Nutricia logo

Nutricia reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Bezoek de website
Nutricia reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
2918
Nutricia logo
Website
nutriciavoorjou.nl
Categorie
Eten & drinken
Bezoek de website

Reviews en ervaringen Nutricia

Zoek je naar meer informatie over Nutricia en ben je benieuwd naar wat de ervaringen zijn van andere mensen over de producten van dit bedrijf? Wij hebben de beoordelingen en belangrijkste informatie van Nutricia verzameld en op een rijtje voor je gezet. Door de reviews te lezen kun je een weloverwogen beslissing nemen om producten bij Nutricia te kopen.

Over Nutricia

Met meer dan 100 jaar ervaring in de zorg voor baby's en 50 jaar doorlopend onderzoek naar moedermelk en voeding voor jonge kinderen, combineert Nutricia wetenschap en ervaring om ouders, verzorgers en zorgprofessionals te ondersteunen. De missie van Nutricia is om zoveel mogelijk mensen in goede gezondheid te brengen door middel van voedsel. Om deze ambitie te ondersteunen, creërt het bedrijf voedingsoplossingen voor een reeks kwetsbare groepen, zoals zwangere vrouwen, zuigelingen, kinderen en patiënten die lijden aan bepaalde chronische ziekten. Het begon allemaal in 1896 toen Martinus en Jan van der Hagen 's werelds eerste flesvoeding voor zuigelingen produceerden. Vijf jaar later, in 1901, besluiten de broers hun bedrijf een naam te geven: Nutricia. Nutricia is nu een merk dat wereldwijd bekend staat om zijn expertise op het gebied van voeding voor jonge kinderen. Maar daar blijft het niet bij. In 1906 ontwikkelden de van der Hagens de eerste melk zonder suiker voor mensen die lijden aan suikerziekte en ook melk die rijk is aan jodium voor mensen die problemen hebben met de schildklier. En om hun expertise uit te breiden opent het bedrijf in 1946 zijn eerste onderzoekscentrum, Nutricia Research, gewijd aan babyvoeding in Zoetermeer. Nadien nam Nuticia de bedrijven Milupa en SHS International over. In 2007 wordt Nutricia overgenomen door de Danone Group. Drie jaar later wordt er een ultramodern onderzoekscentrum geopend in Singapore, om klinische proeven te leiden in de regio Azië-Pacific. In 2013 breidt Nutricia Research opnieuw uit en verhuist het onderzoekscentrum van Wageningen naar een nieuw state-of-the-art gebouw in Utrecht.

Waarom kiezen voor Nutricia?

Nutricia is gespecialiseerd in het leveren van geavanceerde medische voeding voor mensen van alle leeftijden. De voedingsoplossingen van Nutricia zijn op maat gemaakt om te voldoen aan de specifieke voedingsbehoeften die gepaard gaan met een verscheidenheid aan ziekten en aandoeningen, zoals kanker, epilepsie en koemelkallergieën. De vele onderzoeken die worden gedaan door het Nutricia onderzoekscentrum ondersteunen de babyvoeding en medische voeding van Nutricia.

Is Nutricia betrouwbaar?

Al 125 jaar heeft Nutricia een positieve invloed op het leven van miljoenen mensen over de hele wereld. Nutricia is een partner van vele andere bedrijven in de gezondheidszorg. Daarnaast heeft het bedrijf tientallen jaren ervaring verankerd in geloofwaardige wetenschap, om te helpen bij het aanpakken van enkele van 's werelds grootste gezondheidsuitdagingen. In het onderzoekscentrum werken meer dan 400 mensen die afkomstig zijn uit meer dan 30 landen. Je kunt dus stellen dat Nutricia betrouwbaar is.

Klantenservice en klachten

Over het algemeen heeft Nutricia geweldige recencies. Indien je klachten hebt over een product, kun je het retourneren binnen 14 dagen na ontvangst. Naast uitstekende producten biedt Nutricia een ondersteunende klantenservice die precies aansluit bij de behoeften van de klant. Als je vragen hebt over je voeding of die van je kleintje, dan helpt een vakkundige medewerker je graag verder. Nutricia is te bereiken via gratis nummers (0800 16 685 voor babyvoeding en 0800 99 486 voor advies voor medische voeding). Je kunt ook een bericht achterlaten met je vraag of voor persoonlijk advies via e-mail.

Wil jij ook beoordelen?

Jouw ervaringen zijn belangrijk om andere mensen te helpen die op zoek zijn naar informatie. Heb je ervaringen met Nutricia en wil je ze delen met anderen? Aarzel dan niet om je beoordeling hier achter te laten!

Reviews over Nutricia

Gerelateerde bedrijven

Borrel Experience logo
Borrel Experience
2 beoordelingen
9
oLivery logo
oLivery
2 beoordelingen
9
Stroopwafels.com logo
Stroopwafels.com
1 beoordeling
10
8,5
100% zou hier weer kopen
2 beoordelingen
Onze beoordeling over Nutricia

Het bedrijf Nutricia is geverifieerd door ons. De webshop nutriciavoorjou.nl is al sinds 2011 een betrouwbare partij om te bestellen. Nutricia is lid bij de KvK (kamer van koophandel) en hun website beschikt over een SSL certificaat (het groene slotje). Dit slotje geeft aan dat het veilig is om te bestellen via de online betaalmethodes die ze aanbieden. Nutricia maakt gebruik van de meest voorkomende betaalmogelijkheden in Nederland.

Nutricia is een Nederlands bedrijf en is al een lange tijd actief op het internet. Dit heeft ze een goede reputatie opgeleverd. Binnen ons platform kan ook jij een review achterlaten om zo andere consumenten te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen op het internet.

Het is verstandig de website van nutriciavoorjou.nl te bekijken voor actuele openingstijden. Daar vind je uiteraard ook het uitgebreide assortiment van Nutricia.

Geplaatst op: 24-06-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Fijne organisatie

Erg fijn bedrijf die super goede producten maken. Ik maak al jaren gebruik van de baby melk voor mijn kinderen. Dit komt vooral omdat ze een erg betrouwbaar imago hebben en omdat ze het op school hetzelfde krijgen.

Geplaatst op: 03-07-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Jessica G.

7 / 10
3/5 3/5 4/5 3/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Nutricia


Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven

Borrel Experience logo
Borrel Experience
2 beoordelingen
9
oLivery logo
oLivery
2 beoordelingen
9
Stroopwafels.com logo
Stroopwafels.com
1 beoordeling
10

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Nutricia een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 2 beoordelingen geplaatst over Nutricia. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 8,5 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Nutricia actief?

Nutricia is vooral actief in de categorie eten & drinken.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Nutricia reviews? Dan kun je naar de website van Nutricia gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie