My Vegan World logo

My Vegan World reviews, ervaringen en beoordelingen

My Vegan World reviews, ervaringen en beoordelingen
1828
My Vegan World logo
Website
My Vegan World
Categorie
Mode

Reviews en Ervaringen My Vegan World

Wil je een bestelling plaatsen bij de online webshop My Vegan World, maar zou je voor je bestelling wat meer informatie willen over deze onderneming, en erachter komen of My Vegan World betrouwbaar is? Lees dan eerst goed de informatie door op deze website. Op deze website kom je alles te weten wat je moet weten voor je een bestelling plaatst, en lees je onder andere waarom je wel of niet voor deze organisatie zou moeten kiezen. Ook lees je hoe je een medewerker van My Vegan World kunt benaderen en lees je tal van ervaringen van reeds bestaande klanten van My Vegan World. Na het lezen van deze pagina heb je een goede indruk van My Vegan World en kun je eenvoudig een weloverwogen beslissing maken om wel of geen klant te worden bij My Vegan World.

Over My Vegan World

My Vegan World is een webwinkel waar je producten kunt kopen van merken die volledig vegan zijn. Dit houdt in dat de producten niet gemaakt zijn van dierlijke onderdelen. Het bedrijf is opgericht met als doel om stijlvolle producten aan te bieden die geen schade brengen aan dieren, mensen en het milieu. Het bedrijf is opgericht door twee ondernemende vriendinnen met een hart voor duurzaamheid en fashion.

Waarom kiezen voor My Vegan World

Vind jij het milieu en dierenwelzijn belangrijk, maar wil je toch stijlvolle producten kopen? Dan is een bezoek aan de webwinkel van My Vegan World een absolute aanrader. Indien je een aankoop plaatst bij deze webwinkel ben je verzekerd van een aankoop waarbij geen schade is aangebracht aan het milieu, aan dieren of aan de mens. Het bedrijf streeft daarnaast naar het aanbieden van stijlvolle producten tegen een betaalbare prijs.

Ӭ

Is My Vegan World betrouwbaar?

My Vegan World werkt samen met externe partners en voldoet aan alle gestelde veiligheids- en kwaliteitsstandaarden. Zo beschikt My Vegan World over het webwinkel keurmerk label, heeft het bedrijf haar gegevens transparant gecommuniceerd, en kun je bij My Vegan World op veilige manieren betalen. Daarnaast heeft het bedrijf vele tevreden klanten en kun je dus zonder problemen een aankoop plaatsen bij deze onderneming.

Klantenservice en klachten

My Vegan World heeft een toegankelijke klantenservice die je eenvoudig kunt benaderen via telefonisch contact of per mail. Ook kun je de klantenservice benaderen via het online contactformulier. Doorgaans hoef je niet lang te wachten en helpt een medewerker van My Vegan World je snel verder. Indien je een klacht hebt kun je je ook tot de klantenservice richten. Ook kun je bij deze organisatie eenvoudig producten retourneren en producten ruilen indien gewenst.

Wil jij ook beoordelen?

Ben jij al bekend met My Vegan World en wil je andere helpen met het krijgen van een objectieve en heldere indruk van deze onderneming? Schrijf dan een review over jouw ervaringen met My Vegan World. Schrijf bijvoorbeeld of de producten die je besteld hebt van goede kwaliteit zijn of niet, of de producten snel bij je thuisgeleverd werden en of je in de toekomst wellicht vaker bij deze onderneming zou bestellen. Met jouw eerlijke review help je potentiële klanten met het maken van een heldere en goede keuze om wel of niet te kopen bij My Vegan World.

Reviews over My Vegan World

Gerelateerde bedrijven

MoreThanHip logo
MoreThanHip
2 beoordelingen
8,5
KateSpade logo
KateSpade
2 beoordelingen
10
Internet-Sport&Casuals logo
Internet-Sport&Casuals
2 beoordelingen
9

Gerelateerde blogartikelen

9
100% zou hier weer kopen
2 beoordelingen
Lees onze review over My Vegan World

Het bedrijf My Vegan World is geverifieerd door ons. De webshop My Vegan World is al jaren een betrouwbare partij om te bestellen. My Vegan World is lid bij de KvK (kamer van koophandel) en hun website beschikt over een SSL certificaat (het groene slotje). Dit slotje geeft aan dat het veilig is om te bestellen via de online betaalmethodes die ze aanbieden. My Vegan World maakt gebruik van de meest voorkomende betaalmogelijkheden in Nederland.

My Vegan World is een Nederlands bedrijf en is al een lange tijd actief op het internet. Dit heeft ze een goede reputatie opgeleverd. Binnen ons platform kan ook jij een review achterlaten om zo andere consumenten te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen op het internet.

Bekijk zeker even de website van My Vegan World. Dit geeft je een beter beeld van de webshop. Daarnaast staat daar hun uitgebreide assortiment en natuurlijk de openingstijden van My Vegan World.

Geplaatst op: 17-03-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Mooie producten

De producten die ze verkopen zijn erg mooi en de levering was erg snel. De service was goed en de producten zijn ook van een erg goede kwaliteit, zeker voor de prijs die je betaald. Ik ben er super blij mee!

Geplaatst op: 02-06-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Mick D.

8 / 10
3/5 4/5 4/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over My Vegan World


Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven

MoreThanHip logo
MoreThanHip
2 beoordelingen
8,5
KateSpade logo
KateSpade
2 beoordelingen
10
Internet-Sport&Casuals logo
Internet-Sport&Casuals
2 beoordelingen
9

Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is My Vegan World een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 2 beoordelingen geplaatst over My Vegan World. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 9 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is My Vegan World actief?

My Vegan World is vooral actief in de categorie mode en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) lederwaren , modeaccessoires , schoenenwinkels en tassen.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de My Vegan World reviews? Dan kun je naar de website van My Vegan World gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie