MTV Mobile logo

MTV Mobile reviews, ervaringen en beoordelingen

MTV Mobile reviews, ervaringen en beoordelingen
58
MTV Mobile logo
Website
MTV Mobile
Categorie
Telecom

MTV Mobile ervaringen

Alle MTV Mobile ervaringen en beoordelingen kun je vinden op deze website. Heb jij ooit gebruik gemaakt van MTV Mobile en wil jij je ervaring delen met anderen? Wij geven je de mogelijkheid om een review of een beoordeling te plaatsen op onze website.

Over MTV Mobile

MTV Mobile is een aanbieder van telefonie abonnementen en toestellen. In 2013 is MTV Mobile overgenomen door T-Mobile. Voorheen opereerde het bedrijf als dochter van KPN. De licentie werd overgenomen door T-Mobile en klanten van MTV Mobile werden overigens automatisch abonnee van Hi. MTV Mobile was voordat de licentie werd overgenomen door T-Mobile ook een betrouwbare aanbieder. Ondanks dat ze op het KPN netwerk zaten waren ze niet duurder. Waarom zou je voor MTV Mobile moeten kiezen is een veelgehoorde vraag van mensen die iets over MTV Mobile horen. Wel, je kunt altijd en praktisch overal MTV shows en muziek op je smartphone ontvangen. Je hebt als klant van MTV Mobile ook toegang tot club nights en bepaalde festivals. Ook zijn de prijzen interessant te noemen en nog een voordeel is dat je geen lease toestel krijgt bij MTV Mobile. Je toestel is gewoon van jou. Je hebt ook altijd de keus uit de nieuwste smartphones. Je kunt in plaats van een abonnement met smartphone ook kiezen voor sim only. Dit kun je doen wanneer je al een telefoon hebt en je voordelig wilt bellen. MTV Mobile heeft ook een aantal extra diensten zoals BlackBerry Bundel, Visual Voicemail, Deezer en toestelverzekering.

Wat vind nederland van MTV Mobile?

MTV Mobile heeft over het algemeen een goede naam. De prijzen zijn aantrekkelijk en bovendien is het bereik over het algemeen redelijk. Toch zal niet iedereen tevreden zijn en daarom is het ook niet onverstandig om MTV Mobile ervaringen te lezen. Zo weet je zeker of je wel voor MTV Mobile moet kiezen.

Heb jij MTV Mobile ervaringen?

Review MTV Mobile en help anderen bij hun keus voor een goede telefoonaanbieder. MTV Mobile ervaringen kun je uiteindelijk terugvinden op deze pagina. Op deze manier weet je wat andere klanten van MTV Mobile vinden. Zij zijn hier klant (geweest) en kunnen jou vertellen hoe goed MTV Mobile is.

Gerelateerde bedrijven
BudgetMobiel logo
BudgetMobiel
4 beoordelingen
9,5
Caiway logo
Caiway
5 beoordelingen
8
Roam-on logo
Roam-on
1 beoordeling
10
Gerelateerde blogartikelen
8,7
100% zou hier weer kopen
3 beoordelingen
Lees onze review over MTV Mobile

Het bedrijf MTV Mobile is geverifieerd door ons. De webshop MTV Mobile is al jaren een betrouwbare partij om te bestellen. MTV Mobile is lid bij de KvK (kamer van koophandel) en hun website beschikt over een SSL certificaat (het groene slotje). Dit slotje geeft aan dat het veilig is om te bestellen via de online betaalmethodes die ze aanbieden. MTV Mobile maakt gebruik van de meest voorkomende betaalmogelijkheden in Nederland.

MTV Mobile is een Nederlands bedrijf en is al een lange tijd actief op het internet. Dit heeft ze een goede reputatie opgeleverd. Binnen ons platform kan ook jij een review achterlaten om zo andere consumenten te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen op het internet.

Bekijk zeker even de website van MTV Mobile. Dit geeft je een beter beeld van de webshop. Daarnaast staat daar hun uitgebreide assortiment en natuurlijk de openingstijden van MTV Mobile.

Geplaatst op: 05-03-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
In vergelijking vaak de beste prijs

Onlangs ben ik gaan rondkijken voor een nieuwe mobiele telefoon inclusief een abonnement. Ik heb bij verschillende vergelijkingssites gezocht op basis van mijn voorkeuren. Vooral een grote internetbundel is voor mij belangrijk en natuurlijk een mobiel van goede kwaliteit.

Gek genoeg kwam ik bij elke vergelijking weer uit op MTV mobile. Nu kende ik die aanbieder niet maar ben toch gaan kijken. De naam verwijst wel naar de tv zender maar daarmee is ook alles gezegd. De producten zijn van top kwaliteit en abonnementen zitten goed in elkaar.

Heb nu al een tijdje een abonnement lopen en tot nu toe geen problemen. Prijs is goed en levering was op tijd. Verder nog geen bijzondere ervaringen te melden.

Geplaatst op: 03-03-2014
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Anoniem

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Veel inclusief

MTV mobile heeft echt veel inclusief. Vooral alle internetdiensten die je veel gebruikt zoals Facebook, Twitter, Whatsapp enzo. Dat scheelt zoveel in je databundel.

Dat is waarom ik heb gekozen voor MTV Mobile.

Wat toestellen betreft hebben ze altijd de nieuwste mobieltjes. En als je een beetje mee wil doen als jongere dan moet je natuurlijk niet achter lopen.

De prijzen zijn echt wel goed en met alleen geld van mijn bijbaantje moet ik het kunnen betalen.

Ik vind MTV mobile echt de bom.

Geplaatst op: 06-03-2014
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Anoniem

6 / 10
3/5 3/5 3/5 3/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over MTV Mobile
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
BudgetMobiel logo
BudgetMobiel
4 beoordelingen
9,5
Caiway logo
Caiway
5 beoordelingen
8
Roam-on logo
Roam-on
1 beoordeling
10
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is MTV Mobile een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 3 beoordelingen geplaatst over MTV Mobile. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 8,7 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is MTV Mobile actief?

MTV Mobile is vooral actief in de categorie telecom en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) simonly en telefonie.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de MTV Mobile reviews? Dan kun je naar de website van MTV Mobile gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie