Mealhero.me logo

Mealhero.me reviews, ervaringen en beoordelingen

Mealhero.me reviews, ervaringen en beoordelingen
2575
Mealhero.me logo
Website
Mealhero.me

Reviews en Ervaringen Mealhero.me

Wil je ook gezonder gaan eten, maar heb je geen zin om over maaltijden na te denken? Kies dan voor gemak en lekker eten van Mealhero.me. Je leest hier meer over deze bijzondere maaltijdenservice en kunt ook meer te weten komen over Mealhero.me, dankzij de reviews en ervaringen van klanten. Zij geven hun persoonlijke beoordeling over Mealhero.me.

Over Mealhero.me

Mealhero.me maakt het mogelijk om gezond te eten, zonder te hoeven nadenken over de maaltijden en je hoeft niet urenlang in de keuken te staan. Mealhero.me is uniek, flexibel, duurzaam en ook gewoon erg lekker. Bij Mealhero.me ontvang je maaltijden aan huis. Wat Mealhero.me anders maakt dan andere maaltijdbezorgservices, is dat je niet zelf hoeft te koken. Je ontvangt diepvriesmaaltijden en een eigen stoomoven van Mealhero.me. De maaltijden zijn samengesteld door chefs en de stoomoven maakt het mogelijk om de maaltijden perfect gaar te koken.

Je mag zelf kiezen hoeveel maaltijden je per week wilt ontvangen en kunt jouw abonnement zeer eenvoudig aanpassen. Zo kun je flexibel gebruik maken van Mealhero.me.

Waarom kiezen voor Mealhero.me

Mealhero.me vindt het belangrijk dat de maaltijden gezond zijn. Wil jij gezonder gaan eten? Dan hoef je niet zelf op zoek te gaan naar de juiste ingrediënten. Mealhero.me doet het werk voor je. Jij hoeft alleen de maaltijd op te warmen in de stoomoven. Door altijd gezonde maaltijden van Mealhero.me in huis te hebben, voorkom je dat je kiest voor een vette hap. Wanneer je geen zin hebt om te koken, heb je nog altijd een gezonde maaltijd in huis.

Vind je gezond eten en thuis eten belangrijk, maar heb je een hekel aan rommel in de keuken en afwassen? Dan is Mealhero.me dé optie voor jou. Je kunt gezond én lekker eten, zonder dat jouw keuken een bende wordt. Je hoeft de maaltijd alleen in de oven te doen en kunt het verpakkingsmateriaal vervolgens gewoon weggooien. Dit materiaal kan bij de PMD afval en kan zo zelfs nog gerecycled worden.

Stel eenvoudig zelf jouw plan samen. Wil je twee maaltijden per week of wil je de hele week maaltijden van Mealhero.me eten? Je kunt het zelf aanpassen en kunt zelf maaltijden selecteren. Online heb je een groot aanbod aan maaltijden waaruit je kunt kiezen. Het abonnement is flexibel en denkt met je mee.

Ook ontvangt iedere abonnee van Mealhero.me gratis een stoomoven. Deze gebruik je om de maaltijden mee klaar te maken. Om een optimaal resultaat te behalen, geeft Mealhero.me iedere klant zelf een goede stoomoven.

Is Mealhero.me betrouwbaar?

Mealhero.me is een betrouwbare maaltijdservice. Ze zijn alweer jaren in de running en leveren topprestaties. Mealhero.me bestaat uit een groot team dat zich inzet voor gezonde maaltijden, maar ook een betrouwbare service. Zo kun je altijd veilig bestellen bij Mealhero.me en zijn jouw gegevens altijd veilig.

Je kunt gratis een eigen account aanmaken bij Mealhero.me. Hier kun je jouw bestellingen plaatsen en bekijken. Met dit account kun je ook afrekenen. Je kiest zelf voor een betaalmethode bij Mealhero.me. Dit mag natuurlijk met het veilige Ideal zijn, waarmee je direct per bank kunt afrekenen, maar dit kan ook een creditcard zijn. Betaal je online liever met Paypal? Je kunt ook jouw Paypal account veilig koppelen aan jouw account op Mealhero.me.

Klantenservice en klachten

Heb je een vraag over de maaltijden, de services of het concept van Mealhero.me? Schroom dan niet om even te bellen of te mailen met de klantenservice van Mealhero.me. Zij staan dagelijks al hun (potentiële) klanten bij met vragen of opmerkingen.

Ook gaat de klantenservice professioneel om met klachten over Mealhero.me. Ben je niet tevreden? Dan kun je ook de klantenservice contacteren. Zij gaan voor jou op zoek naar een oplossing en proberen jouw klacht zo professioneel mogelijk te kunnen oplossen.

Wil jij ook beoordelen?

Ben jij een vaste klant van Mealhero.me en eet je wekelijks een maaltijd uit de stoomoven van Mealhero.me? Of heb je hier weleens een maaltijd besteld? Jouw mening is van groot belang voor nieuwe klanten. Hoe heb je Mealhero.me ervaren? Waren de maaltijden lekker en was het eenvoudig om deze maaltijden gaar te stomen? Ook kun je in jouw review iets achterlaten over de service, verzending of het contact met de klantenservice van Mealhero.me. Jouw ervaring met Mealhero.me kan enorm verhelderend zijn en nieuwe klanten helpen met het maken van een keuze.

Reviews over Mealhero.me
Gerelateerde bedrijven
Dinnerly logo
Dinnerly
2 beoordelingen
7
HelloFresh logo
HelloFresh
2 beoordelingen
9,5
Themusclechef logo
Themusclechef
1 beoordeling
10
Gerelateerde blogartikelen
7,7
50% zou hier weer kopen
3 beoordelingen
Lees onze review over Mealhero.me

Het bedrijf Mealhero.me is geverifieerd door ons. De webshop Mealhero.me is al jaren een betrouwbare partij om te bestellen. Mealhero.me is lid bij de KvK (kamer van koophandel) en hun website beschikt over een SSL certificaat (het groene slotje). Dit slotje geeft aan dat het veilig is om te bestellen via de online betaalmethodes die ze aanbieden. Mealhero.me maakt gebruik van de meest voorkomende betaalmogelijkheden in Nederland.

De reputatie van Mealhero.me is positief te noemen. Het Nederlandse bedrijf is namelijk ook al een lange tijd actief op het internet. Je kunt zelf ook meehelpen andere gebruikers een goede keus te maken bij hun aankopen. Dit kun je doen door een review achter te laten op deze pagina.

Bekijk zeker even de website van Mealhero.me. Dit geeft je een beter beeld van de webshop. Daarnaast staat daar hun uitgebreide assortiment en natuurlijk de openingstijden van Mealhero.me.

Geplaatst op: 29-04-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Toestel onveilig, klantendienst bedreigend

We hebben de teostel al vier maanden. De maltijden waren lekker. Eergisteren heeft de toestel onploft. Een grote vonk, het werkt niet meer.
De klantendienst nu eist dat we de toestel op onze kosten terug sturen, en dat we de factuur van de reparatie betalen.
Blijf weg, het is de moeite niet waard.

Geplaatst op: 02-05-2022
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Anoniem

5 / 10
4/5 1/5 1/5 3/5
Nogmaals kopen? Nee
Grote voordelen

Het grootste voordeel is voor mij dat het super simpel is. Ik hoef niet meer elke avond te bedenken wat ik moet gaan koken. Het is altijd makkelijk te berijden en super lekker. De producten zijn altijd vers en lekker. Super tevreden klant!

Geplaatst op: 04-05-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Tessa F.

8 / 10
4/5 4/5 3/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Mealhero.me
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Dinnerly logo
Dinnerly
2 beoordelingen
7
HelloFresh logo
HelloFresh
2 beoordelingen
9,5
Themusclechef logo
Themusclechef
1 beoordeling
10
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Mealhero.me een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 3 beoordelingen geplaatst over Mealhero.me. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 7,7 gekregen, waarbij 50% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Mealhero.me actief?

Mealhero.me is vooral actief in de categorie dieet en gezondheid en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) maaltijdboxen.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Mealhero.me reviews? Dan kun je naar de website van Mealhero.me gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie