MeDirect logo

MeDirect reviews, ervaringen en beoordelingen

Bezoek de website
MeDirect reviews, ervaringen en beoordelingen
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
3322
MeDirect logo
Website
medirectbank.be
Categorie
Financieel
Bezoek de website

Reviews en ervaringen MeDirect

De juiste bank kiezen is een beslissing die heel wat euro’s kan besparen of net kan kosten. Ben jij op zoek naar een goede fit voor jouw financiële noden? Dan is MeDirect misschien wel één van de opties die je overweegt. Het spreekt echter voor zich dat je eerst even wat research doet. Zijn de ervaringen van de klanten van MeDirect positief? Wat zeggen de reviews? Hoe beoordelen mensen MeDirect? Op deze webpagina vind je het antwoord op al die vragen. Zo start jij met een voorsprong aan jouw zoektocht.

Over MeDirect

MeDirect is een Belgische bank waar je terecht kunt voor sparen, voor beleggen, om obligaties te kopen en ga zo maar door. De bank zelf ging officieel van start in 2013 en werd in 2015 een volledig Belgische bank. De laatste jaren is de bank zelf gegroeid en zijn ook de diensten sterk uitgebreid. MeDirect gaat daarbij uit van een paar duidelijke basisprincipes. Zo zijn er op 97% van de fondsen bij MeDirect geen instap-, uitstap- of transactiekosten aan verbonden. Daarenboven kiezen ze bij MeDirect duidelijk voor transparantie. Dat vertaalt zich in geen verborgen kosten en het feit dat MeDirect onpartijdig is wat betreft het aanbod aan beleggingsproducten. De bank biedt immers, in tegenstelling tot heel wat van de concurrentie, geen eigen beleggingsproducten aan. Je hoeft dus ook geen schrik te hebben van valse beloftes en rendementen die niet tot uiting komen. Ten slotte mikt MeDirect op toegankelijkheid. Dat betekent dat zo goed als alle diensten online worden aangeboden, geautomatiseerd en schaalbaar zijn.

Waarom kiezen voor MeDirect?

MeDirect is een bank en dat betekent ook dat je op de website alle diensten terug kunt vinden die banken traditioneel aanbieden. De website is onderverdeeld in de volgende categorieën: sparen, beleggingsplannen, fondsen, aandelen & obligaties en een informatiepagina over MeDirect zelf. Op de webshop vind je heel wat informatie terug over wat jouw opties als klant zijn en over de verschillende diensten waarmee MeDirect je van dienst kan zijn. Tevens kan je je inschrijven op de nieuwsbrief van het bedrijf om op de hoogte te blijven van nieuws uit de sector of aanbiedingen. Om altijd jouw bankgegevens en activiteiten te kunnen controleren of uitvoeren biedt MeDirect ook een eigen app aan. Ten slotte vind je op de website ook een document kosten waarin je gedetailleerd terug kunt vinden wat jouw geprefereerde dienst je zal kosten.

Is MeDirect betrouwbaar?

Het spreekt voor zich dat vertrouwen in een bank het minimum is dat je moet hebben om er in zee mee te gaan. Je kunt er alleszins al op vertrouwen dat MeDirect een betrouwbaar bedrijf is. Zo bestaat de bank toch al enige jaren en heeft het in die paar jaar tijd een goede reputatie opgebouwd. Op de website vind je bovendien heel wat informatie terug en hanteren ze duidelijk het principe van de transparantie. Je vindt op de website ook een eigen klantenservice terug en alle nodige contact- en bedrijfsgegevens. Bovendien is de website veilig verbonden via het SSL-certificaat. Je hoeft dus geen schrik te hebben van derden die jouw persoons- of betalingsgegevens in handen krijgen.

Klantenservice en klachten

Heb je advies nodig of zit je met een vraag die de sectie veelgestelde vragen op de website niet kan ophelderen? Dan kan je de klantenservice van MeDirect contacteren. Dat kan tijdens de kantooruren telefonisch, maar je kunt ook het contact formulier op de website invullen of een mail sturen. Het is ook mogelijk per briefwisseling jouw vraag te stellen of via één van de social media kanalen een bericht te sturen. Klachten kunnen per mail of via het contactformulier doorgegeven worden. De klantenservice van MeDirect reageert in de regel binnen de werkdag op berichten. Bij klachten kan een inhoudelijk antwoord of voorstel tot oplossing tot veertien dagen na ontvangst van de klacht op zich laten wachten.

Wil jij ook beoordelen?

Ben jij een klant van MeDirect? Of was je een klant en ben je naderhand van bank geswitcht? Dan horen wij in beide gevallen graag jouw verhaal. Schrijf op deze pagina jouw review over MeDirect en help anderen te weten te komen wat ze mogen verwachten. Zijn de diensten van MeDirect in jouw ervaring goed geregeld en gemakkelijk in gebruik te nemen? Zou je de klantenservice van MeDirect als goed beoordelen? Is het een bank die je vrienden en/of familie aan zou raden? Waarom wel of waarom niet?

Reviews over MeDirect
Gerelateerde bedrijven
Etoro logo
Etoro
5 beoordelingen
8,2
Santander logo
Santander
21 beoordelingen
5,3
YouHodler logo
YouHodler
2 beoordelingen
9
Gerelateerde blogartikelen
7
0% zou hier weer kopen
2 beoordelingen
Lees onze review over MeDirect

Ons team van experts heeft MeDirect geverifieerd op een aantal punten. De webshop van MeDirect bestaat al jaren en staat bekend als een betrouwbare speler in de markt. MeDirect is al vanaf hun oprichting ingeschreven bij de kamer van koophandel en hun website is beveiligd door middel van een SSL certificaat (groene slotje). Alle grote betaalmethodes van Nederland zijn beschikbaar op deze webshop.

MeDirect is een Nederlands bedrijf en is al een lange tijd actief op het internet. Dit heeft ze een goede reputatie opgeleverd. Binnen ons platform kan ook jij een review achterlaten om zo andere consumenten te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen op het internet.

Bekijk zeker even de website van medirectbank.be. Dit geeft je een beter beeld van de webshop. Daarnaast staat daar hun uitgebreide assortiment en natuurlijk de openingstijden van MeDirect.

Geplaatst op: 02-10-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Opdracht gekregen – opdracht aanvaard- opdracht niet uitgevoerd

Ik had een aantal aandelen bij een andere broker doch die besliste ermee te stoppen of ze werden verkocht . Medirect is bereid deze over te nemen en biedt zelfs aan de kosten voor het transfert te betalen . Ik zelf breng tijdig alle papieren in orde voor een perfekte overdracht en geef hen het mandaat waarna ik niets meer kan doen en wacht op hun goede werken als professional . Er gebeurt echter niets . En ik blijf roepen in het donker . Mijn aandelen worden ten slotte door de andere broker verkocht aan een veel te lage koers ( ze zijn ondertussen bijna weer verdubbeld in waarde - daarom wilde ik ze houden ) . Medirect had gewoon het dossier naar het verkeerde email adres gestuurd . En dat voor een professionele broker . Daarna blijven ze zonder enige vorm van alternatieve aktie ter controle van hun eigen demarche , wachten tot het te laat is en mijn aandelen verkocht zijn. In gebreke stelling volgt : antwoord : " Het is onze fout niet . de mensen van het verkeerde email adres ( let wel op in het frans ) moesten maar gereageerd hebben .Ondanks een dossier van meer dan 100 p , ter inzage voor iedereen , ontkent het diensthoofd van de juridische dient " Alles ". Ofte " Lofheid der zotten " . Daarmee is volgens hen de zaak afgesloten . Good luck voor hen die twijfelen tussen een casino of

Geplaatst op: 25-10-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: William D.

4 / 10
4/5 1/5 2/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee

Schrijf een review over MeDirect
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Etoro logo
Etoro
5 beoordelingen
8,2
Santander logo
Santander
21 beoordelingen
5,3
YouHodler logo
YouHodler
2 beoordelingen
9
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is MeDirect een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 2 beoordelingen geplaatst over MeDirect. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 7 gekregen, waarbij 0% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is MeDirect actief?

MeDirect is vooral actief in de categorie financieel en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) beleggen en brokers en sparen.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de MeDirect reviews? Dan kun je naar de website van MeDirect gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie