Megafoodstunter logo

Megafoodstunter reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Megafoodstunter reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
2939
Megafoodstunter logo
Website
Megafoodstunter
Categorie
Eten & drinken

Reviews en Ervaringen Megafoodstunter

Door slim in te kopen, kun je flink wat geld besparen. Zo denkt Megafoodstunter er ook precies over. Je kunt bij deze webshop voordelig vriesproducten kopen. Wil je meer informatie over Megafoodstunter? Lees dan gauw verder voor meer info over hun producten, visie en services. Ook krijg je in een uniek inkijkje in Megafoodstunter, dankzij de reviews met ervaringen over Megafoodstunter van hun eigen klanten.

Over Megafoodstunter

Megafoodstunter biedt vriesproducten aan voor een voordelige aankoopprijs. Je kunt hier groot inkopen en daardoor flink besparen. De reden dat Megafoodstunter hun producten zo voordelig kan prijzen, is omdat zij ook slim inkopen, badges kopen waar een klein afwijking aan is en slim kunnen distribueren. Hier geniet jij als klant van, omdat ze prijs bij Megafoodstunter een stuk lager is, dan in de supermarkt.

Zowel particulieren, als ondernemers zijn welkom om bij Megafoodstunter te shoppen. Je kunt een account aanmaken en zo eenvoudig vaker bestellen. Hier kun je ook jouw eerdere aankopen bekijken. Het assortiment van Megafoodstunter bestaat uit diepvriesproducten als: vlees, vis, gebak, ijs en meer.

Waarom kiezen voor Megafoodstunter

De prijs is de voornaamste reden om de webshop Megafoodstunter eens te bezoeken. Je kunt hier werkelijk tientallen euro's besparen door slim diepvriesproducten in te kopen. Dit is ideaal wanneer je een groot gezin hebt, veel ruimte in de vriezer hebt of wanneer je als bedrijf wilt besparen op de inkoop.

Het is ontzettend handig dat het complete aanbod van Megafoodstunter bestaat uit producten die in de vriezer kunnen. Op deze manier is het eenvoudig om groot in te kopen. De producten worden in een gekoelde verpakking bezorgd en kunnen vervolgens direct worden ingevroren. Zo kun je maanden plezier hebben van jouw voordelige aankoop bij Megafoodstunter.

Je kunt jouw bestelling altijd snel in huis verwachten. Megafoodstunter verzendt snel en veilig. Daardoor is jouw pakket niet alleen snel in huis, maar ook veilig en gekoeld. Megafoodstunter geeft je altijd een traceercode voor de verzending. Zo weet je precies wanneer je aanwezig moet zijn om jouw diepgevroren bestelling in handen te nemen. Dit is erg belangrijk, want deze producten kunnen niet lang zonder koeling.

Is Megafoodstunter betrouwbaar?

De webshop Megafoodstunter is veilig bevonden door het team achter het Webshop Keurmerk. Dit is een belangrijk keurmerk dat webshops beoordeelt op basis van veiligheid en betrouwbaarheid. Ook hoef je je geen zorgen te maken over de veiligheid van de producten die Megafoodstunter verkoopt. Deze zijn allemaal goedgekeurd door het NVWA en het assortiment wordt met regelmaat door deze autoriteit voorzien van een professionele inspectie.

Je kunt bij Megafoodstunter op een veilige manier betalen. Je hebt als klant van Megafoodstunter zelf de keuze hoe je wilt betalen. Zo is het mogelijk om gewoon rechtstreeks met Ideal via de bank te betalen, maar kun je de betaling ook veilig voldoen met creditcard of middels een Overboeking naar Megafoodstunter. Paypal en enkele andere veilige online betaalmethodes worden ook door Megafoodstunter geaccepteerd.

Klantenservice en klachten

Je kunt jouw verzoek tot meer informatie over een specifiek diepvriesproduct mailen naar Megafoodstunter. Wil je direct in contact komen met de Megafoodstunter webwinkel-starten/" target="_blank">klantenservice? Bel ze dan rechtstreeks via het telefoonnummer op de website. Je kunt dan meteen verbonden worden met een vriendelijke klantenservicemedewerker die al jouw vragen kan beantwoorden.

Lukt het niet om te bestellen, krijg je een foutmelding of is jouw bestelling niet geleverd? Klachten over de service(s) en de producten van Megafoodstunter, kun je ook via de klantenservice van deze webwinkel melden. Wanneer jouw pakketje niet naar wens is of wanneer het maar niet lukt om te bestellen, helpt Megafoodstunter je graag verder. Zij zorgen altijd voor een professionele aanpak bij klachten en je kunt rekenen op een goede oplossing.

Wil jij ook beoordelen?

Bestel jij ook al jouw diepvriesproducten voordelig bij Megafoodstunter? Of heb je hier ooit eens taart besteld? Je kunt hier zelf een review schrijven en daarin een beoordeling geven over Megafoodstunter op basis van jouw persoonlijke ervaringen. Hoe heb je Megafoodstunter ervaren en wat kun je vertellen over de diepvriesproducten die je bij Megafoodstunter hebt gekocht? Schrijf bijvoorbeeld in jouw review iets over de kwaliteit van het eten en snelheid van de bezorging. Koop jij voortaan alleen nog maar bij Megafoodstunter of zou je Megafoodstunter voor slechts een keer aanbevelen? Je kunt dit en meer laten weten in jouw persoonlijke review over Megafoodstunter.

Reviews over Megafoodstunter

Gerelateerde bedrijven

Box Brownies logo
Box Brownies
4 beoordelingen
8,5
Frisland logo
Frisland
3 beoordelingen
7,3
AQUA Logic logo
AQUA Logic
1 beoordeling
10
6,1
43% zou hier weer kopen
8 beoordelingen
Onze beoordeling over Megafoodstunter

Megafoodstunter is geverifieerd door ons expert team. De webshop Megafoodstunter bestaat al jaren en staat bekend als een betrouwbare partij om zaken mee te doen. Daarnaast is Megafoodstunter lid van de kamer van koophandel en is hun website beveiligd met een SSL certificaat (groen slotje). Dit SSL certificaat geeft aan dat het via de online betaalmethodes veilig is om te bestellen via Megafoodstunter. Ze bieden de grootste betaalmethodes van Nederland aan op hun webshop.

De reputatie van Megafoodstunter is positief te noemen. Het Nederlandse bedrijf is namelijk ook al een lange tijd actief op het internet. Je kunt zelf ook meehelpen andere gebruikers een goede keus te maken bij hun aankopen. Dit kun je doen door een review achter te laten op deze pagina.

Het is verstandig de website van Megafoodstunter te bekijken voor actuele openingstijden. Daar vind je uiteraard ook het uitgebreide assortiment van Megafoodstunter.

Geplaatst op: 05-07-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Zijn véél te duur geworden.

Als je in Belgische groothandel kijkt kom je veel beterkope en zelfde produkten tegen.
2jaar geleden met hun 100kg paketten en andere acties waren ze goedkoop, maar nu word je genaaid waar je bijstaat.

Geplaatst op: 25-02-2023
Laatst bewerkt op: 25-02-2023
Geschreven door: Johan J.

4 / 10
4/5 1/5 1/5 2/5
Nogmaals kopen? Nee
La livraison, toute la marchandise reçue était pratiquement dégelée, reçue vers 18h15

En général c'est un bon service, si on pouvait recevoir le prospectus en français ce serait idéal.
La livraison c'est pas top, car j'ai reçu la marchandise vers 18h15 le 09/01/2023 mais en plus presque toute la marchandise était dégelée, ce qui n'est pas très agréable, donc par mesure de sécurité on a pas pu la recongeler.
Bien à vous.

Geplaatst op: 15-01-2023
Laatst bewerkt op: 15-01-2023
Geschreven door: Amel H.

5 / 10
3/5 3/5 3/5 1/5
Nogmaals kopen? Ja
Alleen bij goede acties. Veel is anders vergelijkbaar of duurder dan in supermarkten en onze slagerijdiepeveen.nl

Bij aanbiedingen is mfs vaa5voordeliger, maar anders vaak duurder dan supermarkten en onze slagerijdiepeveen.nl. bv. Procureur lapjes bij mfs 7.50 en bij slagerijdiepeveen.nl 6.00 euro

Geplaatst op: 21-07-2022
Laatst bewerkt op: 22-07-2022
Geschreven door: Jan V.

8 / 10
5/5 4/5 1/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Ja bestelt en en niet alles bij wat je bestelt en zaken bij zit wat je niet bestelt heb

vroeger was alles top maar nu constand problemen met de levering en producten we krijgen producten die we niet bestelt hebben

Geplaatst op: 05-05-2022
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Anoniem

5 / 10
3/5 2/5 4/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Vergeet product! Klantenservice niet bereikbaar per telefoon

Spullen besteld bij megafoodstunter. Komen gewoon een product te kort, bezorger geeft aan komt dan aan op een andere dag, wannee geen idee.. ze laten zelf ook niks weten dus wie weet wanneer een jaar of 5.. ze hebben zelf niks laten weten iniedergeval. Klantenservice is niet te bereiken je kan bellen wat je wil (dit nummer is niet in gebruik)

Geplaatst op: 11-04-2022
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Anoniem

5 / 10
4/5 1/5 3/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Verkeerd geleverde producten en een erg gehaaste levering

Heb een slechte ervaring met megafoodstunter, mijn bestelling kwam niet overeen. Degene die kwam leveren was erg gehaast en liet mij geen kans te kijken. Ik kreeg de spullen letterlijk in me handen geduwd en vervolgens was hij weg. Ik keek en had begrepen dat 1 iets niet leverbaar was. Dit had ik niet uit de mail wisseling maar begrepen van degene die leverde. Maar wat bleek, ik kreeg verkeerd brood en minder, en miste in het geheel ook veel vlees. Nu zijn vleesproducten het duurst. Dus ik nam contact op en blijk ik zelf te moeten kijken of het compleet is en achteraf kan je geen verhaal halen. Sorry maar ze leveren in grote dozen en grote hoeveelheden en door iemand die heel gehaast is, hoe kan ik dan ooit alles checken!! Echt had het gegaan om een paar euro dan had je me niet gehoord maar ik kon dus echt fluiten naar me geld bijna 30 euro en dat vind ik bij hun veel geld!

Geplaatst op: 07-01-2022
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Sandra S.

5 / 10
4/5 1/5 4/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Erg verrasend

Ik heb met een vriend gister de megafoodstunter gebruikt voor onze bootleg. We hebben een super leuke tijd gehad en alles werd geleverd binnen het tijdvak dat we hadden aangegeven. We zijn erg tevreden.

Geplaatst op: 13-07-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Kirsten T.

7 / 10
4/5 3/5 3/5 3/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Megafoodstunter


Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven

Box Brownies logo
Box Brownies
4 beoordelingen
8,5
Frisland logo
Frisland
3 beoordelingen
7,3
AQUA Logic logo
AQUA Logic
1 beoordeling
10

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Megafoodstunter een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 8 beoordelingen geplaatst over Megafoodstunter. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 6,1 gekregen, waarbij 43% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Megafoodstunter actief?

Megafoodstunter is vooral actief in de categorie eten & drinken en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) levensmiddelen.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Megafoodstunter reviews? Dan kun je naar de website van Megafoodstunter gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie