Powertools.nl logo

Powertools.nl reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Bezoek de website
Powertools.nl reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
4738
Powertools.nl logo
Website
powertools.nl
Categorie
Webshops
Bezoek de website

Reviews en Ervaringen Powertools

Met goed gereedschap is de helft van de klus al gedaan. Zonder goed gereedschap, is het haast onmogelijk om klussen goed voor elkaar te krijgen en daarnaast kun je klussen al helemaal niet op een professionele manier afwerken. Powertools is een expert op het gebied van de uiteenlopendste gereedschappen. Hier ben je aan het juiste adres voor zagen, meetapparatuur, boormachines en tuingereedschap. Met de kwalitatief goede gereedschappen kun je elke klus makkelijk en snel klaren. Vele mensen hebben al gebruikgemaakt van de diensten van Powertools. We hebben de belangrijkste reviews voor je op een rij gezet.

Over Powertools

Powertools is een online-gereedschap dealer. Hier kun je terecht voor de professioneelste machines, bijbehorende accessoires en producten die je nodig hebt om goed te kunnen klussen. Powertools is een dealer van A-merken, zoals Festool, Contimac en Permafix. In de webwinkel heb je de mogelijkheid om te kiezen uit accu gereedschap, handgereedschap en elektrisch gereedschap. Je kunt het zo gek niet bedenken of je kunt het bij deze webwinkel kopen. Je slaagt altijd in het kopen van gereedschap dat je misschien elders niet kunt vinden. Als het gereedschap waar je op zoek naar bent niet in het assortiment te vinden is, dan kun je altijd contact opnemen met Powertools, zodat ze je toch verder kunnen helpen.

-

Waarom kiezen voor Powertools

Powertools is officieel dealer van A-merken gereedschap. Je kunt niet alleen voor het betrouwbaarste gereedschap bij hen terecht, maar ook voor vakkundig advies. Ook wanneer je niet helemaal tevreden bent met je bestelling kun je deze makkelijk en snel retourneren. Op alle gereedschappen zit twee jaar garantie. Wanneer er bijvoorbeeld een onderdeel kapot is gegaan, dan heeft Powertools een eigen reparatiecentrum om het gereedschap of de machine te onderhouden. Daarnaast kun je rekenen op een snelle levering. Als je voor de middag een bestelling plaatst, dan heb je deze bestelling morgen al in huis. Als je het gereedschap nog sneller in huis wilt hebben, dan kun je er ook voor kiezen om langs te komen in de showroom in Hengelo. Bij je bestelling kun je dan kiezen dat je deze zelf komt ophalen.

Is Powertools betrouwbaar?

Powertools is een betrouwbare website waar je terecht kunt voor de diverste gereedschappen. Daarnaast is het bedrijf graag iedereen van dienst en wil het dus niet alleen de producten verkopen, maar wil het je ook graag van dienst zijn wanneer je nog vragen hebt of op zoek bent naar advies. De website heeft een vrij makkelijke indeling. Zo kun je makkelijk navigeren door de verschillende categorieën en bestel je er snel door je producten in het winkelmandje te doen. Je wordt goed door het bestelproces geleid en daarnaast kun je er ook altijd profiteren van kortingen. Over de betaalomgeving hoef je je ook geen zorgen te maken. Er zijn verschillende betaalmethoden waarop je voor je bestellingen kunt betalen.

Klantenservice en klachten

Powertools is een bedrijf dat gaat voor het aanbieden van een uitstekende kwaliteit. Het assortiment bestaat alleen uit gereedschappen behorende bij A-merken. De kans op slijtage is dan ook erg klein. Mocht het toch zijn dat je niet helemaal tevreden bent met je aankopen, of dat je ergens anders een klacht over wilt indienen, dan kan dit makkelijk en snel via het telefoonnummer dat op de website aangegeven staat. Daarnaast is het ook mogelijk om je klacht op papier te zetten en in te sturen via het contactformulier. Wil je liever langskomen? Dan kan dat ook. De showroom in Hengelo is gewoon te bezoeken tijdens de gestelde openingstijden. Ditzelfde geldt voor wanneer je vragen hebt of wanneer je advies wilt inwinnen. De vakkundige klantenservice staat graag voor je klaar om je vragen te beantwoorden. Mocht de klantenservice niet bereikbaar zijn, dan kun je ook altijd op de website op zoek gaan naar antwoorden op je vragen. Er worden verschillende onderwerpen besproken en daarnaast kun je veel antwoorden op je vragen ook vinden via de vraag en antwoorden pagina.

Wil jij ook beoordelen?

Misschien heb je zelf ook al gebruikgemaakt van de diensten van Powertools en wil je je mening over het bedrijf of de dienstverlening graag met anderen delen. Voel je dan ook vrij om deze reviews op te schrijven en op deze pagina te delen. Zo help je ook anderen in het maken van een keuze om ook gebruik te maken van de diensten van Powertools of niet!

Reviews over Powertools.nl

Gerelateerde bedrijven

Babypark logo
Babypark
9 beoordelingen
6,1
Geeektech logo
Geeektech
2 beoordelingen
9
Zesso logo
Zesso
10 beoordelingen
7,6

Gerelateerde blogartikelen

10
100% zou hier weer kopen
1 beoordeling
Lees onze review over Powertools.nl

Het bedrijf Powertools.nl is geverifieerd door ons. De webshop powertools.nl is al jaren een betrouwbare partij om te bestellen. Powertools.nl is lid bij de KvK (kamer van koophandel) en hun website beschikt over een SSL certificaat (het groene slotje). Dit slotje geeft aan dat het veilig is om te bestellen via de online betaalmethodes die ze aanbieden. Powertools.nl maakt gebruik van de meest voorkomende betaalmogelijkheden in Nederland.

Powertools.nl is een Nederlands bedrijf en is al een lange tijd actief op het internet. Dit heeft ze een goede reputatie opgeleverd. Binnen ons platform kan ook jij een review achterlaten om zo andere consumenten te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen op het internet.

Bekijk zeker even de website van powertools.nl. Dit geeft je een beter beeld van de webshop. Daarnaast staat daar hun uitgebreide assortiment en natuurlijk de openingstijden van Powertools.nl.

Geplaatst op: 31-08-2022
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review

Schrijf een review over Powertools.nl


Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven

Babypark logo
Babypark
9 beoordelingen
6,1
Geeektech logo
Geeektech
2 beoordelingen
9
Zesso logo
Zesso
10 beoordelingen
7,6

Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Powertools.nl een betrouwbaar bedrijf?

Er is 1 beoordeling geplaatst over Powertools.nl. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Powertools.nl actief?

Powertools.nl is vooral actief in de categorie webshops.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Powertools.nl reviews? Dan kun je naar de website van Powertools.nl gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie