Pharosreizen logo

Pharosreizen reviews, ervaringen en beoordelingen

Pharosreizen reviews, ervaringen en beoordelingen
2390
10
100% zou hier weer kopen
2 beoordelingen
Onze beoordeling over Pharosreizen

Het bedrijf Pharosreizen is geverifieerd door ons. De webshop Pharosreizen is al jaren een betrouwbare partij om te bestellen. Pharosreizen is lid bij de KvK (kamer van koophandel) en hun website beschikt over een SSL certificaat (het groene slotje). Dit slotje geeft aan dat het veilig is om te bestellen via de online betaalmethodes die ze aanbieden. Pharosreizen maakt gebruik van de meest voorkomende betaalmogelijkheden in Nederland.

De reputatie van Pharosreizen is positief te noemen. Het Nederlandse bedrijf is namelijk ook al een lange tijd actief op het internet. Je kunt zelf ook meehelpen andere gebruikers een goede keus te maken bij hun aankopen. Dit kun je doen door een review achter te laten op deze pagina.

Het is verstandig de website van Pharosreizen te bekijken voor actuele openingstijden. Daar vind je uiteraard ook het uitgebreide assortiment van Pharosreizen.

Geplaatst op: 08-04-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Romantische Route

Ons doel was de Romantische Route. Wij hebben de hele reis kunnen genieten, Zowel van de hotels als alle routes, ontbijt buffetten en diners. Toppie!

Geplaatst op: 11-05-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Anoniem

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Pharosreizen


Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven

Center Parcs logo
Center Parcs
19 beoordelingen
6,6
AsiaDirect logo
AsiaDirect
4 beoordelingen
9,5
Accor Live Limitless | AccorHotels logo
Accor Live Limitless | AccorHotels
2 beoordelingen
9

Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Pharosreizen een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 2 beoordelingen geplaatst over Pharosreizen. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Pharosreizen actief?

Pharosreizen is vooral actief in de categorie vakantie & reizen en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) all-inclusive , autovakantie , fietsvakanties , hotels en rondreizen.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Pharosreizen reviews? Dan kun je naar de website van Pharosreizen gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie