Oranje-artikelen-winkel.nl logo

Oranje-artikelen-winkel.nl reviews, ervaringen en beoordelingen

Bezoek de website
Oranje-artikelen-winkel.nl reviews, ervaringen en beoordelingen
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
329
Oranje-artikelen-winkel.nl logo
Website
oranje-artikelen-winkel.nl
Categorie
Webshops
Bezoek de website

Reviews en ervaringen Oranje-artikelen-winkel.nl

Elke keer opnieuw is de oranjegekte die over Nederland daalt bij grote gebeurtenissen een echte belevenis. Tijdens bepaalde feestdagen, tijdens de grote voetbalcompetities of gewoon lekker omdat je er zin in hebt: oranje accessoires zijn overal. Maar waar vind je deze accessoires? Dat kan bijvoorbeeld op een website als Oranje-artikelen-winkel.nl. Maar is Oranje-artikelen-winkel.nl wel een betrouwbare webshop? Wat zeggen hun klanten? Wat zijn hun ervaringen? Hoe beoordelen zij de service van Oranje-artikelen-winkel.nl? Op deze pagina vind je reviews over en beoordelingen van Oranje-artikelen-winkel.nl terug. Zo helpen anderen jou om een beter en correcter beeld van Oranje-artikelen-winkel.nl te krijgen.

Over Oranje-artikelen-winkel.nl

Oranje-artikelen-winkel.nl is een webshop wiens specialisatie zo uit de naam af te leiden valt: oranje artikelen. Alles wat met oranje en oranjegekte te maken heeft vind je terug op de website. Een website die deel uitmaakt van het imperium webshops onder beheer van Shoppartners. Shoppartners werd in 1999 opgericht en heeft sindsdien een indrukwekkend netwerk en een indrukwekkende voorraad artikelen opgebouwd. Met websites als Bellatio.nl, knuffelparadijs.nl en nog veel meer zijn ze alomtegenwoordig online. Dat heeft als voordeel dat je bij Oranje-artikelen-winkel.nl een indrukwekkend assortiment aan artikelen op de kop kunt tikken. Bovendien ben je altijd zeker van een snelle levering en een goede service. Heb je een bepaalde vraag of ben je op zoek naar een artikel dat je niet meteen lijkt terug te vinden? Dan kan je de webwinkel-starten/" target="_blank">klantenservice van Oranje-artikelen-winkel.nl altijd contacteren.

Waarom kiezen voor Oranje-artikelen-winkel.nl?

Een duidelijke eerste reden om te kiezen voor Oranje-artikelen-winkel.nl is natuurlijk het enorme assortiment aan producten. De webshop zelf is onderverdeeld in categorieën als kleding, feestkleding, oranje shirts, oranje sweaters, accessoires, hoeden & caps, pruiken, geluidsartikelen en nog veel meer. Je vindt er alles terug wat je nodig hebt om je van kop tot teen uit te dossen in het oranje. Heb je een keuze kunnen maken? Dan betaal je binnen Nederland 4,99 euro verzendkosten tot een bedrag van 199 euro. Boven de 199 euro is verzending gratis. In België betaal je 5,99 euro verzendkosten bij bestellingen. De levertijd is mits je jouw bestelling hebt doorgegeven voor 15 uur 1 werkdag. Betalen kan je doen per overschrijving, met iDeal, met een kredietkaart, met Bancontact, via Sofort of met PayPal. Heb je onverhoopt jouw bestelde artikelen toch niet meer nodig? Dan is dat geen ramp. Bij Oranje-artikelen-winkel.nl krijg je tot dertig dagen de tijd om jouw bestelling alsnog retour te sturen.

Is Oranje-artikelen-winkel.nl betrouwbaar?

Je hoeft er niet over te twijfelen dat Oranje-artikelen-winkel.nl een betrouwbare website is. Eerst en vooral zijn ze een deel van Shoppartners dat al sinds 1999 actief is in de online verkoop. Dat betekent dat ze in die tijd ook een goede reputatie hebben opgebouwd. Daarnaast vind je ook heel wat contactinformatie terug op de website en beschikt Oranje-artikelen-winkel.nl over een klantenservice om vragen of problemen aan te richten. Daarenboven kan je bij Oranje-artikelen-winkel.nl veilig betalen in je eigen vertrouwde bankomgeving. Ten slotte is het ook interessant om te vermelden dat Oranje-artikelen-winkel.nl een gecertificeerd lid is van het keurmerk Thuiswinkel Waarborg. Je kunt dus op je beide oren slapen: bestellen bij Oranje-artikelen-winkel.nl is absoluut een veilig proces.

Klantenservice en klachten

Het antwoord op heel wat mogelijke vragen en problemen kan je terugvinden bij de klantenservice van Oranje-artikelen-winkel.nl. Staat het antwoord dat je zoekt hier niet tussen? Dan kan je nog altijd de klantenservice contacteren. Dat kan op verschillende manieren zoals per mail of via de telefoon. Een andere mogelijkheid is om contact te leggen via één van de social media profielen van Shoppartners. Zit je met een klacht? Dan kan je deze ook op deze manieren overbrengen. De klantenservice van Oranje-artikelen-winkel.nl geeft altijd antwoord binnen een dag en bij klachten krijg je steevast een ontvangstbevestiging. Kom je samen niet tot een oplossing? Dan kan je de dienst bemiddeling van Thuiswinkel Waarborg contacteren. In uiterste gevallen kan dit geschil ook beslecht worden door een Geschillencommissie.

Wil jij ook beoordelen?

Weten waar je dingen koopt is online altijd moeilijk te bepalen. De ervaringen en beoordelingen van anderen kunnen hier sterk bij helpen. Heb jij ervaring met Oranje-artikelen-winkel.nl? Kocht je er ooit eens iets? Is het misschien jouw vaste webwinkel bij feestjes? Of had je er ooit een slechte ervaring mee? Hoe dan ook zijn wij op zoek naar jouw verhaal. Schrijf jouw beoordeling van Oranje-artikelen-winkel.nl neer in een review op deze pagina. Een kleine moeite en je helpt er anderen mee verder!

Reviews over Oranje-artikelen-winkel.nl

Gerelateerde bedrijven

Feestpruikenwinkel.nl logo
Feestpruikenwinkel.nl
2 beoordelingen
9,5
CarnavalsKostuumWinkel logo
CarnavalsKostuumWinkel
2 beoordelingen
8,5
Kerst-feestwinkel.nl logo
Kerst-feestwinkel.nl
2 beoordelingen
10

Gerelateerde blogartikelen

9,5
100% zou hier weer kopen
2 beoordelingen
Onze beoordeling over Oranje-artikelen-winkel.nl

Oranje-artikelen-winkel.nl is geverifieerd door ons expert team. De webshop Oranje-artikelen-winkel.nl bestaat al sinds 2007 en staat bekend als een betrouwbare partij om zaken mee te doen. Daarnaast is Oranje-artikelen-winkel.nl lid van de kamer van koophandel en is hun website beveiligd met een SSL certificaat (groen slotje). Dit SSL certificaat geeft aan dat het via de online betaalmethodes veilig is om te bestellen via Oranje-artikelen-winkel.nl. Ze bieden de grootste betaalmethodes van Nederland aan op hun webshop.

De reputatie van oranje-artikelen-winkel.nl is positief te noemen. Het Nederlandse bedrijf is namelijk ook al een lange tijd actief op het internet. Je kunt zelf ook meehelpen andere gebruikers een goede keus te maken bij hun aankopen. Dit kun je doen door een review achter te laten op deze pagina.

Het is verstandig de website van oranje-artikelen-winkel.nl te bekijken voor actuele openingstijden. Daar vind je uiteraard ook het uitgebreide assortiment van Oranje-artikelen-winkel.nl.

Geplaatst op: 05-03-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Fijne website

Erg fijne website. Het is duidelijk hoe de website in elkaar zit en hoe je iets moet bestellen. Ze zijn ook een van de enigste in Nederland die als webshop oranje artikelen verkopen. Erg leuk voor het EK of voor koningsdag.

Geplaatst op: 26-05-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Louis V.

9 / 10
5/5 4/5 4/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Oranje-artikelen-winkel.nl


Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven

Feestpruikenwinkel.nl logo
Feestpruikenwinkel.nl
2 beoordelingen
9,5
CarnavalsKostuumWinkel logo
CarnavalsKostuumWinkel
2 beoordelingen
8,5
Kerst-feestwinkel.nl logo
Kerst-feestwinkel.nl
2 beoordelingen
10

Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Oranje-artikelen-winkel.nl een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 2 beoordelingen geplaatst over Oranje-artikelen-winkel.nl. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 9,5 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Oranje-artikelen-winkel.nl actief?

Oranje-artikelen-winkel.nl is vooral actief in de categorie webshops en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) feesten, verkleden en carnaval.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Oranje-artikelen-winkel.nl reviews? Dan kun je naar de website van Oranje-artikelen-winkel.nl gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie