OralB.nl logo

OralB.nl reviews, ervaringen en beoordelingen

OralB.nl reviews, ervaringen en beoordelingen
1129
5,5
34% zou hier weer kopen
3 beoordelingen
Oral-B: waardeloze producten, waardeloze garantie, waardeloze klantenservice

Bij de aankoop van mijn elektrische tandenborstel van (Braun) Oral-B ontving ik een verlengde garantie van 1 jaar in ruil voor mijn registratie en naw-gegevens.
Mooi, het valt nog onder de garantie, dacht ik, toen de rubber zijkant aan één kant ging loslaten. Daardoor ligt de borstel niet meer prettig in de hand en bovendien hoopt zich hieronder tandpasta en spoelwater van de verschillende gebruikers op. Niet bepaald hygiënisch dus. De verlengde garantie van Oral-B blijkt echter een loze kreet. ,,Nee, deze geldt niet voor cosmetische beschadigingen!”, zegt Oral-B Consumer Care.
Dat in de kleine lettertjes staat dat onder cosmetische beschadigingen wordt verstaan de normale sporen van gebruik zoals krassen, wordt aan voorbij gegaan. Het blijft een reden om geen garantie te verlenen. Terwijl er natuurlijk gewoon sprake is van een eigen gebrek van het product en niet van normale sporen van gebruik. Oral-B, Braun en moeder Procter & Gamble hebben op hun respectievelijke websites te mond vol van kwaliteit, hygiëne en veiligheid. Maar het blijkt gewoon een platte handelsorganisatie te zijn, die niet vies is van handje-klap: na mijn protest doet Oral-B een beter voorstel: als ik een nieuwe borstel koop, krijg ik een tegemoetkoming van €25,-. Verplichte winkelnering heet dat. Met dit voorstel maakt Oral-B ook nog eens duidelijk, dat zij kennelijk en eigenlijk ook wel vinden, dat de borstel vervangen moet worden….
Oral-B blijkt inferieure producten te verkopen, het niet te nauw te nemen met hun verlengde garantievoorwaarden, waarmee ze slechts naw-gegevens van klanten proberen los te peuteren, voor hun big data en om die klanten te bestoken met commercials.
Bah, een zielige organisatie. Zoek je een elektrische tandenborstel? Kijk vooral bij Philips Sonicare.

Geplaatst op: 14-05-2023
Laatst bewerkt op: 14-05-2023
Geschreven door: Walter M.

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Niet betrouwbaar bedrijf en klantenservice echt heel slecht

Bestelnummer: 446516212
Dit is een bedrijf van oralb. Het is onverantwoord en liegen
Ik had op 16 november een bestelling bij dit bedrijf voor € 279,98, waarvoor ik heb betaald.
Maar in plaats daarvan ontving ik een volledig lege doos van dit bedrijf
Maar ik heb meteen geprobeerd contact met ze op te nemen
Het is interessant dat het bedrijf oralb.nl een contactnummer heeft geplaatst in de klantenservice op zijn officiële website. Bel ons (Nederland) 08004455388 om te bellen, wanneer we dit officiële sitenummer bellen, vertellen ze me dat we helaas niets te maken hebben met oralb company!!! En er is een livechatoptie op de site, wat erg belachelijk is, het is slechts een pictogram en niets anders, omdat je niet op de optie kunt klikken en een livegesprek kunt voeren.
Toen ik het opvolgde, kwam ik erachter dat de afzender van de box een bedrijf is dat .Afzender heet
De Hut Group, toen ik via e-mail contact met ze opnam, vertelden ze me dat je helaas bij het bedrijf en de officiële website oralb.nl hebt gekocht en dat het niets met ons te maken heeft.
The Hut Group Ik heb onderzoek gedaan op internet en kwam erachter dat het een vals en frauduleus bedrijf is omdat veel mensen over dit bedrijf klaagden.
Hoe dan ook, ik heb via reguliere e-mail contact opgenomen met oralb.nl en het interessante is dat ik alleen een herhaalde e-mail van hen krijg dat het ons spijt, Vicki van onze collega's onderzoekt.
Dit is echt gek en belachelijk
Als het bedrijf net zo gerenommeerd is als oralb.nl, waarom heeft het dan een nep-contactnummer? Waarom een ​​responsieve klantenservice geen probleem is?
Gewoon liegen en niets anders
Ik heb berichten gevolgd en verzonden op alle sociale sites zoals Facebook, Twitter en Instagram, maar dit bedrijf blijft als een geest, niemand antwoordt of helpt je.
Gewoon lastigvallen en verantwoordelijkheid vermijden
Vertrouw dit bedrijf alsjeblieft helemaal niet
Ik kan u met documenten bewijzen dat dit bedrijf u helemaal niet zal helpen
Maak niet mijn fout door voor oralb.nl te kiezen, dat als je een probleem hebt, je moet vergeten dat iemand je zal helpen

Geplaatst op: 21-11-2022
Laatst bewerkt op: 21-11-2022
Geschreven door: Reza G.

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Erg fijne tandeborstel

Ik gebruik al een tijdje de Triumph tandenborstel en ik poets er al jaren met veel plezier mee. Ik kan de kopjes gewoon in de supermarkt kopen en de tandarts heeft ook verder nooit opmerkingen er over. Super!

Geplaatst op: 14-06-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Evy C.

8 / 10
5/5 3/5 4/5 3/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over OralB.nl
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Salontopper logo
Salontopper
3 beoordelingen
9,8
Spiruella.nl logo
Spiruella.nl
2 beoordelingen
9
Oslo Skin Lab logo
Oslo Skin Lab
0 beoordelingen
10
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is OralB.nl een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 3 beoordelingen geplaatst over OralB.nl. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 5,5 gekregen, waarbij 34% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is OralB.nl actief?

OralB.nl is vooral actief in de categorie webshops en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) verzorging & gezondheid.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de OralB.nl reviews? Dan kun je naar de website van OralB.nl gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie