter beeld van de webshop. Daarnaast staat daar hun uitgebreide assortiment en natuurlijk de openingstijden van Proread.

Geplaatst op: 26-03-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Fijne cursus

Als student had ik altijd al moeite met snel kunnen lezen en ook alles op me nemen van wat ik lees maar door deze cursus is het echt sterk verbeterd. Super blij dat ik deze cursus heb genomen.

Geplaatst op: 06-08-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Bob B.

8 / 10
5/5 3/5 3/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Proread


Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven

Computrain logo
Computrain
1 beoordeling
10
Skillstown Connect logo
Skillstown Connect
1 beoordeling
10
60PlusPlaza.nl logo
60PlusPlaza.nl
1 beoordeling
10

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Proread een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 2 beoordelingen geplaatst over Proread. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 9 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Proread actief?

Proread is vooral actief in de categorie studie en opleidingen en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) cursussen en trainingen.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Proread reviews? Dan kun je naar de website van Proread gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie