Plant B logo

Plant B reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Plant B reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
4312
Plant B logo
Website
Plant B
Categorie
Eten & drinken

Reviews en Ervaringen Plant B

Ben je op zoek naar een restaurant waar je gezond en vegetarisch of veganistisch kunt eten? Dan kom je misschien uit bij Plant B. Voor je een plaats reserveert ben je wellicht benieuwd naar hoe goed de gerechten zijn en hoe duur. Daarom is het aan te raden om eerst enkele reviews te lezen over de ervaringen van voorgaande klanten. Om je heel wat tijd te besparen hebben we zelf heel wat info over Plant B verzameld en deze gecombineerd met de beoordelingen van voorgaande klanten.

Over Plant B

Plant B is een vegetarisch en veganistisch restaurant dat gelegen is in het historische centrum van Antwerpen. Het restaurant werd geopend in december 2017 en biedt een ruime kaart. Het idee ontstond wanneer de zaakvoerster bezig was met een rondreis door Australië. De keuze om de focus te leggen op plantaardige voeding leek logisch omdat ze zelf interesse heeft in duurzaamheid en bekommerd is om het milieu.

Haar doel is echter niet alleen een aanbod te bieden aan vegans en vegetariërs, maar ook laten zien dat plantaardige voeding niet noodzakelijk betekent dat je moet inboeten aan smaken.

De naam van het restaurant verwijst naar het feit dat de zaakvoerster bezig is aan haar tweede carrière, plan B dus, ofwel Plant B.

Waarom kiezen voor Plant B

Plant B is een vegetarisch restaurant met een uitgebreide kaart vol veganistische en vegetarische gerechten. Naast plantaardige gerechten kun je er ook terecht voor ontbijt, lunch, dessert, diner of een drankje. Zo hebben ze een assortiment aan bio koffie of fair trade thee.

Plant B is dus een duurzame optie voor mensen die bewust willen omgaan met voeding en hun steentje willen bijdragen door (eenmalig) veganistisch of vegetarisch te eten. Plant B is ook niet zomaar een veganistisch restaurant, maar wil door een uitgebreid smakenpalet aantonen dat gezond en bewust eten ook erg lekker kan zijn.

Is Plant B betrouwbaar?

Plant B heeft een goede reputatie als restaurant. Op hun website vind je het adres van de locatie en de openingsuren. Daarnaast kun je hen rechtstreeks contacteren voor al je vragen. Dit kan telefonisch of via mail.

Klantenservice en klachten

Plant B is makkelijk te bereiken via de contactgegevens die vermeld staan op hun website. Zo kan je hen een mail sturen met je vragen en krijg je binnen de dag vaak een mail terug. Liever een sneller antwoord? Dan kun je hen ook telefonisch bereiken. Wie in de buurt van Antwerpen woont kan ook langsgaan in het restaurant zelf.

Wil jij ook beoordelen?

Ben je onlangs gaan eten bij Plant B? Hoe bevielen de gerechten? Vond je de prijs-kwaliteitsverhouding correct of vond je het eerder aan de dure kant. We horen graag hoe je ervaring was in het restaurant en wat je van het aanbod vond. We nodigen je daarom uit om een beoordeling te schrijven. Hiermee help je andere mensen die overwegen bij Plant B te gaan ontbijten, lunchen of dineren.

Reviews over Plant B

Gerelateerde bedrijven

Lidl logo
Lidl
6 beoordelingen
6,7
Naturaplaza logo
Naturaplaza
2 beoordelingen
9
Jumbo logo
Jumbo
21 beoordelingen
4,9
10
100% zou hier weer kopen
1 beoordeling
Lees onze review over Plant B

Ons team van experts heeft Plant B geverifieerd op een aantal punten. De webshop van Plant B bestaat al jaren en staat bekend als een betrouwbare speler in de markt. Plant B is al vanaf hun oprichting ingeschreven bij de kamer van koophandel en hun website is beveiligd door middel van een SSL certificaat (groene slotje). Alle grote betaalmethodes van Nederland zijn beschikbaar op deze webshop.

Plant B is een Nederlands bedrijf en is al een lange tijd actief op het internet. Dit heeft ze een goede reputatie opgeleverd. Binnen ons platform kan ook jij een review achterlaten om zo andere consumenten te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen op het internet.

Bekijk zeker even de website van Plant B. Dit geeft je een beter beeld van de webshop. Daarnaast staat daar hun uitgebreide assortiment en natuurlijk de openingstijden van Plant B.

Geplaatst op: 14-03-2022
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review

Schrijf een review over Plant B


Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven

Lidl logo
Lidl
6 beoordelingen
6,7
Naturaplaza logo
Naturaplaza
2 beoordelingen
9
Jumbo logo
Jumbo
21 beoordelingen
4,9

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Plant B een betrouwbaar bedrijf?

Er is 1 beoordeling geplaatst over Plant B. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Plant B actief?

Plant B is vooral actief in de categorie eten & drinken en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) levensmiddelen.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Plant B reviews? Dan kun je naar de website van Plant B gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie