oLivery logo

oLivery reviews, ervaringen en beoordelingen

oLivery reviews, ervaringen en beoordelingen
3023
oLivery logo
Website
oLivery
Categorie
Eten & drinken

Reviews en ervaringen oLivery

Of je nu experimenteert met nieuwe recepten, samen met geliefden aan het koken wil slaan, of simpelweg geniet van een maaltijd met smaak - een geschikte olijfolie is telkens onmisbaar. Het kan een gerecht betoveren tot een magisch moment. Je komt talrijke soorten, geuren en kleuren tegen en daarom kan het nuttig zijn je op voorhand in te lezen. oLivery biedt een simpele formule mét karakter. Vooraleer je overgaat tot een eerste aankoop, ontdek je vandaag meer over oLivery's betrouwbaarheid. Op basis van ervaringen die huidige gebruikers achterlieten krijg je een representatief beeld en wordt je beslissing een pak makkelijker.

Over oLivery

oLivery's oorsprong vindt men te Puglia, Italië. De olijfolie in kwestie werd vergaard uit koudgeperste olijven, temidden deze weelderige provincie. Het klimaat dient zich ideaal tot het gebeuren - met een bodem rijk aan mineralen, alsook een hete én droge omgeving, voorziet oLivery je van uitstekende concepten. Het beschermde Nationale Park van Gargano staat gekend als de plek bij uitstek, waar het omstreeks 1895 allemaal begon. Michele Clemente luidde er de prille start van het familiebedrijf in, dat vandaag de dag een heleboel keukens verrijkt.

Waarom kiezen voor oLivery

Dankzij oLivery's jarenlange expertise, reken je te allen tijde op uitstekende kwaliteiten. Olijven worden pas geplukt na volledige rijping. Vervolgens gaat men zo spoedig mogelijk over tot persing - op deze manier blijven de authentieke smaken en antioxidanten behouden. Zin in een uitgebreid diner, of eerder een tapasavond? oLivery's olijfolie is multifunctioneel inzetbaar - denk hierbij aan het bakken en braden, het bereiden van een dressing, of wat dacht je van een toevoeging bij het dippen van snacks? Je zou het misschien niet denken, maar olijfolie biedt verscheidene gezondheidsvoordelen. Het brengt je gerecht bovendien op smaak. oLivery zet zich actief in voor duurzaamheid. Wanneer je fles leeg is, bestel je eenvoudig een navulling. Het materiaal van deze verpakking bestaat uit recycleerbaar plastic en daarnaast ontvang je het formaat met de reguliere pakketpost. Ook aan de kwaliteit van de flessen zelf werd aandacht geschonken - het violetglass reflecteert schadelijke UV-stralen en laat er uitsluitend zachtere door. Het verouderingsproces wordt sterk afgeblokt en hierdoor blijft de smaak van je olijfolie ook op langere termijn intact.

Is oLivery betrouwbaar?

oLivery zet zich doorlopend in voor een gezonder morgen. Met een bijzondere nadruk op duurzaamheid, authenticiteit én innovativiteit, geniet je steeds van het beste aanbod. oLivery ontwikkelt aangescherpte ontwerpen, waaronder een Smart Bottle, die je met behulp van een applicatie beheert. Een consistente inzet voor jou en je keuken maken van oLivery een keten om u tegen te zeggen. Benieuwd naar meer? Ga het gerust zelf ontdekken.

Klantenservice en klachten

Je contacteert oLivery met een vraag, bemerking of klacht. Een team staat voor je klaar en helpt je verder met waarnaar je op zoek bent. Zowel via mail als telefonisch krijg je toegang tot deze service. Via Sociale Media vind je hen terug via Facebook en Instagram. Ook een overzicht aan veelgestelde vragen brengt verheldering.

Wil jij ook beoordelen?

Hierboven kwam je meer te weten over oLivery - is het betrouwbaar? Waarin maakt oLivery het verschil? Op basis van levensechte ervaringen kon je bepalen of het concept iets voor je betekent. Probeerde je het intussen zelf uit en ben je tevreden? Help je anderen graag verder met eenzelfde beslissing? Pen vandaag nog een eigen beoordeling neer.

Reviews over oLivery
Gerelateerde bedrijven
Koopjesdrogisterij logo
Koopjesdrogisterij
18 beoordelingen
5,6
Spiruella.nl logo
Spiruella.nl
2 beoordelingen
9
Frisland logo
Frisland
3 beoordelingen
7,3
Gerelateerde blogartikelen
9
100% zou hier weer kopen
2 beoordelingen
Onze beoordeling over oLivery

Het bedrijf oLivery is geverifieerd door ons. De webshop oLivery is al jaren een betrouwbare partij om te bestellen. oLivery is lid bij de KvK (kamer van koophandel) en hun website beschikt over een SSL certificaat (het groene slotje). Dit slotje geeft aan dat het veilig is om te bestellen via de online betaalmethodes die ze aanbieden. oLivery maakt gebruik van de meest voorkomende betaalmogelijkheden in Nederland.

oLivery is een Nederlands bedrijf en is al een lange tijd actief op het internet. Dit heeft ze een goede reputatie opgeleverd. Binnen ons platform kan ook jij een review achterlaten om zo andere consumenten te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen op het internet.

Het is verstandig de website van oLivery te bekijken voor actuele openingstijden. Daar vind je uiteraard ook het uitgebreide assortiment van oLivery.

Geplaatst op: 22-07-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Goede kwaliteit

Simpel en duidelijk concept dat ik tegenkwam door hun pitch bij Dragon's Den. Goede kwaliteit olijfolie en liefde. Jammer dat het abonnementsmodel nog niet actief is.

Geplaatst op: 23-07-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Mathijs V.

8 / 10
3/5 5/5 5/5 3/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over oLivery
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Koopjesdrogisterij logo
Koopjesdrogisterij
18 beoordelingen
5,6
Spiruella.nl logo
Spiruella.nl
2 beoordelingen
9
Frisland logo
Frisland
3 beoordelingen
7,3
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is oLivery een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 2 beoordelingen geplaatst over oLivery. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 9 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is oLivery actief?

oLivery is vooral actief in de categorie eten & drinken en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) levensmiddelen.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de oLivery reviews? Dan kun je naar de website van oLivery gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie