Pottery Barn Kids logo

Pottery Barn Kids reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Bezoek de website
Pottery Barn Kids reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
3117
Pottery Barn Kids logo
Website
potterybarnkids.ae
Categorie
Mode
Bezoek de website

Reviews en ervaringen Pottery Barn Kids

Als je thuis een kleine uk hebt rondlopen heb je daar natuurlijk ook heel wat spullen voor nodig. Denk bijvoorbeeld maar aan kleding of speelgoed. Maar je hebt ook heel wat meubilair nodig speciaal voor kinderen. Een kribbe, beddengoed en nog veel meer. Ben jij op zoek naar dergelijke spullen en stel je jezelf enkel tevreden met de beste kwaliteit? Dan kan je eens bij Pottery Barn Kids gaan kijken. Op deze webpagina ontdek je alvast wat andere mensen vertellen over Pottery Barn Kids. Zo kan jij jouw mening vormen over Pottery Barn Kids op basis van echte ervaringen, echte beoordelingen en echte reviews.

Over Pottery Barn Kids

Pottery Barn Kids is een keten van fysieke winkels en een webwinkel die zich specialiseert in de verkoop van kinder- en babymeubels, beddengoed en speelgoed. Pottery Barn Kids werd in 1999 opgericht en is een onderdeel van het wereldwijd bekende Pottery Barn dat al bestaat sinds 1949 en een luxe winkelketen voor woninginrichting is. Je vindt bij Pottery Barn Kids dan ook uitsluitend kwalitatieve producten van topmerken. Bovendien kan Pottery Barn Kids door de enorme schaal en de vele contacten binnen de sector een uniek assortiment aanbieden. Je vindt er heel wat producten die je nergens anders te koop zult zien staan. Ben je toch naar nog iets anders op zoek? Dan kan je altijd even de klantenservice contacteren. Vaak kan je alsnog geholpen worden! Door je in te schrijven op de nieuwsbrief blijf je op de hoogte van nieuws over Pottery Barn Kids en krijg je ook de leukste aanbiedingen in je mailbox.

Waarom kiezen voor Pottery Barn Kids?

Pottery Barn Kids biedt in de eerste plaats een enorm assortiment aan en je kunt er bovendien zeker van zijn dat het van uitstekende kwaliteit is. De website zelf is onderverdeeld in de volgende categorieën: feestdag, baby, kind, meubels, beddengoed, rugzakken, tapijten, bad, decor, babyspullen, speelgoed en cadeautjes. Er is ook een sale pagina en je kunt via de zoekbalk op de website op trefwoord zoeken. Bij Pottery Barn Kids vind je spullen van het eigen merk maar ook heel wat producten van A-merken als nuna, mima, babyzen, cocoonababy, doomoo en ga zo maar door. Heb je het perfecte item voor jouw kleine meid of jongen gevonden? Dan kan je op het grootste deel van het assortiment genieten van gratis levering. Pottery Barn Kids levert bovendien zo goed als wereldwijd. De levertijd hangt sterk af van product tot product maar je ontvangt steevast een indicatie bij aankoop.

Is Pottery Barn Kids betrouwbaar?

Pottery Barn Kids is niet alleen een onderneming die al sinds 1999 bestaat maar is ook een onderdeel van één van de grootste bedrijven ter wereld. De reputatie van Pottery Barn is zo goed als onaantastbaar en er is dan ook absoluut geen reden om Pottery Barn Kids te wantrouwen. Bovendien kan je aankopen bij Pottery Barn Kids tot 14 dagen na ontvangst retour sturen en kan je dankzij de SSL-secure verbinding veilig betalen met jouw kredietkaart. Loopt er toch iets mis? Dan kan je de eigen klantenservice van Pottery Barn Kids aanspreken of via de sociale media van het bedrijf jouw verhaal doen. Pottery Barn Kids is dan ook een betrouwbare website.

Klantenservice en klachten

Ben je op zoek naar informatie die niet op de website terug te vinden is? Of heb je advies nodig? Is er misschien een probleem? In al deze gevallen kan je de klantenservice van Pottery Barn Kids contacteren. Dat kan door het contactformulier op de website in te vullen. Hier vul je jouw gegevens in en kan je ook aangeven of je verkiest om per mail gecontacteerd te worden of per telefoon. Heb je een klacht? Vergeet dan niet relevante informatie zoals het bestelnummer te vermelden. Een andere optie is om via de sociale media pagina’s op Facebook en Instagram een bericht te sturen.

Wil jij ook beoordelen?

Is Pottery Barn Kids jouw vaste adres als je op zoek bent naar iets voor de kleine? Of heb je op een andere manier ervaring met Pottery Barn Kids? Dan zijn wij op zoek naar jouw beoordeling van dit bedrijf. Wat heb je er allemaal al gekocht? En wat vond je van de kwaliteit van de producten? Is de prijs hoog of laag? Hoe zit het met de levertijd en de leveringskosten? Zou je opnieuw kopen bij Pottery Barn Kids of net niet? Jouw review kan de beslissende factor zijn voor anderen!

Reviews over Pottery Barn Kids

Gerelateerde bedrijven

Berrylook logo
Berrylook
2 beoordelingen
9,5
Peterhahn.nl logo
Peterhahn.nl
2 beoordelingen
8,5
MCLABELS logo
MCLABELS
2 beoordelingen
9,5

Gerelateerde blogartikelen

9,5
100% zou hier weer kopen
2 beoordelingen
Ervaringen met Pottery Barn Kids

Ons team van experts heeft Pottery Barn Kids geverifieerd op een aantal punten. De webshop van Pottery Barn Kids bestaat al jaren en staat bekend als een betrouwbare speler in de markt. Pottery Barn Kids is al vanaf hun oprichting ingeschreven bij de kamer van koophandel en hun website is beveiligd door middel van een SSL certificaat (groene slotje). Alle grote betaalmethodes van Nederland zijn beschikbaar op deze webshop.

Pottery Barn Kids is een Nederlands bedrijf en is al een lange tijd actief op het internet. Dit heeft ze een goede reputatie opgeleverd. Binnen ons platform kan ook jij een review achterlaten om zo andere consumenten te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen op het internet.

Wij raden het aan om eerst even op de website van potterybarnkids.ae te kijken voor actuele openingstijden. Hier kun je ook hun uitgebreide assortiment bekijken.

Geplaatst op: 24-08-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Stevige wieg

Wij hadden nog een wieg nodig voor onze baby aangezien ze de vorige kapot had gemaakt en deze is in ieder geval stevig genoeg. Hij was ook erg gemakkelijk om in elkaar te zetten.

Geplaatst op: 24-08-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Jessica V.

9 / 10
5/5 3/5 4/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Pottery Barn Kids


Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven

Berrylook logo
Berrylook
2 beoordelingen
9,5
Peterhahn.nl logo
Peterhahn.nl
2 beoordelingen
8,5
MCLABELS logo
MCLABELS
2 beoordelingen
9,5

Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Pottery Barn Kids een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 2 beoordelingen geplaatst over Pottery Barn Kids. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 9,5 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Pottery Barn Kids actief?

Pottery Barn Kids is vooral actief in de categorie mode en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) kledingwinkels.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Pottery Barn Kids reviews? Dan kun je naar de website van Pottery Barn Kids gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie