Pranayur.nl logo

Pranayur.nl reviews, ervaringen en beoordelingen

Bezoek de website
Pranayur.nl reviews, ervaringen en beoordelingen
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
416
Pranayur.nl logo
Website
pranayur.nl
Categorie
Webshops
Bezoek de website

Reviews en Ervaringen Pranayur.nl

Pranayur.nl biedt een ruim assortiment aan van natuurlijke ayurvidische producten en biologische producten. Denk hierbij aan ayurvedische kruiden en oliën, etherische oliën en aromamengsels, specerijen, natuurlijke bad- en doucheproducten, superfoods, yoga producten en nog veel meer. Wie bewust bezig is met een gezonde leefstijl slaagt hier gegarandeerd. Als je voor 12 uur bestelt, heb je de producten de volgende dag al in huis! Voordat je besluit om een bestelling te plaatsen wil je natuurlijk weten wat anderen zeggen over Pranayur.nl. Ben jij op zoek naar ervaringen met Pranayur.nl? Op deze pagina hebben we alle Pranayur.nl reviews op een rij gezet. Zo profiteer jij van de ervaringen van klanten die je voor ging en kan je zelf een doordachte beslissing maken.

Over Pranayur.nl

Ayurveda is een historische Indiase geneeswijze. De gezondheid van het lichaam, de geest en de ziel wordt in balans gebracht door middel van kruiden, voeding, geestelijke harmonie en lichaamsbeweging. Prana is de ayurvedische benaming voor levensenergie. Om die reden is gekozen voor de naam Pranayur. De webshop verkoopt niet alleen traditionele ayurvedische formules, maar biedt ook moderne voedingssupplementen aan. Pranayur.nl heeft als doel om ayurveda toegankelijk te maken. De Indiase traditie wordt dan ook op een eenvoudige manier benaderd, zodat het toegankelijk is voor iedereen. Hierdoor krijg je de mogelijkheid om jouw gezondheid op een makkelijke manier op peil te brengen en te houden.

Waarom kiezen voor Pranayur.nl

Je hebt de keuze uit een ruim assortiment op Pranayur.nl. De producten worden onderverdeeld in diverse categorieën. Zo shop je eenvoudig en snel ayurvedische formules met ayurvedische kruiden aan de basis die geschikt zijn voor diverse specifieke toepassingen. Ook zijn er voedingssupplementen op basis van vitaminen en mineralen. Deze gebruik je als aanvulling op de voeding. Westerse kruiden ter ondersteuning van je gezondheid en vitaliteit ontbreken ook niet in het assortiment. De powerjuices zijn uitermate geschikt om je gezondheid te ondersteunen en je levensenergie te versterken. Ten slotte vind je verzorgingsmiddelen in de webshop. Het gaat doorgaans om hypoallergene, natuurlijke en biologische producten die geschikt zijn voor ieder huidtype. Pranayur.nl staat bekend om de snelle en betrouwbare service. Je profiteert van gratis verzending binnen Nederland vanaf €20,- en een snelle levertijd.

Is Pranayur.nl betrouwbaar?

Pranayur is onderdeel van Holisan Health Products en is een bekende importeur en distributeur van kruidenpreparaten en ayurvedische kruiden. De biologische lijnen die worden verkocht in de webshop voldoen aan de strikte regels die gesteld worden aan natuurlabels. De ingrediënten voor de biologische producten worden in Zuid-Frankrijk geteeld en verwerkt. Alle bedrijfsinformatie (KvK-nummer, Btw-nummer en adres) kan eenvoudig teruggevonden worden op de website en ook is er een klantenservice die je kunt contacteren bij vragen of klachten.

Klantenservice en klachten

Wil jij weten welk ayurvedische product de beste oplossing biedt voor jouw gezondheidsklachten? Of wil je meer weten over het gebruik van bepaalde voedingssupplementen? Je vindt veel informatie op Pranayur.nl, maar wanneer je nog met vragen zit kun je altijd contact opnemen met de klantenservice. Je kunt telefonisch contact opnemen of in contact komen via social media.

Wil jij ook beoordelen?

Heb jij al eens een bestelling geplaatst op Pranayur.nl? Dan horen wij graag hoe jouw ervaring met dit bedrijf was. Laat een beoordeling achter over Pranayur.nl en vertel alle toekomstige klanten waarom ze net wel of niet moeten bestellen bij Pranayur.nl. Vertel bijvoorbeeld wat je vindt van het assortiment, hoe de klantenservice je heeft geholpen bij je vragen en wat je mening is over de kwaliteit en effectiviteit van de producten. Zo help je met jouw beoordeling van het bedrijf en ervaring met Pranayur.nl iemand anders verder.

Reviews over Pranayur.nl
Gerelateerde bedrijven
NaturalHeroes logo
NaturalHeroes
1 beoordeling
9,5
Ep logo
Ep
3 beoordelingen
6,8
Perfectlab logo
Perfectlab
0 beoordelingen
10
Gerelateerde blogartikelen
9
100% zou hier weer kopen
1 beoordeling
Super tevreden

Ik ben erg tevreden met deze site. Ze bieden een super vlotte levering van de producten en de producten zelf zijn ook erg kwalitatief. Ook fijn dat ze nooit moeilijk doen om iets dus nooit gezeur!

Geplaatst op: 12-06-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Remco V.

8 / 10
3/5 5/5 4/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Pranayur.nl
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
NaturalHeroes logo
NaturalHeroes
1 beoordeling
9,5
Ep logo
Ep
3 beoordelingen
6,8
Perfectlab logo
Perfectlab
0 beoordelingen
10
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Pranayur.nl een betrouwbaar bedrijf?

Er is 1 beoordeling geplaatst over Pranayur.nl. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 9 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Pranayur.nl actief?

Pranayur.nl is vooral actief in de categorie webshops en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) verzorging & gezondheid.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Pranayur.nl reviews? Dan kun je naar de website van Pranayur.nl gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie