MyHeritage logo

MyHeritage ervaringen, reviews, beoordelingen en klachten

0 beoordelingen • 0,0
Bezoek de website
MyHeritage logo
MyHeritage ervaringen, reviews, beoordelingen en klachten
0 beoordelingen • 0,0
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
Beoordeling
0 beoordelingen
10
5 sterren
0%
4 sterren
0%
3 sterren
0%
2 sterren
0%
1 ster
0%
10
10
10
10

Gerelateerde bedrijven

PatheThuis.nl logo PatheThuis.nl
0 beoordelingen
10
Vlucht-vertraagd logo Vlucht-vertraagd
0 beoordelingen
10
Ongediertewinkel.nl logo Ongediertewinkel.nl
0 beoordelingen
10

Reviews en Ervaringen MyHeritage

Ben je je onlangs gaan verdiepen in je eigen familiegeschiedenis? Dan kom je wellicht op een gegeven moment uit bij MyHeritage. Misschien heb je twijfels over hoe betrouwbaar of succesvol dit platform wel is. Daarom hebben we beoordelingen van andere klanten en heel wat informatie over het bedrijf opgezocht. Zo kun je een weloverwogen keuze maken om al dan niet klant te worden bij MyHeritage.

Over MyHeritage

MyHeritage is een bedrijf dat helemaal uit de grond is gestampt. Het begon in 2003 als een bescheiden start-up in de garage van de oprichter Gilad Japhet. Ondertussen is het uitgegroeid tot een toonaangevend en wereldwijd bekend bedrijf. MyHeritage is een gratis online stamboombouwplatform waarvan de website in 2005, twee jaar na oprichting live ging. Nog eens twee jaar later creëerde het een innovatieve matching technologie waardoor het voor de gebruikers van het platform makkelijker werd om familieleden te vinden die in andere stambomen zich bevinden. My Heritage is blijven innoveren aan hun service en telt nu ruim 650 medewerkers. Ondertussen heeft het ook een verzameling van 10 miljard historische documenten.

Waarom kiezen voor MyHeritage

MyHeritage is een online platform dat gebruikers toelaat aan de hand van hun archief en technologie hun familiestamboom terug te vinden. Dit van de dichte familieleden tot verre, vergeten familieleden. Deze zoektocht gaat relatief eenvoudig, want als gebruiker geef je enkele namen in waardoor het platform beetje bij beetje de familiestamboom begint samen te stellen. Dit doet het met behulp van de automatische matchingtechnologie. Door het uitgebreide archief van MyHeritage is het mogelijk om tot diep in je familiegeschiedenis te graven. Verder is het ook mogelijk om een eenvoudige DNA-test te laten uitvoeren voor een nog beter resultaat. Op deze manier brengt MyHeritage letterlijk familie terug samen.

Naast hun diensten wat betreft het opzoeken en samenstellen van je familiestamboom, helpen ze je ook graag met het animeren van oude familiefoto´s. Hiermee komen de foto´s helemaal tot leven. Hiervoor gebruiken ze een uitzonderlijke technologie die enkel bij hun beschikbaar is.

Is MyHeritage betrouwbaar?

MyHeritage telt ondertussen al meer dan 85 miljoen gebruikers en heeft een database van 13,1 miljard historische documenten en 4,8 miljoen DNA samples. Daarnaast is het aanmelden tot het platform gratis waardoor je rustig de website kunt uitproberen zonder kosten. Een gratis account laat je toe een stamboom tot 250 mensen samen te stellen. Betalende gebruikers krijgen de mogelijkheid tot een meer uitgebreide stamboom, toegang tot de historische documenten en meer.

Klantenservice en klachten

Wie vragen heeft over wat MyHeritage precies kan doen, kan hiervoor steeds terecht bij de klantenservice. De klantendienst van MyHeritage is telefonisch bereikbaar op een gratis nummer en dat op iedere weekdag van 08.30 tot 20.30. Op vrijdag sluit de klantenservice vroeger,namelijk om 14.00.

Wil jij ook beoordelen?

Heb je een account op het online platform MyHeritage of ben je zelfs een betalende gebruiker? Dan horen we graag je ervaringen met hun service. Schrijf een review en help anderen op weg.

Bekijk bedrijfswebsite
Start met beoordelen

Lees beoordelingen over MyHeritage

Er zijn nog geen reviews geplaatst bij dit bedrijf. Start nu met beoordelen en ben de eerste!

Schrijf een review over MyHeritage

Bestelproces *
10
/ 10
Service *
10
/ 10
Prijs *
10
/ 10
Levering *
10
/ 10

Gerelateerde bedrijven

PatheThuis.nl logo PatheThuis.nl
0 beoordelingen
10
Vlucht-vertraagd logo Vlucht-vertraagd
0 beoordelingen
10
Ongediertewinkel.nl logo Ongediertewinkel.nl
0 beoordelingen
10

Andere gerelateerde bedrijven

Alle subcategorieën uit deze categorie