Premiumbikes.nl logo

Premiumbikes.nl reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Premiumbikes.nl reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
3742
Premiumbikes.nl logo
Website
Premiumbikes.nl
Categorie
Webshops

Reviews en Ervaringen Premiumbikes.nl

Waar zouden we zijn zonder onze fiets? Een fiets om sneller voort te bewegen door de stad of de fiets om juist lekker rustig van de natuur te genieten. De fiets om mee naar school te fietsen of naar je werk. Of de fiets die gebruikt wordt als pakezel: moeder met kinderen erop, buggy hangt aan de bagagedrager, boodschappen in de tassen en misschien nog wel een kar erachter met de baby”¦ Nederland Fietsland, zo is het nu eenmaal. En dus zijn er meerdere momenten in je leven dat je op zoek bent naar een fiets. Voor jezelf, je zoon of dochter of misschien wel voor een aangepaste versie voor je minder mobiele ouder. Gelukkig hoeft dat helemaal niet zo’n ramp meer te zijn, want ook fietsen kan je gewoon online bestellen. Zo ben je vast uitgekomen bij de grootste fietsenwinkel van Nederland: Premiumbikes.nl. Het kan haast niet anders dan dat je hier jouw droomfiets gevonden hebt. Maar ja, dan rest nog de vraag of mensen tevreden zijn over Premiumbikes.nl. Is het wel slim om hier je fiets vandaan te halen? Gelukkig hebben we daar de beoordelingen van andere mensen voor. Reviews van echte klanten die jou vertellen wat zij hebben ervaren met Premiumbikes.nl. En die reviews vind je inderdaad hier, bij ons. Lees dus maar snel verder zodat ook jij de juiste keuze kunt maken of je wel of niet met Premiumbikes.nl in zee wilt gaan. En als jij jouw fiets hier gekocht hebt, zou je dan nog even naar ons terug willen ”˜fietsen’ om ook jouw recensie hier achter te laten?

Over Premiumbikes.nl

Zoals gezegd is Premiumbikes.nl de grootste fietsenwinkel van Nederland. Naast de grote online shop is er eveneens een fysieke winkel in Rotterdam. Wil je dus eerst een proefritje maken of de fiets met eigen ogen zien, dan kan dat. Parkeren is er gratis en voor de deur, dus dat hoeft het probleem ook niet te zijn. Het aanbod is gigantisch. Het aantal merken wat verkocht wordt zijn er maar liefst zo’n zeventig. Ieder type fiets is hier eigenlijk wel te vinden. De fietsen kunnen zelfs rijklaar geleverd worden. Deze kan je vervolgens afhalen bij de winkel in Rotterdam, maar je kunt de fiets ook rijklaar thuisbezorgd krijgen. Premiumbikes.nl kan je volgen op Facebook en Instagram.

Waarom kiezen voor Premiumbikes.nl

Premiumbikes.nl is groots op het gebied van fietsen, iets anders is er niet van te maken. Ruim 4000 producten kan je hier vinden. Je kunt hier terecht voor transportfietsen, damesfietsen, herenfietsen, jongensfietsen, meisjesfietsen, moederfietsen, elektrische fietsen, racefietsen, vouwfietsen, bakfietsen, omafietsen, driewielers, waterstoffietsen, scooters, elektrische steppen en mountainbikes. Alle bekende fietsmerken kan je hier vinden, maar ook de minder bekende merken. Zo’n 70 merken vinden hun weg naar Premiumbikes.nl. Voor ieder budget is er een fiets te vinden, want Premiumbikes.nl verkoopt zowel fietsen in het lage als het hoge segment. Het streven van Premiumbikes.nl is daarnaast om te zorgen voor een uitstekende prijs kwaliteit verhouding. Er wordt zelfs een laagste prijsgarantie gegeven. De levering is meestal razendsnel, zodat je snel van je nieuwe fiets kunt genieten. Wil je je fiets verzekeren? Heel slim. Via de site kan je uitrekenen hoeveel premie je kwijt bent aan jouw fietsverzekering bij de ANWB. Vervolgens kan je hem ook direct aanvragen. Verder kan je hier eveneens accessoires vinden als fietsbeschermhoezen, fietskratten, kinderzitjes, sloten, fietsbellen, dragers, fietsverlichting, handvatten, helmen, zadels en accu’s. Ben je op zoek naar een elektrische fiets maar zit je tegen de hoge prijzen aan te hikken? Hou dan de site zeker in de gaten want Premiumbikes.nl heeft zelfs een apart menu voor E-bike uitverkoop. Wil je alle artikelen vinden die je hier kunt kopen, klik dan op ”˜Kies een categorie’ op de Homepagina.

Is Premiumbikes.nl betrouwbaar?

Premiumbikes.nl is aangesloten bij Trusted Shops. Trusted Shops verzekerd jou dat je hier dus veilig kunt bestellen. Er is een onafhankelijke kopersbescherming. Dit houdt in dat je aankoop tot maximaal €20.000 is verzekerd, ongeacht welke betaalmethode gebruikt is. Betalen doe je veilig via de bekende manieren zoals iDEAL, Paypal, AfterPay, Bancontact, Giropay of je betaalt via een bankoverschrijving. Dat je achteraf kunt betalen (AfterPay) biedt al extra veiligheid. Daarnaast kan je er ook voor kiezen om gespreid te betalen! Om te kijken of je hiervoor in aanmerking kunt komen, is er een formulier op de site die je in kunt vullen en aan de hand daarvan krijg je een offerte opgestuurd. Uiteraard vrijblijvend. Premiumbikes.nl heeft, zoals gezegd, een fysieke winkel en ook dat zegt al veel over betrouwbaarheid. En laten we eerlijk zijn, je kunt nooit de grootste worden in je vak als je niet te vertrouwen zou zijn!

Klantenservice en klachten

Uiteraard is de winkel in Rotterdam altijd een plek om heen te kunnen gaan als je de mensen graag live wilt spreken. Verder kan je ze bereiken door te bellen, te mailen, via Facebook Messenger of door het formulier op de site in te vullen. Natuurlijk kan je ze ook schrijven. Verder hanteren ze de regel ”˜Niet goed? Geld terug’.

Wil jij ook beoordelen?

Fiets jij al rond op zo’n prachtige fiets van Premiumbikes.nl? Of heb je jouw zoon of dochter blij gemaakt met een prachtige fiets om op te leren fietsen of om juist met zware schooltassen in het krat mee naar school te fietsen? Zou je ons dan willen vertellen hoe blij je met jouw bestelling bent (of niet, natuurlijk)? Door jouw ervaringen met ons te delen, kunnen ook anderen een weloverwogen keuze maken of ze wel of niet bij Premiumbikes.nl hun fiets gaan kopen! Wij willen je alvast bedanken voor jouw review!

Reviews over Premiumbikes.nl

Gerelateerde bedrijven

Fietstas.com logo
Fietstas.com
2 beoordelingen
10
Internet-bikes logo
Internet-bikes
4 beoordelingen
7
TENWAYS logo
TENWAYS
1 beoordeling
10

Gerelateerde blogartikelen

8,5
100% zou hier weer kopen
2 beoordelingen
Lees onze review over Premiumbikes.nl

Ons team van experts heeft Premiumbikes.nl geverifieerd op een aantal punten. De webshop van Premiumbikes.nl bestaat al jaren en staat bekend als een betrouwbare speler in de markt. Premiumbikes.nl is al vanaf hun oprichting ingeschreven bij de kamer van koophandel en hun website is beveiligd door middel van een SSL certificaat (groene slotje). Alle grote betaalmethodes van Nederland zijn beschikbaar op deze webshop.

Premiumbikes.nl is een Nederlands bedrijf en is al een lange tijd actief op het internet. Dit heeft ze een goede reputatie opgeleverd. Binnen ons platform kan ook jij een review achterlaten om zo andere consumenten te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen op het internet.

Bekijk zeker even de website van Premiumbikes.nl. Dit geeft je een beter beeld van de webshop. Daarnaast staat daar hun uitgebreide assortiment en natuurlijk de openingstijden van Premiumbikes.nl.

Geplaatst op: 14-10-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Goede klantenservice

De klantenservice van deze website is erg fijn. Ze denken graag met je mee als je tegen een probleem aanloopt. Ik heb hier uiteindelijk een elektrische fiets gekocht en deze werd super snel geleverd.

Geplaatst op: 14-11-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Ramon W.

7 / 10
3/5 3/5 4/5 3/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Premiumbikes.nl


Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven

Fietstas.com logo
Fietstas.com
2 beoordelingen
10
Internet-bikes logo
Internet-bikes
4 beoordelingen
7
TENWAYS logo
TENWAYS
1 beoordeling
10

Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Premiumbikes.nl een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 2 beoordelingen geplaatst over Premiumbikes.nl. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 8,5 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Premiumbikes.nl actief?

Premiumbikes.nl is vooral actief in de categorie webshops en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) fietsen.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Premiumbikes.nl reviews? Dan kun je naar de website van Premiumbikes.nl gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie