Paula's Choice logo

Paula's Choice reviews, ervaringen en beoordelingen

Paula's Choice reviews, ervaringen en beoordelingen
2439
Paula's Choice logo
Website
Paula's Choice
Categorie
Webshops

Reviews en Ervaringen Paula's Choice

Een gezonde, zachte en jonge huid, wie wil dat nu niet. De online winkel Paula's Choice is gespecialiseerd in huidverzorgingsproducten die echt effectief zijn. Wil jij graag weten hoe anderen de producten van Paula's Choice ervaren? Hier vindt je reviews over Paula's Choice op een rijtje. Lees de mening van anderen en bepaal of de producten van Paula's Choice ook iets voor jou zijn.

Over Paula's Choice

In 1995 start Paula's Choice met de verkoop van online beautymerken. Oprichtster Paula Begoun vindt het belangrijk om wetenschappelijk onderbouwde producten te verkopen die ook echt doen wat ze beloven. Het bedrijf is actief in Australië, Azié en Europa en het Europese hoofdkantoor is in Nederland gevestigd. De filosofie van het bedrijf is Slimme, veilige schoonheid. Huidverzorgingsproducten moeten goed zijn voor de huid, Doel van het bedrijf is de klant vooruit helpen door effectieve en veilig samengestelde producten waarbij ieder product ondersteund wordt door wetenschappelijk onderzoek.

Waarom kiezen voor Paula's Choice

Alle huidverzorgingsproducten zijn eenvoudig per categorie te vinden. Er os onder anderen keuze uit gezichtsreinigers, dag- en nachtcrémes, serums, maskers, boosters en lichaamsverzorging. Het is ook mogelijk om te kiezen op huidtypen zoals een droge huid, normale huid of gecombineerde huid. Tenslotte zijn alle producten te kiezen voor een specifiek huidprobleem. Denk hierbij aan de verouderde huid, pigment, roodheid of puistjes. De klant kan op deze manier heel gericht op zoek gaan naar een specifiek product voor de eigen situatie.

Is Paula's Choice betrouwbaar?

Paula's Choice garandeert dat ze alleen gebruik maken van de beste natuurlijke en synthetische ingrediënten. Ze gebruiken alleen ingrediënten waarvan door onderzoek is aangetoond dat ze niet irriteren, de huid laten uitdrogen of huidproblemen verergeren. De producten zijn gegarandeerd ook niet op dieren getest. Het bedrijf is aangesloten bij de Nederlandse Cosmetica vereniging en de Stichting Webshop Keurmerk. Paula's Choice is twee keer genomineerd voor de Dutch Search Awards. In 2017 was dit voor de Beste Social Campagne en in 2018 voor Beste PPC campagne. Betalingen van producten loopt via een internationaal gerenommeerde beveiligde server van Ayden Payments. Bestellingen boven de € 40 komen gratis in huis. Klanten hebben altijd het recht om een product binnen 60 dagen terug te sturen.

Klantenservice en klachten

Paula's Choice is telefonisch en via email te bereiken. Op deze manier kan een klant ook persoonlijk advies vragen aan een skincare experts. Klachten kunnen aan de webwinkel-starten/" target="_blank">klantenservice kenbaar worden gemaakt. Uiterlijk 14 dagen na indienen van de klacht volgt een reactie. Klachten kunnen ook worden aangedragen aan de geschillencommissie van de Stichting Webshop Keurmerk. Deze onafhankelijke commissie zal een bindende uitspraak doen over de klacht.

Wil jij ook beoordelen?

Paula's Choice biedt een zeer groot scale aan huidverzorgingsproducten met de garantie dat de ingrediënten wetenschappelijk zijn getest. Ben jij klant geweest en wil jij je ervaringen met Carla's Choice delen? Schrijf dan hier een review en laat andere geïnteresseerden kennis maken met deze webwinkel. Misschien worden ze door jouw review ook wel klant bij Carla's Choice.

Reviews over Paula's Choice
Gerelateerde bedrijven
SnelleOfferte.nl logo
SnelleOfferte.nl
2 beoordelingen
9
Postdrogist.nl logo
Postdrogist.nl
2 beoordelingen
8,5
LOccitane logo
LOccitane
1 beoordeling
9
Gerelateerde blogartikelen
9,5
100% zou hier weer kopen
1 beoordeling
Fijne producten

De producten op deze site zijn echt super fijn. Ik bestel hier regelmatig en de levering is ook super snel. De aanbiedingen zijn ook altijd super aantrekkelijk. Ze geven veel info over de producten.

Geplaatst op: 06-06-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Carlijn V.

9 / 10
5/5 4/5 3/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Paula's Choice
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
SnelleOfferte.nl logo
SnelleOfferte.nl
2 beoordelingen
9
Postdrogist.nl logo
Postdrogist.nl
2 beoordelingen
8,5
LOccitane logo
LOccitane
1 beoordeling
9
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Paula's Choice een betrouwbaar bedrijf?

Er is 1 beoordeling geplaatst over Paula's Choice. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 9,5 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Paula's Choice actief?

Paula's Choice is vooral actief in de categorie webshops en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) verzorging & gezondheid.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Paula's Choice reviews? Dan kun je naar de website van Paula's Choice gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie