Online Geboorte Academie logo

Online Geboorte Academie reviews, ervaringen en beoordelingen

Online Geboorte Academie reviews, ervaringen en beoordelingen
2648
Online Geboorte Academie logo
Website
Online Geboorte Academie

Reviews en ervaringen Online Geboorte Academie

Wil jij als zwangere vrouw graag precies weten wat je te wachten staat en goed geïnformeerd de zwangerschap door? Dan zou je zaken kunnen doen met de Online Geboorte Academie. Om duidelijk te maken wat Online Geboorte Academie je kan bieden, hebben we de beoordelingen van mensen die er al gebruik van maakten samengevat. Op die manier krijg je meer inzicht in wat de Online Geboorte Academie voor je kan betekenen en kun je eventueel ook in zee gaan met deze onbetwiste specialist.

Over Online Geboorte Academie

De Online Geboorte Academie is een platform waar je buitengewoon goed geïnformeerd wordt over dat wat jou als zwangere vrouw te wachten staat, zoals je ook voorbereid wordt op de bevalling zelf. De Academie wordt gerund door mensen vanuit het verloskundigen vak. De Online Geboorte Academie biedt een praktische cursus, verzorgd door een ervaringsdeskundige. Als vrouw wil je graag weten wat er precies in je lichaam gebeurt. Het voordeel is dat je de lessen volgt op momenten dat het jou schikt.

Waarom kiezen voor de Online Geboorte Academie?

Je kiest voor de Online Geboorte Academie omdat je wilt weten wat je kunt verwachten tijdens de zwangerschapsperiode en zeker ook in de laatste fase van de zwangerschap. Je krijgt informatie over de meest voorkomende kwalen en je leert stap voor stap over de verschillende fasen van de bevalling. Je krijgt tips wat je moet doen als de bevalling begint en handig inzicht wanneer je de verloskundige of het ziekenhuis moet bellen. Ook krijg je tips en tricks voor het opvangen van weeën en worden de beschikbare pijnstillers doorgenomen. Ook de persfase en de kraamzorg komen aan de orde. Je kunt bij de Online Geboorte Academie kiezen uit drie verschillende pakketten.

Is Online Geboorte Academie betrouwbaar?

Op basis van de reviews en ervaringen kan de conclusie getrokken worden dat je met de Online Geboorte Academie een betrouwbare partner gevonden hebt. Het voelt vertrouwt dat de cursus verzorgd wordt door mensen met praktijkervaring, mensen met ervaring én expertise. Online Geboorte Academie wil bijdragen aan de maatschappij. Om die reden wordt 5 procent van de winst van de Online Geboorte Academie gedoneerd aan de Stichting Midwives4Mothers, een in 200 opgerichte stichting van de Koninklijke Nederlandse Organisatie van Verloskundigen.

Klantenservice en klachten

Hoewel we in de beoordelingen niemand tegenkwamen met een klacht over de Online Geboorte Academie, kan het zo zijn dat je toch een klacht hebt. De Academie bied je de mogelijkheid om die klacht middels een e-mail kenbaar te maken. Je kunt de Online Geboorte Academie ook volgen via Instagram en op die manier contact zoeken.

Wil jij ook beoordelen?

Als je keuzes moet maken, dan wil je graag zo breed mogelijk geïnformeerd zijn. Beoordelingen van mensen die al eens een bepaald product of dienst gebruiken, zijn in dat proces zeer waardevol. Ze bieden je praktische en onafhankelijke informatie die je vrijwel altijd op het juist spoor zetten. Omdat beoordelingen dus echt iets toevoegen, willen we jou ook vragen om voortaan een beoordeling te maken. Op die manier kun jij andere mensen ook van dienst zijn.

Reviews over Online Geboorte Academie
Gerelateerde bedrijven
Theorie.nl logo
Theorie.nl
2 beoordelingen
8,5
Thuiscursus.nl logo
Thuiscursus.nl
2 beoordelingen
9,5
Laudius logo
Laudius
2 beoordelingen
8
9,5
100% zou hier weer kopen
2 beoordelingen
Onze beoordeling over Online Geboorte Academie

Het bedrijf Online Geboorte Academie is geverifieerd door ons. De webshop Online Geboorte Academie is al jaren een betrouwbare partij om te bestellen. Online Geboorte Academie is lid bij de KvK (kamer van koophandel) en hun website beschikt over een SSL certificaat (het groene slotje). Dit slotje geeft aan dat het veilig is om te bestellen via de online betaalmethodes die ze aanbieden. Online Geboorte Academie maakt gebruik van de meest voorkomende betaalmogelijkheden in Nederland.

Online Geboorte Academie is een Nederlands bedrijf en is al een lange tijd actief op het internet. Dit heeft ze een goede reputatie opgeleverd. Binnen ons platform kan ook jij een review achterlaten om zo andere consumenten te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen op het internet.

Het is verstandig de website van Online Geboorte Academie te bekijken voor actuele openingstijden. Daar vind je uiteraard ook het uitgebreide assortiment van Online Geboorte Academie.

Geplaatst op: 18-05-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Leuke academie

Ik maakte mij erg druk voor mijn bevalling maar gelukkig kwam ik na een beetje googlen uit op deze website. Ik heb veel gehad aan de curses en ben blij dat ik hem genomen heb!

Geplaatst op: 22-05-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Noah G.

9 / 10
5/5 3/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Online Geboorte Academie
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Theorie.nl logo
Theorie.nl
2 beoordelingen
8,5
Thuiscursus.nl logo
Thuiscursus.nl
2 beoordelingen
9,5
Laudius logo
Laudius
2 beoordelingen
8

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Online Geboorte Academie een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 2 beoordelingen geplaatst over Online Geboorte Academie. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 9,5 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Online Geboorte Academie actief?

Online Geboorte Academie is vooral actief in de categorie studie en opleidingen en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) cursussen en trainingen.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Online Geboorte Academie reviews? Dan kun je naar de website van Online Geboorte Academie gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie