OnlineStarRegister.org logo

OnlineStarRegister.org reviews, ervaringen en beoordelingen

Bezoek de website
OnlineStarRegister.org reviews, ervaringen en beoordelingen
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
1299
OnlineStarRegister.org logo
Website
osr.org
Categorie
Webshops
Bezoek de website

Reviews en ervaringen OnlineStarRegister.org

Op een jaar tijd zijn er heel wat gelegenheden waarbij je cadeautjes uitdeelt. Ben je het beu om weer eens een paar sokken of een gezelschapsspel te kopen? Ben je op zoek naar een echt origineel en bijzonder geschenk? Dan is OnlineStarRegister.org misschien wel iets voor jou. Deze webshop stelt je in staat om een heuse ster cadeau te geven. Maar is OnlineStarRegister.org wel echt de moeite waard? Wat vertellen hun klanten over OnlineStarRegister.org? Zijn de reviews positief? Je vindt op deze pagina alvast de reviews over OnlineStarRegister.org terug. Zo kan jij op basis van de ervaringen en beoordelingen van echte klanten een mening vormen over OnlineStarRegister.org.

Over OnlineStarRegister.org

OnlineStarRegister.org is een website die een simpele dienst aanbiedt. Je kunt er een ster naar jezelf of naar een bekende laten noemen. Het is een origineel cadeau waarvoor je ook een certificaat krijgt. OnlineStarRegister.org heeft ook al een schat aan ervaring binnen de sector. De webshop werd opgericht in 1999 en is vandaag de dag veruit de grootste in zijn genre. Op de webshop kan je dankzij de apps van OnlineStarRegister.org vlotjes een ster opzoeken om ze vervolgens een naam te geven. Op de website vind je dan ook alle nodige informatie terug om dit proces te volbrengen. Blijf je graag op de hoogte van nieuws van OnlineStarRegister.org of van bijzondere aanbiedingen? Dan kan je je abonneren op de nieuwsbrief of één van de social media kanalen van het bedrijf volgen.

Waarom kiezen voor OnlineStarRegister.org?

Bij OnlineStarRegister.org een ster naar iemand laten noemen gaat snel, is gemakkelijk en is bovendien ook een blijvend cadeau. In de praktijk kan je kiezen tussen drie opties. Je kunt gaan voor een online star gift. Dit houdt in dat je een downloadbare PDF ontvangt met daarin de documenten van de registratie van de ster, de APP van OnlineStarRegister.org, een eigen certificaat, een gepersonaliseerde boodschap en meer uitleg over de constellatie van jouw ster. Geef je liever een fysiek cadeau af? Dan kan je er ook voor kiezen om jouw certificaat met de post te laten aankomen. Bij de fysieke pakketten ontvang je ook nog een glow in the dark sticker, een sterrenkaart en inpakpapier. Een laatste optie is om een gift card cadeau te doen waarbij de ontvanger zelf een ster kan benoemen. Kies je voor het fysieke cadeau? Dan kan de levertijd tot meer dan een week oplopen. Je kunt echter ook kiezen voor snelle levering waarbij je binnen de drie à vier werkdagen het pakketje in handen hebt. De standaard leveropties zijn gratis!

Is OnlineStarRegister.org betrouwbaar?

OnlineStarRegister.org is een webshop met een uitstekende reputatie. Dat hoeft ook niet echt te verbazen: de onderneming is al meer dan twintig jaar actief in de sector. Bovendien kan je als klant altijd gebruik maken van 14 dagen bedenktijd. Beslis je in deze periode toch dat het niets voor jou is? Dan krijg je simpelweg je geld terug. Daarnaast is de verbinding met de website zelf een veilige SSL-verbinding. Je kunt dus op beide oren slapen bij het betalen: jouw bankgegevens zijn veilig. Bovendien kan je op heel wat manieren betalen zoals per kredietkaart, met PayPal, met iDeal, Sofort en ga zo maar door. Ten slotte vind je op de webshop een eigen klantenservice terug waar je met vragen terecht kunt.

Klantenservice en klachten

Zit je met een vraag waarvan het antwoord niet in de sectie veelgestelde vragen terug te vinden is? Dan kan je nog altijd even contact opnemen met de klantendienst. Dat kan door het contactformulier op de website in te vullen, door telefonisch contact op te nemen of door een mail te sturen. Alternatief kan je ook via sociale media jouw vraag stellen. De klantendienst geeft in normale omstandigheden binnen de werkdag een antwoord. Heb je een klacht? Dan dien je die best via het contactformulier op de website in. Bij klachten kan een antwoord tot maximaal twee weken op zich laten wachten.

Wil jij ook beoordelen?

Kocht jij al ooit eens een ster voor iemand? Of misschien voor jezelf? Dan heb je ongetwijfeld een verhaal te vertellen over OnlineStarRegister.org. Schrijf een review op deze pagina over OnlineStarRegister.org en vertel dan ook dat verhaal. Hoe zou je bijvoorbeeld het hele proces beoordelen? Is jouw ervaring met OnlineStarRegister.org een positieve of toch niet? Is de klantenservice behulpzaam en vriendelijk? Zou je in de toekomst opnieuw overwegen om een ster aan iemand cadeau te geven?

Reviews over OnlineStarRegister.org
Gerelateerde bedrijven
Zooplus logo
Zooplus
12 beoordelingen
5,5
Lowlens logo
Lowlens
2 beoordelingen
8,3
TimeForTrends logo
TimeForTrends
1 beoordeling
8,5
Gerelateerde blogartikelen
9,5
100% zou hier weer kopen
1 beoordeling
Leuke cadeuas

Het bestellen gaat zeer gemakkelijk via de set en is snel geregeld. De service is erg snel en er wordt altijd vriendelijk gereageerd. Ik ben dus ook zeer tevreden over het resultaat

Geplaatst op: 13-03-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Kyra O.

9 / 10
3/5 5/5 5/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over OnlineStarRegister.org
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Zooplus logo
Zooplus
12 beoordelingen
5,5
Lowlens logo
Lowlens
2 beoordelingen
8,3
TimeForTrends logo
TimeForTrends
1 beoordeling
8,5
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is OnlineStarRegister.org een betrouwbaar bedrijf?

Er is 1 beoordeling geplaatst over OnlineStarRegister.org. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 9,5 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is OnlineStarRegister.org actief?

OnlineStarRegister.org is vooral actief in de categorie webshops.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de OnlineStarRegister.org reviews? Dan kun je naar de website van OnlineStarRegister.org gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie