Modetalente logo

Modetalente reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Bezoek de website
Modetalente reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
3078
Modetalente logo
Website
modetalente.com
Categorie
Mode
Bezoek de website

Reviews en Ervaringen Modetalente

Soms is het gewoon fijn om eens ergens anders je kleding te kopen. Weg van de winkels waar heel Nederland zijn slag slaat. Op zoek naar een webshop waar je mooie kleding kan kopen, wat net even meer jouw smaak is, net even anders dan anders is of misschien wel net eleganter. Hoe dan ook: je bent aanbeland bij een webshop waarbij de kriebels in je buik opspelen: dit is waar je iets kopen wilt! Maar ja: een nieuw adresje vinden is ook weer je afvragen of het wel betrouwbaar is! Dat had jij vast ook, want anders was je vast niet op zoek naar een beoordeling over Modetalente! En je hebt helemaal gelijk. Er zijn helaas te veel verhalen waarbij internetaankopen niet goed gingen. Wij helpen je met jouw beslissing maken of je nu wel of niet die mooie jurk of leuke broek zult kopen bij Modetalente. Wij hebben alvast het één en ander voor je opgezocht. Daarnaast kan je hier uiteraard reviews lezen over Modetalente. Ervaringen van anderen vertellen je immers hoe het bedrijf in de praktijk werkt. Voor je nu direct naar deze recensies doorscrolt, mogen we jou dan nog iets vragen? Als je besluit een bestelling te plaatsen bij Modetalente, zou je dan ook jouw beoordeling hier willen achterlaten? Dat zou fijn zijn!

Over Modetalente

Modetalente is een online modewinkel en de missie van het bedrijf is om kleding aan te bieden die origineel is, van een hoge kwaliteit én exclusief. De kleding is afkomstig van onafhankelijke ontwerpers. Een speciaal team houdt de laatste trends in de gaten en beoordeelt de kwaliteit van de producten. Modetalente heeft een zwak voor de nieuwkomers in de mode-branche. Hierdoor zijn de collecties altijd creatief, trendy en modern te noemen.

Waarom kiezen voor Modetalente

Kiezen voor Modetalente is kiezen voor kwaliteit van boetiek-niveau. Je kunt op de site heel handig kiezen uit bijvoorbeeld pre-sale, het komende seizoen en trends. En natuurlijk gewoon op Dames of Heren, of een specifiek artikel (shirts, schoenen, accessoires enz.). Ook handig is de mogelijkheid om je voorkeuren aan te geven. Zo kan je zoeken op kleur, maat of prijs. Dat maakt het zoeken lekker handig. Naast kleding kan je hier dus eveneens schoenen vinden, tassen en bijvoorbeeld leuke sieraden. Zo maak je je outfit in 1 keer compleet via Modetalente. De winkel is te volgen via Facebook, Pinterest en Instagram, dus laat je lekker inspireren via deze social media! Of abonneer je op de nieuwsbrief! Dan ben je altijd op de hoogte van de mooiste trends en leuke aanbiedingen. En heb je iets moois gezien? Door in de gaten te houden of dit bij de pre-sale staat kan je al kopen voordat het echt verkocht wordt. Zo weet je zeker dat je niet naast het net vist! En dat voelt goed, nietwaar?

Is Modetalente betrouwbaar?

Modetalente is DMCA geverifieerd. Betalen doe je op de vertrouwde manieren zoals PayPal, Visa, Mastercard, iDEAL, Bancontact, G pay en nog vele andere betrouwbare methoden.

Klantenservice en klachten

Modetalente is bereikbaar via de chat op de site. Je kunt op de site een formulier invullen of je mailt zelf. Of je schrijft ze. Het bedrijf is gevestigd in Hongkong. Overigens is dit niet het adres waar je artikelen naar terug moet sturen! Natuurlijk kan je zo ook bij ze terecht bij eventuele klachten of andere problemen. Op de site zelf is duidelijk aangegeven hoe alles verder in zijn werk gaat en wat er gebeurt als je bestelt of als je je bestelling wilt volgen.

Wil jij ook beoordelen?

Heb jij al iets moois uitgezocht bij Modetalente? Loop jij al rond in zo’n prachtige blouse of bermuda? Laat ons dan weten wat jouw ervaringen zijn met het bedrijf! Was het eenvoudig om te bestellen? Hoe snel verliep de levering? Wat vind je van de kwaliteit en komt die overeen met wat je had verwacht door de gegevens op de site? Heb je contact gehad met de klantenservice en hoe verliep dit? Kortom: hoe is jouw beoordeling over Modetalente? Door jouw review toe te voegen kunnen we het verhaal rondom Modetalente nog beter uitdragen en kunnen anderen geholpen worden om de juiste keuze te maken. Bestel ik wel of niet bij Modetalente? Bedankt voor je genomen moeite!

Reviews over Modetalente

Gerelateerde bedrijven

VoetbalDirect logo
VoetbalDirect
6 beoordelingen
7,7
MoreThanHip logo
MoreThanHip
2 beoordelingen
8,5
KateSpade logo
KateSpade
2 beoordelingen
10

Gerelateerde blogartikelen

6,1
28% zou hier weer kopen
12 beoordelingen
Ervaringen met Modetalente

Het bedrijf Modetalente is geverifieerd door ons. De webshop modetalente.com is al jaren een betrouwbare partij om te bestellen. Modetalente is lid bij de KvK (kamer van koophandel) en hun website beschikt over een SSL certificaat (het groene slotje). Dit slotje geeft aan dat het veilig is om te bestellen via de online betaalmethodes die ze aanbieden. Modetalente maakt gebruik van de meest voorkomende betaalmogelijkheden in Nederland.

Modetalente is een Nederlands bedrijf en is al een lange tijd actief op het internet. Dit heeft ze een goede reputatie opgeleverd. Binnen ons platform kan ook jij een review achterlaten om zo andere consumenten te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen op het internet.

Wij raden het aan om eerst even op de website van modetalente.com te kijken voor actuele openingstijden. Hier kun je ook hun uitgebreide assortiment bekijken.

Geplaatst op: 10-08-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Bij reclamatie steeds een standaart antwoord dat niet reageerd op de feiten

Onmogelijk om iets terug te sturen of uw centen terug te krijgen . Geen contact , geen reactie , geen oplossing.
Bewust onbereikbaar blijven.

Geplaatst op: 09-08-2022
Laatst bewerkt op: 10-08-2022
Geschreven door: Jo P.

5 / 10
4/5 1/5 3/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Reviiews.be beweert : modebedrijf in Nederland , neen een Duitse firma die werkt via China en onbereikbaar is voor de klant zodra er een probleem opduikt.

modebedrijf in Belgie, in Nederland , NEEN, een Duitse firma die werkt via China en onbereikbaar is voor de klant zodra er een probleem opduikt. Wij wilden 2 stuks terugsturen omdat de maat niet klopt , als ze geen S hebben liggen, sturen ze gewoon een L of zo. Terug ...bijna onmogelijk , geen antwoord, geen retourcode, geen instemming, dus .....een gewaarschuwd....is er 2 waard.

Geplaatst op: 09-08-2022
Laatst bewerkt op: 10-08-2022
Geschreven door: Jo P.

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Oplichting, retouneren is duur en onbetrouwbaar.

Site ziet er gelikt uit met mooie foto's van de items. De bestelde jurkjes komen totaal niet overeen met de foto's. Nare stof en vormloos.
Retourneren is op eigen kosten. Moet dan dus naar China. Je wordt gevraagd om de bestelling te houden waarop je dan 15% korting krijgt.

Geplaatst op: 30-04-2022
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Sanne B.

5 / 10
3/5 1/5 2/5 3/5
Nogmaals kopen? Nee
Oplichters

Ik had gedacht een trui te kopen maar het bleek een soort t-shirt van hele dunnen stof. Het was dus niet wat ik ervan verwacht had en wilde hem retourneren. Het bleek dat je hem naar China moest sturen en ook de douanekosten zelf moest betalen. Ik denk dat die kosten hoger waren dan dat de trui gekost had nl. 35 euro incl. verzendkosten. Het zou ook nogal erg omslachtig zijn en lang duren dus werd je aangeboden dat je 15% van het aankoopbedrag terug zou kunnen krijgen. Schsndalig. Koop NOOIT wat bij dit bedrijf MODETALENTE. Je word ook nog eens minstens 2x per dag bestookt met emails. Er wordt ook gezegd bedankt dat je een abonnement genomen hebt. Ik weet er echter niets van dat ik een abonnement zou hebben afgesloten.

Geplaatst op: 01-12-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Anoniem

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Nee
Slechte kwaliteit, lijkt niet op de foto's

De site lijkt uit Duitsland te komen, maar de kleding komt uit China (de leveringstijden verraden al iets). De materialen zijn beslist minderwaardig. Een gebreide trui is eigenlijk een kunststof shirt met een print van breisel. Het model is ook beslist niet wat je op de foto's ziet en dat is zo jammer, want de getoonde kleding is prachtig, wat je ontvangt echter niet. Ik heb een deel van mijn geld terug gekregen, terugsturen kost zo'n 50 euro, zonder garantie op geldteruggave. Alle kleding is regelrecht de oudeklerenzak ingegaan. Ondraagbaar.

Geplaatst op: 31-10-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Sjoukje D.

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Terugsturen te duur en geld krijg je niet terug. ONBETROUWBAAR

NIET KOPEN DAAR als het risico bestaat dat je iets gaat terugzenden. Goede kant. JA er zitten leuke dingen tussen. Slechte kant. als je iets terugstuurt ben je voor je pakje van een kilo rond de 32 euro kwijt. Dit pakje gaat naar Gangzhou CHINA en komt daar nooit aan volgens MODETALENTE. Dus in mijn geval 92,32 euro NIET teruggekregen. Alles gedaan volgens hun instructie, maar toch komt het niet aan. Apart - Ben dus ordinair bestolen. Als ze dit vooraf weten en daar lijkt het meer dan op, is het gewoon oplichting. Het feit dat ze vooraf aanbieding het te houden voor korting ondersteunt dit. LAFFE en GOEDKOPE diefstal. MOOI website overigens dus je trap je er vlot in, zeker omdat de taal Duits of Engels is en hierboven zeggen dat het en Nederlands bedrijf is. En duurt het te lang? Hou je te lang aan? Dan gooien ze je ruckgabe verzoek er gewoon uit. TRIEST BEDRIJF

Geplaatst op: 19-11-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Ron T.

7 / 10
5/5 1/5 3/5 4/5
Nogmaals kopen? Nee
Komt uit China. Goedkoop en dat-is-het-ook!

Het duurde 3 weken voor de bestelling werd bezorgd. Bleek uit China te komen. Materiaal ”˜katoen-blend’, wát het ook mag zijn; het lijkt niet op het plaatje waarvan ik het kledingstuk kocht. De maat klopt niet en ook de kleur is afwijkend.
Retourneren is op eigen kosten. Moet dan dus naar China. Je wordt gevraagd om de bestelling te houden waarop je dan 15% korting krijgt.

Geplaatst op: 15-08-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Anne B.

4 / 10
1/5 1/5 5/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Uitstekende kwaliteit

Ik hou van mijn shirt uitstekende kwaliteit past perfect ten zeerste aanbevelen aan mijn vrienden en collega's. De levering is ook super snel!

Geplaatst op: 12-08-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Elize V.

8 / 10
3/5 4/5 5/5 3/5
Nogmaals kopen? Ja
Geweldige klantenservice

De klantenservice doet uitzonderlijk werk met communicatie, snelle service en geeft je het gevoel dat ze om je specifieke bestelling geeft. De koeltas waarin het shirt was verpakt was een leuke touch. Zeer verfrissende manier om een bedrijf te runnen!!!

Geplaatst op: 11-08-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Femke S.

8 / 10
4/5 3/5 5/5 3/5
Nogmaals kopen? Ja
Scherp geprijsd

Ik hield echt van het ontwerp, mijn enige klacht is dat ik geen aandacht heb besteed aan het eigenlijke shirt waarop het was gedrukt. Ik was op zoek naar een Gildan-shirt. Geweldige kwaliteit en prijs!

Geplaatst op: 11-08-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Michael V.

8 / 10
3/5 5/5 3/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Slecht!!! Niet doen!

Besteld voor 144 euro, kwaliteit beneden pijl, terugsturen kost 50 euro en dan weet je nog steeds niet of je je geld terugkrijgt. Mensen doe het niet!!!

Geplaatst op: 15-08-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Anoniem

4 / 10
1/5 1/5 5/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee

Schrijf een review over Modetalente


Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven

VoetbalDirect logo
VoetbalDirect
6 beoordelingen
7,7
MoreThanHip logo
MoreThanHip
2 beoordelingen
8,5
KateSpade logo
KateSpade
2 beoordelingen
10

Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Modetalente een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 12 beoordelingen geplaatst over Modetalente. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 6,1 gekregen, waarbij 28% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Modetalente actief?

Modetalente is vooral actief in de categorie mode en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) kledingwinkels , modeaccessoires en schoenenwinkels.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Modetalente reviews? Dan kun je naar de website van Modetalente gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie