Menwantmore.com logo

Menwantmore.com reviews, ervaringen en beoordelingen

Menwantmore.com reviews, ervaringen en beoordelingen
1811
Menwantmore.com logo
Website
Menwantmore.com
Categorie
Webshops

Reviews en Ervaringen Menwantmore.com

Menwantmore.com is een webwinkel waar je kwalitatief en uiterst comfortabel mannenondergoed vindt. Als je dus net op zoek bent naar een nieuwe boxershort, slip of zwembroek is het interessant om de webshop te ontdekken. Voordat je dat doet, kan je wel beter eerst de Menwantmore.com ervaringen op onze website bekijken. Het geeft je namelijk een beter idee van wat je mag verwachten!

Over Menwantmore.com

Mewantmore.com is ontstaan door een ondernemer die geïnspireerd werd door het kwalitatief handgemaakt ondergoed dat hij tijdens zijn reis naar Colombia ontdekte. Hij vond dat elke man recht had op dit comfortabel en mooi ondergoed en kwam toen op het idee om de Menwantmore.com webshop op te richten. In deze webwinkel vind je dus handgemaakt mannenondergoed vervaardigd uit de beste stoffen en de meest kwalitatieve merken uit Colombia, Australië en Maleisië, waaronder Mundo Unico en Clever. Menwantmore.com wil de stijlvolle merken uit deze landen op die manier onder de aandacht brengen in Nederland en België.

In het assortiment van deze webwinkel vind je ook accessoires, zoals armbanden en riemen. Het grote pluspunt van kopen bij Menwantmore.com is dat je je artikelen snel thuis geleverd krijgt. Als je ze voor 21:00 uur bestelt op een werkdag, worden ze zelfs dezelfde dag nog verzonden. Als je voor 40 euro of meer koopt, hoef je bovendien geen verzendkosten te betalen.

Waarom kiezen voor Menwantmore.com

Menwantmore is de perfecte webshop als je een kwalitatief cadeau voor je partner, oom, vriend of ander familielid wilt kopen. Je hebt er de keuze uit verschillende soorten, maten en kleuren onderbroeken, zwembroeken en accessoires. Er zit dus vast iets bij dat je dierbare graag ontvangt. Natuurlijk kan je er ook gewoon aankopen doen voor jezelf.

Kies voor Menwantmore.com als je waarde hecht aan goede kwaliteit. Het ondergoed van deze website gaat niet alleen erg lang mee, maar zit ook uiterst comfortabel. Het is bovendien scherp geprijsd en je betaalt ook geen verzending wanneer je voor 40 euro of meer koopt. Dat maakt kopen bij Menwantmore.com nog zoveel fijner!

Is Menwantmore.com betrouwbaar?

Het is normaal om je af te vragen of Menwantmore.com wel betrouwbaar is als je nog geen ervaringen hebt met deze webwinkel. Dankzij de tal van positieve recensies hoef jij je echter niet druk te maken. Daarnaast biedt de webwinkel je tal van veilige manieren aan om te betalen en is ook de algemene klanttevredenheidscore positief.

Klantenservice en klachten

Ben je niet tevreden over je aankopen bij Menwantmore.com? Dan kan je met je klachten terecht via de klantenservice. Die kan je bereiken via telefoon of mail. Je vindt de gegevens onderaan de website.

Wil jij ook beoordelen?

Twijfel niet om je beoordelingen op onze site na te laten in het geval van eerdere ervaringen met Menwantmore.com. Het is namelijk de perfecte manier om anderen een idee te geven van de min- en pluspunten van het bedrijf. Een review schrijven is ook helemaal niet moeilijk en het duurt slechts enkele minuutjes!

Reviews over Menwantmore.com
Gerelateerde bedrijven
Repeatcashmere.com logo
Repeatcashmere.com
2 beoordelingen
9,5
Daniel Wellington logo
Daniel Wellington
1 beoordeling
10
FARFETCH logo
FARFETCH
1 beoordeling
10
Gerelateerde blogartikelen
6,8
100% zou hier weer kopen
4 beoordelingen
Gemiddeld

Laatst aanbod gekregen wilde een bestelling doen hier ging het mis aanbod klopte niet factuur te hoog tot 2 keer aan toe gereageerd nog geen reactie zeer storend

Geplaatst op: 03-06-2023
Laatst bewerkt op: 03-06-2023
Geschreven door: Niels V.

6 / 10
5/5 1/5 1/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Iets later geleverd door post nl vertraging.

Iets later geleverd
Netjes op e-mail gereageerd.
Tevreden

Geplaatst op: 11-05-2023
Laatst bewerkt op: 11-05-2023
Geschreven door: Jh V.

8 / 10
4/5 4/5 4/5 3/5
Nogmaals kopen? Ja
Zeer slecht

niets geleverd geen reactie op email telefoon doorgeschakeld bah...

Geplaatst op: 10-09-2022
Laatst bewerkt op: 10-09-2022
Geschreven door: Rob K.

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Ja
Altijd correcte levering

De levering gaat altijd goed en de inhoud is ook altijd correct. De prijzen zijn goed voor de kwaliteit van de producten. Vragen worden altijd snel en correct beantwoord en er wordt megedacht aan een goede oplossing.

Geplaatst op: 22-03-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Julia V.

8 / 10
5/5 3/5 5/5 3/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Menwantmore.com
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Repeatcashmere.com logo
Repeatcashmere.com
2 beoordelingen
9,5
Daniel Wellington logo
Daniel Wellington
1 beoordeling
10
FARFETCH logo
FARFETCH
1 beoordeling
10
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Menwantmore.com een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 4 beoordelingen geplaatst over Menwantmore.com. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 6,8 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Menwantmore.com actief?

Menwantmore.com is vooral actief in de categorie webshops en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) lingerie & ondergoed en modeaccessoires.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Menwantmore.com reviews? Dan kun je naar de website van Menwantmore.com gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie