Megafoodstunter logo

Megafoodstunter reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Bezoek de website
Megafoodstunter reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
Megafoodstunter logo
Website
megafoodstunter.nl
Categorie
Eten & drinken
Bezoek de website

Reviews en Ervaringen Megafoodstunter

Door slim in te kopen, kun je flink wat geld besparen. Zo denkt Megafoodstunter er ook precies over. Je kunt bij deze webshop voordelig vriesproducten kopen. Wil je meer informatie over Megafoodstunter? Lees dan gauw verder voor meer info over hun producten, visie en services. Ook krijg je in een uniek inkijkje in Megafoodstunter, dankzij de reviews met ervaringen over Megafoodstunter van hun eigen klanten.

Over Megafoodstunter

Megafoodstunter biedt vriesproducten aan voor een voordelige aankoopprijs. Je kunt hier groot inkopen en daardoor flink besparen. De reden dat Megafoodstunter hun producten zo voordelig kan prijzen, is omdat zij ook slim inkopen, badges kopen waar een klein afwijking aan is en slim kunnen distribueren. Hier geniet jij als klant van, omdat ze prijs bij Megafoodstunter een stuk lager is, dan in de supermarkt.

Zowel particulieren, als ondernemers zijn welkom om bij Megafoodstunter te shoppen. Je kunt een account aanmaken en zo eenvoudig vaker bestellen. Hier kun je ook jouw eerdere aankopen bekijken. Het assortiment van Megafoodstunter bestaat uit diepvriesproducten als: vlees, vis, gebak, ijs en meer.

Waarom kiezen voor Megafoodstunter

De prijs is de voornaamste reden om de webshop Megafoodstunter eens te bezoeken. Je kunt hier werkelijk tientallen euro's besparen door slim diepvriesproducten in te kopen. Dit is ideaal wanneer je een groot gezin hebt, veel ruimte in de vriezer hebt of wanneer je als bedrijf wilt besparen op de inkoop.

Het is ontzettend handig dat het complete aanbod van Megafoodstunter bestaat uit producten die in de vriezer kunnen. Op deze manier is het eenvoudig om groot in te kopen. De producten worden in een gekoelde verpakking bezorgd en kunnen vervolgens direct worden ingevroren. Zo kun je maanden plezier hebben van jouw voordelige aankoop bij Megafoodstunter.

Je kunt jouw bestelling altijd snel in huis verwachten. Megafoodstunter verzendt snel en veilig. Daardoor is jouw pakket niet alleen snel in huis, maar ook veilig en gekoeld. Megafoodstunter geeft je altijd een traceercode voor de verzending. Zo weet je precies wanneer je aanwezig moet zijn om jouw diepgevroren bestelling in handen te nemen. Dit is erg belangrijk, want deze producten kunnen niet lang zonder koeling.

Is Megafoodstunter betrouwbaar?

De webshop Megafoodstunter is veilig bevonden door het team achter het Webshop Keurmerk. Dit is een belangrijk keurmerk dat webshops beoordeelt op basis van veiligheid en betrouwbaarheid. Ook hoef je je geen zorgen te maken over de veiligheid van de producten die Megafoodstunter verkoopt. Deze zijn allemaal goedgekeurd door het NVWA en het assortiment wordt met regelmaat door deze autoriteit voorzien van een professionele inspectie.

Je kunt bij Megafoodstunter op een veilige manier betalen. Je hebt als klant van Megafoodstunter zelf de keuze hoe je wilt betalen. Zo is het mogelijk om gewoon rechtstreeks met Ideal via de bank te betalen, maar kun je de betaling ook veilig voldoen met creditcard of middels een Overboeking naar Megafoodstunter. Paypal en enkele andere veilige online betaalmethodes worden ook door Megafoodstunter geaccepteerd.

Klantenservice en klachten

Je kunt jouw verzoek tot meer informatie over een specifiek diepvriesproduct mailen naar Megafoodstunter. Wil je direct in contact komen met de Megafoodstunter klantenservice? Bel ze dan rechtstreeks via het telefoonnummer op de website. Je kunt dan meteen verbonden worden met een vriendelijke klantenservicemedewerker die al jouw vragen kan beantwoorden.

Lukt het niet om te bestellen, krijg je een foutmelding of is jouw bestelling niet geleverd? Klachten over de service(s) en de producten van Megafoodstunter, kun je ook via de klantenservice van deze webwinkel melden. Wanneer jouw pakketje niet naar wens is of wanneer het maar niet lukt om te bestellen, helpt Megafoodstunter je graag verder. Zij zorgen altijd voor een professionele aanpak bij klachten en je kunt rekenen op een goede oplossing.

Wil jij ook beoordelen?

Bestel jij ook al jouw diepvriesproducten voordelig bij Megafoodstunter? Of heb je hier ooit eens taart besteld? Je kunt hier zelf een review schrijven en daarin een beoordeling geven over Megafoodstunter op basis van jouw persoonlijke ervaringen. Hoe heb je Megafoodstunter ervaren en wat kun je vertellen over de diepvriesproducten die je bij Megafoodstunter hebt gekocht? Schrijf bijvoorbeeld in jouw review iets over de kwaliteit van het eten en snelheid van de bezorging. Koop jij voortaan alleen nog maar bij Megafoodstunter of zou je Megafoodstunter voor slechts een keer aanbevelen? Je kunt dit en meer laten weten in jouw persoonlijke review over Megafoodstunter.

Reviews over Megafoodstunter

Gerelateerde bedrijven

Koopjesdrogisterij logo
Koopjesdrogisterij
2 beoordelingen
9,5
Lizza logo
Lizza
2 beoordelingen
9
Grutto logo
Grutto
3 beoordelingen
6,7
8,5
100% zou hier weer kopen
2 beoordelingen
Onze beoordeling over megafoodstunter.nl

Megafoodstunter is geverifieerd door ons expert team. De webshop Megafoodstunter bestaat al jaren en staat bekend als een betrouwbare partij om zaken mee te doen. Daarnaast is Megafoodstunter lid van de kamer van koophandel en is hun website beveiligd met een SSL certificaat (groen slotje). Dit SSL certificaat geeft aan dat het via de online betaalmethodes veilig is om te bestellen via Megafoodstunter. Ze bieden de grootste betaalmethodes van Nederland aan op hun webshop.

De reputatie van megafoodstunter.nl is positief te noemen. Het Nederlandse bedrijf is namelijk ook al een lange tijd actief op het internet. Je kunt zelf ook meehelpen andere gebruikers een goede keus te maken bij hun aankopen. Dit kun je doen door een review achter te laten op deze pagina.

Het is verstandig de website van megafoodstunter.nl te bekijken voor actuele openingstijden. Daar vind je uiteraard ook het uitgebreide assortiment van Megafoodstunter.

Geplaatst op: 05-07-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Erg verrasend

Ik heb met een vriend gister de megafoodstunter gebruikt voor onze bootleg. We hebben een super leuke tijd gehad en alles werd geleverd binnen het tijdvak dat we hadden aangegeven. We zijn erg tevreden.

Geplaatst op: 13-07-2021
Laatst bewerkt op: 14-07-2021
Geschreven door: Kirsten T.

7 / 10
4/5 3/5 3/5 3/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Megafoodstunter


Bestelproces *
10
/ 10
Service *
10
/ 10
Prijs *
10
/ 10
Levering *
10
/ 10


Gerelateerde bedrijven

Koopjesdrogisterij logo
Koopjesdrogisterij
2 beoordelingen
9,5
Lizza logo
Lizza
2 beoordelingen
9
Grutto logo
Grutto
3 beoordelingen
6,7

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Megafoodstunter een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 2 beoordelingen geplaatst over Megafoodstunter. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 8,5 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Megafoodstunter actief?

Megafoodstunter is vooral actief in de categorie eten & drinken en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) levensmiddelen.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Megafoodstunter reviews? Dan kun je naar de website van Megafoodstunter gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie