Oceonics logo

Oceonics reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Oceonics reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
2072
Oceonics logo
Website
Oceonics
Categorie
Webshops

Reviews en Ervaringen Oceonics

Eén iets is zeker: winkel je bij Oceonics, dan winkel je voor onze planeet. Een propere, heldere zee staat steeds hogerop onze takenlijst. Vooraleer je je winkelmand vult — en het water leegmaakt — ontdek je uiteraard graag meer omtrent het bedrijf. In welke mate kan je het vertrouwen? Waarin onderscheidt het zich van een soortgenoot? Het zijn rechtvaardige vragen, die vandaag uitgebreid voor je beantwoord worden. Lees ervaringen van huidige klanten of pen een eigen beoordeling neer.

Over Oceonics

Oceonics werd in 2018 opgericht, door Kelly en Annemieke. Onder het motto spoil yourself, not the planet verzorgen ze een ruim assortiment aan natuurlijke, plasticvrije producten. Het idee kwam aan het licht tijdens een reis langs de Middellandse Zee. Ze namen het water in hun op en kwamen tot het besef dat het erg vuil was. Stilzwijgend toekijken lag niet in hun aard en daarom kozen ze bewust voor verandering. Omstreeks juni 2021 nam Karole het heft in handen. Let op: 100% plasticvrijheid is helaas een realiteit waar men nog even op moeten wachten. Oceonics werkt er actief naartoe en gelooft dat ieder stapje bijdraagt tot deze mijlpaal.

Waarom kiezen voor Oceonics

Zoals hierboven reeds vermeld werd, zet Oceonics zich in voor een plasticvrije toekomst — te beginnen bij je badkamer. We kennen het allemaal wel — onnodige, onhandige flessen en deksels stapelen zich eindeloos op. Het kan anders. Bij Oceonics vervangt men plastic door afbreekbare materialen. Voorbeelden hiervan zijn gerecycleerd glas, bamboe en metaal. Om je haren te wassen kies je tussen charmante Shampoo Bars, in de vorm van een zeepje. Zowel internationale, kwalitatieve merken (Amazinc!, Bath House, Beauty Made Easy, Ben & Anna, Biork) als een merkeigen lijn worden beschikbaar gesteld. Het aanbod beantwoordt aan ruime wensen en dit zowel voor man als vrouw. Ben je op zoek naar een uniek geschenk? Een cadeau set combineert de fijnste mogelijkheden. Benieuwd naar het overige gamma? Bij Oceonics vind je haar-, lichaams-, gezichts- en mondverzorging terug. Ook natuurlijke make-up, scheerproducten en badaccessoires behoren ertoe. Scheermessen bestaan uit metaal en kan je bijgevolg zelf recycleren. Op deze manier draag je actief je steentje bij.

Is Oceonics betrouwbaar?

Oceonics werkt uitsluitend met natuurlijke materialen. De aanpak van het gehele proces wordt op transparente wijze gecommuniceerd. Je bestellingen worden door Fietskoeriers geleverd - dit draagt bij aan een verminderde CO2-uitstoot. Je betalingen worden veilig en efficiënt verwerkt via Mollie. Valt je bestelling tegen? Niet gevreesd - je krijgt maar liefst 14 dagen de tijd je te bedenken. Aangezien hygiëne hoog in het vaandel gedragen wordt, is een retour slechts mogelijk wanneer de verzegeling niet verbroken werd. Dankzij beoordelingen van klanten die eerder met het bedrijf in zee gingen, stellen we een waterdichte betrouwbaarheid vast. Ook wanneer je navraag doet binnen je nabije omgeving, is het tegendeel haast onwaarschijnlijk. Blogartikels vertellen je meer over productspecificaties, alsook optimale gebruiksmethodes.

Klantenservice en klachten

Oceonics staat met een glimlach voor je klaar en helpt je verder met alle vragen, bemerkingen en klachten. Je bereikt de klantenservice via mail. Daarnaast volg je het reilen en zeilen van het bedrijf via Facebook, Instagram en Pinterest.

Wil jij ook beoordelen?

Je kwam vandaag meer te weten over Oceonics, haar betrouwbaarheid en assortiment. Je las ervaringen van huidige klanten en op basis hiervan kreeg je een duidelijk beeld. Ging je over tot een (eerste) aankoop? Contacteerde je de klantenservice en ben je tevreden over de afhandeling van je vraag? Laat gerust een eigen beoordeling achter.

Reviews over Oceonics

Gerelateerde bedrijven

BackJoy logo
BackJoy
2 beoordelingen
9,5
Tandonline.nl logo
Tandonline.nl
2 beoordelingen
9,5
Westfalia.eu logo
Westfalia.eu
12 beoordelingen
4,3

Gerelateerde blogartikelen

9
100% zou hier weer kopen
2 beoordelingen
Onze beoordeling over Oceonics

Ons team van experts heeft Oceonics geverifieerd op een aantal punten. De webshop van Oceonics bestaat al jaren en staat bekend als een betrouwbare speler in de markt. Oceonics is al vanaf hun oprichting ingeschreven bij de kamer van koophandel en hun website is beveiligd door middel van een SSL certificaat (groene slotje). Alle grote betaalmethodes van Nederland zijn beschikbaar op deze webshop.

Oceonics is een Nederlands bedrijf en is al een lange tijd actief op het internet. Dit heeft ze een goede reputatie opgeleverd. Binnen ons platform kan ook jij een review achterlaten om zo andere consumenten te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen op het internet.

Het is verstandig de website van Oceonics te bekijken voor actuele openingstijden. Daar vind je uiteraard ook het uitgebreide assortiment van Oceonics.

Geplaatst op: 17-03-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Erg gemakkelijk

Zodra je begint met afvallen (net als ik) is het fijn om te weten wat je precies moet doen en welke producten je moet gebruiken. Door de klantenservice wordt je goed geholpen en ze raden ook aan wat je het best kunt doen.

Geplaatst op: 20-05-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Kim R.

8 / 10
4/5 4/5 4/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Oceonics


Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven

BackJoy logo
BackJoy
2 beoordelingen
9,5
Tandonline.nl logo
Tandonline.nl
2 beoordelingen
9,5
Westfalia.eu logo
Westfalia.eu
12 beoordelingen
4,3

Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Oceonics een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 2 beoordelingen geplaatst over Oceonics. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 9 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Oceonics actief?

Oceonics is vooral actief in de categorie webshops en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) verzorging & gezondheid.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Oceonics reviews? Dan kun je naar de website van Oceonics gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie