Mr-Riegillio logo

Mr-Riegillio reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Bezoek de website
Mr-Riegillio reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
9
100% zou hier weer kopen
2 beoordelingen
Lees onze review over Mr-Riegillio

Het bedrijf Mr-Riegillio is geverifieerd door ons. De webshop mr-riegillio.com is al sinds 2017 een betrouwbare partij om te bestellen. Mr-Riegillio is lid bij de KvK (kamer van koophandel) en hun website beschikt over een SSL certificaat (het groene slotje). Dit slotje geeft aan dat het veilig is om te bestellen via de online betaalmethodes die ze aanbieden. Mr-Riegillio maakt gebruik van de meest voorkomende betaalmogelijkheden in Nederland.

Mr-Riegillio is een Nederlands bedrijf en is al een lange tijd actief op het internet. Dit heeft ze een goede reputatie opgeleverd. Binnen ons platform kan ook jij een review achterlaten om zo andere consumenten te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen op het internet.

Bekijk zeker even de website van mr-riegillio.com. Dit geeft je een beter beeld van de webshop. Daarnaast staat daar hun uitgebreide assortiment en natuurlijk de openingstijden van Mr-Riegillio.

Geplaatst op: 05-03-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Perfecte service

De service was perfect correct en snel. De communicatie van punt A tot Z was duidelijk en correct. Het artikel wat ik had besteld was zeker naar wens en precies zoals ik het verwacht had.

Geplaatst op: 27-04-2021
Laatst bewerkt op: 22-05-2021
Geschreven door: Manon B.

8 / 10
3/5 5/5 3/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Mr-Riegillio


Bestelproces *
10
/ 10
Service *
10
/ 10
Prijs *
10
/ 10
Levering *
10
/ 10


Gerelateerde bedrijven

Marjonsnieders logo
Marjonsnieders
2 beoordelingen
9
Wehkamp logo
Wehkamp
6 beoordelingen
8,5
JOSH V logo
JOSH V
1 beoordeling
10

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Mr-Riegillio een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 2 beoordelingen geplaatst over Mr-Riegillio. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 9 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Mr-Riegillio actief?

Mr-Riegillio is vooral actief in de categorie mode en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) kledingwinkels , lederwaren , modeaccessoires en tassen.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Mr-Riegillio reviews? Dan kun je naar de website van Mr-Riegillio gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie