Prenatal.nl logo

Prenatal.nl reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Prenatal.nl reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
Prenatal.nl logo
Website
Prenatal.nl
Categorie
Webshops

Prenatal

Prenatal is een ideale webshop als je op zoek bent naar spullen voor je (toekomstige) baby en ook voor de zwangere vrouw heeft Prenatal diverse producten zoals positiekleding. Wat je ook maar nodig hebt voor je baby. Je kunt het bij Prenatal vinden. Het assortiment van deze shop is bijzonder breed en alles wat je zoals gezegd eventueel nodig zou kunnen hebben kun je hier aanschaffen. Van speelgoed tot babykleding en van voeding tot meubels. Niet alleen voor baby’s kun je hier producten kopen. Als het om autostoeltjes voor kinderen gaat heeft Prenatal ook producten voor kinderen die iets ouder zijn. Denk hierbij aan kinderen tot de leeftijd van zes jaar. Ook voor peuters heeft Prenatal een breed assortiment samengesteld. Denk aan speelgoed, maar ook meubilair kun je hier voor je peuter aanschaffen.

Vindt hier Prenatal ervaringen

De aanbieders op het gebied van producten voor zwangere vrouwen of producten voor kinderen is enorm uitgebreid. Het aantal aanbieders blijft nog steeds iedere dag groeien. Het wordt daardoor lastig om een goede keuze te maken uit de verschillende aanbieders. Prenatal is natuurlijk een van de aanbieders bij wie je terecht kunt. Toch is het verstandig om van te voren Prenatal ervaringen te lezen. Als je een kind krijgt of hebt wil je natuurlijk wel het beste voor je kind. Daarom is het raadzaam om eerst Prentatal ervaringen te lezen en de webshop te vergelijken met vergelijkbare webshops waar je ook babyspullen kunt kopen.

Prenatal ervaringen

Iedereen beleefd zijn of haar ervaring met Prenatal weer op een andere manier. Door jouw Prenatal ervaringen te delen kun je andere mensen helpen bij het maken van de juiste keuze. Zeker wanneer jij geen fijne Prenatal ervaringen hebt, is het belangrijk om deze te delen. Op deze manier kun je voor andere voorkomen dat zij dezelfde fout maken. Positieve Prenatal ervaringen zijn uiteraard ook van harte welkom.

Gerelateerde bedrijven

Simspeelgoed logo
Simspeelgoed
2 beoordelingen
8,5
Studio100 logo
Studio100
1 beoordeling
10
PinkorBlue.nl logo
PinkorBlue.nl
3 beoordelingen
7
4,8
29% zou hier weer kopen
8 beoordelingen
Ervaringen met Prenatal.nl

Prenatal.nl is geverifieerd door ons expert team. De webshop Prenatal.nl bestaat al jaren en staat bekend als een betrouwbare partij om zaken mee te doen. Daarnaast is Prenatal.nl lid van de kamer van koophandel en is hun website beveiligd met een SSL certificaat (groen slotje). Dit SSL certificaat geeft aan dat het via de online betaalmethodes veilig is om te bestellen via Prenatal.nl. Ze bieden de grootste betaalmethodes van Nederland aan op hun webshop.

De reputatie van Prenatal.nl is positief te noemen. Het Nederlandse bedrijf is namelijk ook al een lange tijd actief op het internet. Je kunt zelf ook meehelpen andere gebruikers een goede keus te maken bij hun aankopen. Dit kun je doen door een review achter te laten op deze pagina.

Wij raden het aan om eerst even op de website van Prenatal.nl te kijken voor actuele openingstijden. Hier kun je ook hun uitgebreide assortiment bekijken.

Geplaatst op: 05-03-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Echt alles voor de baby en babykamer

Man man wat een spullen hebben ze daar zeg. Zeker bij die winkel bij de Arena. Kan daar een hele dag winkelen als het zou moeten. Ik ben nu 6 maanden vader maar weet nog wel hoe het er aan toeging toen we inkopen gingen doen.

Wat je allemaal wel niet moet kopen. Maar prettig dat de Prenatal echtalles heeft. De webshop is een drama want je weet echt niet waar je nou moet zoeken maar in de winkel is het al een stuk makkelijker.

Geplaatst op: 30-04-2014
Laatst bewerkt op: 15-05-2021
Geschreven door: Anoniem

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
One stop shop

Hoi ik ben net vader geworden en ben samen met mijn vrouw bij de prenatal langs geweest. Geweldige winkel en je kan er zoveel vinden. De mensen daar zijn ook erg kundig en geven goede service.

Ook heb ik naderhand ook nog online wat besteld. De website is wel wat onoverzichtelijk maar goed. Het is nu eenmaal zo maar ben wel tevreden over het algemeen.

Geplaatst op: 18-10-2014
Laatst bewerkt op: 15-05-2021
Geschreven door: Anoniem

8 / 10
4/5 4/5 4/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja
Zeer teleurstellende service

Eind juli hebben wij een kinderwagen gekocht in de Prénatal winkel in Heerlen. We werden goed geholpen door een wat oudere mevrouw die ons adviseerde om voor de NUNA demi Grow te gaan onder andere omdat we deze zeker voor de uitgerekende datum (19 oktober) in huis zouden hebben (in tegenstelling tot de Joolz). We hebben de rekening van 1100 al moeten betalen in de winkel en ons werd beloofd dat we de eerste week van september de wagen konden komen ophalen in het filiaal. Nadat de eerste week van september voorbij ging en wij nog steeds niets hadden vernomen heb ik telefonisch contact gezocht. De telefoniste van het callcenter beloofde mij diezelfde dag nog een indicatie van de nieuwe bezorgdatum op mail te zetten. Dat is helaas nooit gebeurd. Vervolgens heb ik in de weken hieropvolgende nog 2 keer gebeld en werd mij dezelfde belofte gedaan die niet werd nagekomen.

Over 14 dagen ben ik uitgerekend en hebben we geen kinderwagen in huis. Vanuit onmacht heb ik contact gezocht met Babypark. Zij hebben voor mij kosteloos een bestelling van dezelfde wagen geplaatst welke ik mag annuleren als Prenatal eerder zou leveren. Babypark kon mij wel vertellen dat er leveringsproblemen zijn en dat de wagens waarschijnlijk pas eind November zullen binnenkomen. Deze informatie heeft Prenatal mij niet gegeven. Babypark gaf ook aan dat ze voor hun klanten die onverhoopt geconfronteerd worden met langere wachttijd altijd een vervangwagen kunnen regelen. Helaas is dit aanbod niet gedaan door Prenatal.

Bij deze wil ik dus mensen op het hart drukken dat, indien ze twijfelen tussen Prenatal en Babypark, ze het best hun aankoop alsnog kunnen doen bij Babypark. De verantwoordelijkheid voor het leveringsprobleem wordt hier namelijk door de winkel gedragen in plaats van de klant hiermee op te zadelen.

Geplaatst op: 05-10-2021
Laatst bewerkt op: 08-10-2021
Geschreven door: Anne D.

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Prenatal wil klacht niet behandelen

Ik vind het erg belangrijk jullie bij te praten over de wijze waar op Prénatal met een klacht om gaat. DAT IS EEN WAARSCHUWING OM NIET MEER BIJ Prénatal TE KOPEN!
Intussen al weer twee weken geleden dat ik me beklaagde over het feit dat vriendin een gloednieuwe borstkolf had gekocht van € 150,= die thuisgekomen niet goed verzegeld bleek. Zij ging naar een filiaal in de buurt. Die winkelchef ma telefonisch contact op met filiaal alwaar gekocht met resultaat dat ze bij dat filiaal de kolf kon retourneren. Vanwege sluitingstijd lukte het niet die dag. Week er op huurde vriendin een babysit en ging daarvoor naar de stad. Aldaar werd gesteld dat die toezegging nooit gedaan zou zijn. Vriendin werd voor leugenaar uitgemaakt. Had zij voor niks twee uren verdaan, parkeergeld, babysit geregeld voor een leugen van Prénatal. Op dit forum reageerde zij heel vriendelijk en vroeg contact op te nemen. Toen ik belde kreeg ik een mevrouw die tegen mij te keer ging, daar lusten de hond geen brood van. De supervisor moet mij nog steeds terugbellen! Vriendin belde vandaag zelf. De eerste keer zou de supervisor druk zijn en werd gevraagd of ze later kon bellen. Dat valt allemaal niet mee als nieuwe moeder met een huilbaby. Maar ze wil e.e.a. toch afwikkelen dus belde ze zojuist weer. Ze kreeg alweer het verwijt een leugenaar te zijn. Want de supervisor zou nooit bereikbaar zijn. Men zou allang geleden gezegd hebben dat ze maar een klachtbrief naar het hoofdkantoor moest schrijven. Hoe triest is dat?! En wat het zo merkwaardig maakt is dat de medewerkers nooit hun namen, zelfs hun voornamen, niet willen geven. Je weet dus nooit met wie je hebt gesproken. Ze verwijzen en verschuilen zich achter elkaar. Prénatal het gaat om een eenvoudige klacht.
WAAROM KUN JE DIE NIET KLANT VRIENDELIJK BEHANDELEN EN OPLOSSEN??

Geplaatst op: 19-07-2018
Laatst bewerkt op: 15-05-2021
Geschreven door: Fransje

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Prenatal wil klacht niet be- en afahandelen

Ik vind het erg belangrijk jullie bij te praten over de wijze waar op Prénatal met een klacht om gaat. DAT IS EEN WAARSCHUWING OM NIET MEER BIJ Prénatal TE KOPEN!
Intussen al weer twee weken geleden dat ik me beklaagde over het feit dat vriendin een gloednieuwe borstkolf had gekocht van € 150,= die thuisgekomen niet goed verzegeld bleek. Zij ging naar een filiaal in de buurt. Die winkelchef ma telefonisch contact op met filiaal alwaar gekocht met resultaat dat ze bij dat filiaal de kolf kon retourneren. Vanwege sluitingstijd lukte het niet die dag. Week er op huurde vriendin een babysit en ging daarvoor naar de stad. Aldaar werd gesteld dat die toezegging nooit gedaan zou zijn. Vriendin werd voor leugenaar uitgemaakt. Had zij voor niks twee uren verdaan, parkeergeld, babysit geregeld voor een leugen van Prénatal. Op dit forum reageerde zij heel vriendelijk en vroeg contact op te nemen. Toen ik belde kreeg ik een mevrouw die tegen mij te keer ging, daar lusten de hond geen brood van. De supervisor moet mij nog steeds terugbellen! Vriendin belde vandaag zelf. De eerste keer zou de supervisor druk zijn en werd gevraagd of ze later kon bellen. Dat valt allemaal niet mee als nieuwe moeder met een huilbaby. Maar ze wil e.e.a. toch afwikkelen dus belde ze zojuist weer. Ze kreeg alweer het verwijt een leugenaar te zijn. Want de supervisor zou nooit bereikbaar zijn. Men zou allang geleden gezegd hebben dat ze maar een klachtbrief naar het hoofdkantoor moest schrijven. Hoe triest is dat?! En wat het zo merkwaardig maakt is dat de medewerkers nooit hun namen, zelfs hun voornamen, niet willen geven. Je weet dus nooit met wie je hebt gesproken. Ze verwijzen en verschuilen zich achter elkaar. Prénatal het gaat om een eenvoudige klacht.
WAAROM KUN JE DIE NIET KLANT VRIENDELIJK BEHANDELEN EN OPLOSSEN??

Geplaatst op: 19-07-2018
Laatst bewerkt op: 15-05-2021
Geschreven door: Fransje

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Slechte customerservice

Online muziek mobiel besteld. Sticker zat er verkeerd om opgeplakt waardoor het leek of mobiel op zijn kop hing. Ondanks contact via customerservice na 6 werkdagen nog geen reactie gehad (en te hoogzwanger om nog langs winkel langs te gaan).
Problemen zou ik dan in de toekomst ook alijd proberen in de winkel op te lossen ipv via de online customerservice care. Dan krijg je nelijk 0% hulp.
Bij babypark en babydump altijd prima online hulp gekregen!

Geplaatst op: 23-07-2015
Laatst bewerkt op: 15-05-2021
Geschreven door: S J.

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Koop niet bij Prental online!

Wij hebben een zeer slechte ervaring met de online shop van Prenatal!

Bij het artikel online stond geen levertijd, maar van een standaard Maxi Cosi mag je verwachten dat die binnen een week thuis hebben. Na een week wachten nog niks ontvangen! Ik heb drie keer een bericht moet sturen, maar iedere keer geen reactie! Nu net een mail dat het artikel in eens niet leverbaar is!

Geplaatst op: 17-12-2014
Laatst bewerkt op: 15-05-2021
Geschreven door: Thomas

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee

Schrijf een review over Prenatal.nl


Bestelproces *
10
/ 10
Service *
10
/ 10
Prijs *
10
/ 10
Levering *
10
/ 10


Gerelateerde bedrijven

Simspeelgoed logo
Simspeelgoed
2 beoordelingen
8,5
Studio100 logo
Studio100
1 beoordeling
10
PinkorBlue.nl logo
PinkorBlue.nl
3 beoordelingen
7

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Prenatal.nl een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 8 beoordelingen geplaatst over Prenatal.nl. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 4,8 gekregen, waarbij 29% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Prenatal.nl actief?

Prenatal.nl is vooral actief in de categorie webshops en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) baby en kinderen.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Prenatal.nl reviews? Dan kun je naar de website van Prenatal.nl gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie