MerlinCyclesAffiliates logo

MerlinCyclesAffiliates reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

MerlinCyclesAffiliates reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
2670
10
100% zou hier weer kopen
2 beoordelingen
Ervaringen met MerlinCyclesAffiliates

Het bedrijf MerlinCyclesAffiliates is geverifieerd door ons. De webshop MerlinCyclesAffiliates is al jaren een betrouwbare partij om te bestellen. MerlinCyclesAffiliates is lid bij de KvK (kamer van koophandel) en hun website beschikt over een SSL certificaat (het groene slotje). Dit slotje geeft aan dat het veilig is om te bestellen via de online betaalmethodes die ze aanbieden. MerlinCyclesAffiliates maakt gebruik van de meest voorkomende betaalmogelijkheden in Nederland.

De reputatie van MerlinCyclesAffiliates is positief te noemen. Het Nederlandse bedrijf is namelijk ook al een lange tijd actief op het internet. Je kunt zelf ook meehelpen andere gebruikers een goede keus te maken bij hun aankopen. Dit kun je doen door een review achter te laten op deze pagina.

Wij raden het aan om eerst even op de website van MerlinCyclesAffiliates te kijken voor actuele openingstijden. Hier kun je ook hun uitgebreide assortiment bekijken.

Geplaatst op: 19-05-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Zoals het hoort

Ik heb vanuit nederland besteld en het betalen met ideal gaat super. Het bezorgen duurde wel iets langer maar dat was voor mij geen probleem. Verder is er geen verschil met andere goede webshops.

Geplaatst op: 29-06-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Sem L.

10 / 10
5/5 4/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over MerlinCyclesAffiliates


Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven

WinRAR logo
WinRAR
2 beoordelingen
10
Curve logo
Curve
2 beoordelingen
8,5
Liberty 4 Go logo
Liberty 4 Go
2 beoordelingen
10

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is MerlinCyclesAffiliates een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 2 beoordelingen geplaatst over MerlinCyclesAffiliates. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is MerlinCyclesAffiliates actief?

MerlinCyclesAffiliates is vooral actief in de categorie overige.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de MerlinCyclesAffiliates reviews? Dan kun je naar de website van MerlinCyclesAffiliates gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie