MTV Mobile logo

MTV Mobile ervaringen, reviews, beoordelingen en klachten

2 beoordelingen • 8,0
MTV Mobile logo
MTV Mobile ervaringen, reviews, beoordelingen en klachten
2 beoordelingen • 8,0
Beoordeling
2 beoordelingen
8
5 sterren
50%
4 sterren
0%
3 sterren
50%
2 sterren
0%
1 ster
0%
Bestelproces
8
Service
8
Prijs
8
Levering
8

Gerelateerde bedrijven

Simyo logo Simyo
14 beoordelingen
7,8
BudgetMobiel logo BudgetMobiel
0 beoordelingen
10
Usa sim logo Usa sim
0 beoordelingen
10

MTV Mobile ervaringen

Alle MTV Mobile ervaringen en beoordelingen kun je vinden op deze website. Heb jij ooit gebruik gemaakt van MTV Mobile en wil jij je ervaring delen met anderen? Wij geven je de mogelijkheid om een review of een beoordeling te plaatsen op onze website.

Over MTV Mobile

MTV Mobile is een aanbieder van telefonie abonnementen en toestellen. In 2013 is MTV Mobile overgenomen door T-Mobile. Voorheen opereerde het bedrijf als dochter van KPN. De licentie werd overgenomen door T-Mobile en klanten van MTV Mobile werden overigens automatisch abonnee van Hi. MTV Mobile was voordat de licentie werd overgenomen door T-Mobile ook een betrouwbare aanbieder. Ondanks dat ze op het KPN netwerk zaten waren ze niet duurder. Waarom zou je voor MTV Mobile moeten kiezen is een veelgehoorde vraag van mensen die iets over MTV Mobile horen. Wel, je kunt altijd en praktisch overal MTV shows en muziek op je smartphone ontvangen. Je hebt als klant van MTV Mobile ook toegang tot club nights en bepaalde festivals. Ook zijn de prijzen interessant te noemen en nog een voordeel is dat je geen lease toestel krijgt bij MTV Mobile. Je toestel is gewoon van jou. Je hebt ook altijd de keus uit de nieuwste smartphones. Je kunt in plaats van een abonnement met smartphone ook kiezen voor sim only. Dit kun je doen wanneer je al een telefoon hebt en je voordelig wilt bellen. MTV Mobile heeft ook een aantal extra diensten zoals BlackBerry Bundel, Visual Voicemail, Deezer en toestelverzekering.

Wat vind nederland van MTV Mobile?

MTV Mobile heeft over het algemeen een goede naam. De prijzen zijn aantrekkelijk en bovendien is het bereik over het algemeen redelijk. Toch zal niet iedereen tevreden zijn en daarom is het ook niet onverstandig om MTV Mobile ervaringen te lezen. Zo weet je zeker of je wel voor MTV Mobile moet kiezen.

Heb jij MTV Mobile ervaringen?

Review MTV Mobile en help anderen bij hun keus voor een goede telefoonaanbieder. MTV Mobile ervaringen kun je uiteindelijk terugvinden op deze pagina. Op deze manier weet je wat andere klanten van MTV Mobile vinden. Zij zijn hier klant (geweest) en kunnen jou vertellen hoe goed MTV Mobile is.

Start met beoordelen

Lees beoordelingen over MTV Mobile

profielfoto van Anoniem
Anoniem
03-03-2014
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
In vergelijking vaak de beste prijs

Onlangs ben ik gaan rondkijken voor een nieuwe mobiele telefoon inclusief een abonnement. Ik heb bij verschillende vergelijkingssites gezocht op basis van mijn voorkeuren. Vooral een grote internetbundel is voor mij belangrijk en natuurlijk een mobiel van goede kwaliteit.

Gek genoeg kwam ik bij elke vergelijking weer uit op MTV mobile. Nu kende ik die aanbieder niet maar ben toch gaan kijken. De naam verwijst wel naar de tv zender maar daarmee is ook alles gezegd. De producten zijn van top kwaliteit en abonnementen zitten goed in elkaar.

Heb nu al een tijdje een abonnement lopen en tot nu toe geen problemen. Prijs is goed en levering was op tijd. Verder nog geen bijzondere ervaringen te melden.

profielfoto van Anoniem
Anoniem
06-03-2014
6 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Veel inclusief

MTV mobile heeft echt veel inclusief. Vooral alle internetdiensten die je veel gebruikt zoals Facebook, Twitter, Whatsapp enzo. Dat scheelt zoveel in je databundel.

Dat is waarom ik heb gekozen voor MTV Mobile.

Wat toestellen betreft hebben ze altijd de nieuwste mobieltjes. En als je een beetje mee wil doen als jongere dan moet je natuurlijk niet achter lopen.

De prijzen zijn echt wel goed en met alleen geld van mijn bijbaantje moet ik het kunnen betalen.

Ik vind MTV mobile echt de bom.

Schrijf een review over MTV Mobile

Bestelproces *
10
/ 10
Service *
10
/ 10
Prijs *
10
/ 10
Levering *
10
/ 10

Gerelateerde bedrijven

Simyo logo Simyo
14 beoordelingen
7,8
BudgetMobiel logo BudgetMobiel
0 beoordelingen
10
Usa sim logo Usa sim
0 beoordelingen
10