MaxineStevensPreset logo

MaxineStevensPreset reviews, ervaringen en beoordelingen

MaxineStevensPreset reviews, ervaringen en beoordelingen
2304
MaxineStevensPreset logo
Website
MaxineStevensPreset
Categorie
Webshops

Reviews en ervaringen MaxineStevensPreset

Als je een kind hebt wil je natuurlijk ook dat de mooie herinneringen aan die eerste periode bewaard blijven. Of misschien heb je wel heel andere herinneringen die je zo mooi mogelijk wilt bewaren. Jammer genoeg doen de eigen foto’s die gebeurtenissen zelden echt recht aan. Om dat op te lossen kan je die foto’s een stuk mooier maken door presets te gebruiken zoals die van MaxineStevensPreset. Maar wat is dat nu eigenlijk? Zijn de producten van MaxineStevensPreset moeilijk in gebruik? Wat zijn de ervaringen van de klanten? Hoe beoordelen mensen het eindresultaat? Doorneem even de reviews over MaxineStevensPreset op deze pagina en je ontdekt het meteen!

Over MaxineStevensPreset

MaxineStevensPreset is een website opgericht door de gelijknamige Maxine Stevens. De website verkoopt naast heel wat informatie over fotografie voornamelijk tal van presets. Maxine Stevens zelf is een professionele fotografe die enkele jaren geleden na de geboorte van haar zoon dat pad insloeg. Die ervaring als professionele fotografe heeft ze gebruikt om een hele reeks presets te ontwikkelen die je op de webshop kunt downloaden om jouw foto’s mooier te maken. Meer concreet is een preset het best te vergelijken met een fotobewerking die je meteen toe kunt passen op de eigen foto’s. Het is een soort filter maar dan beter. Koop je er eentje aan? Dan krijg je meteen met de preset zelf ook alle informatie die je maar nodig kunt hebben en een handige handleiding in de e-maillink naar de preset meegestuurd. Voor inspiratie of gewoon nieuws van MaxineStevensPreset kan je de sociale media kanalen van het bedrijf volgen.

Waarom kiezen voor MaxineStevensPreset?

Op de website van MaxineStevensPreset vind je dus tientallen verschillende presets om jouw foto’s naar een hoge niveau te tillen. Naast presets kan je er ook terecht voor online cursussen, presets PRO voor fotografen, Canva templates en Gift Cards. Daarnaast vind je op de website vooral veel uitleg over fotografie en tal van tips & tricks voor iedereen die gebeten is door het virus. Wat de presets zelf betreft kan je kiezen uit presets als Blogger, Wanderlust, Winter Wonderland, Sunkissed, Pink Flavour, Santa en ga zo maar door. Ook is het mogelijk om op voorhand even de presets te testen. Het enige dat je hiervoor hoeft te doen is een paar onbewerkte foto’s naar de klantenservice van MaxineStevensPreset opsturen. Ook goed om te weten is dat je na installatie de presets kunt toepassen op alle foto’s zonder limiet!

Is MaxineStevensPreset betrouwbaar?

MaxineStevensPreset is een website die ondertussen al enkele jaren bestaat. Daarenboven vind je ze ook op sociale media terug zoals Facebook en Instagram en beschikt de onderneming over een eigen klantenservice mocht er een probleem zijn. Ook is het zo dat je op de website zelf reviews van echte klanten van MaxineStevensPreset terug kunt vinden. Bedenk je je na de aankoop plots toch? Dan kan je binnen de 14 dagen na de aankoop toch nog bedenken mits je niet op de downloadlink geklikt hebt. Ten slotte is de website van MaxineStevensPreset SSL-secuur. Dat betekent dat je veilig kunt betalen voor jouw presets. Dat kan via Bancontact, iDeal, Maestro, Visa, Mastercard of PayPal.

Klantenservice en klachten

Zelfs als leek kan je dankzij de handleidingen die meegestuurd worden de producten van MaxineStevensPreset gebruiken. Heb je toch nog een vraag of is er iets niet duidelijk? Dan kan je de klantendienst van MaxineStevensPreset contacteren. Dat kan je doen via Facebook, via Instagram, per mail of via het contactformulier op de website. In normale omstandigheden krijg je altijd binnen de werkdag een antwoord terug van de klantendienst. Is er met jouw presets iets fout gelopen? Dat is natuurlijk vervelend. Dan kan je best via mail of via het contactformulier een klacht neerleggen bij MaxineStevensPreset. Beschrijf de casus zo volledig mogelijk en voeg eventueel afbeeldingen toe. Op klachten ontvang je binnen enkele werkdagen een antwoord. Een andere optie is om klacht neer te leggen bij het bekende ODR-platform van de Europese Commissie.

Wil jij ook beoordelen?

Kocht jij in het verleden al eens een preset van MaxineStevensPreset? Of volgde je misschien één van de online cursussen? Dan zijn wij op zoek naar jouw ervaringen met deze webshop. Wat kocht je er precies? Hoe zou je de kwaliteit van jouw aankoop beoordelen? Is de website handig in gebruik? Krijg je voldoende informatie mee? Zou je MaxineStevensPreset aan derden aanraden of net niet? Jouw review maakt voor ons en voor onze bezoekers het verschil!

Reviews over MaxineStevensPreset
Gerelateerde bedrijven
Folux logo
Folux
1 beoordeling
9,5
Fotodevakman.nl logo
Fotodevakman.nl
1 beoordeling
9,5
Cakesmash.nl logo
Cakesmash.nl
0 beoordelingen
10
Gerelateerde blogartikelen
9,5
100% zou hier weer kopen
1 beoordeling
Goede presets!

Hele fijne presets! Ik bewerk graag fotos in mijn vrije tijd omdat het altijd zo veel werk was had ik er niet echt heel veel zin meer in. Ik vind het vooral mooi als ik een set fotos kan maken en dat lukt heel goed met deze presets! Ik ben nu veel minder tijd kwijt en vind het weer super leuk om te doen :)

Geplaatst op: 07-05-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Pien E.

9 / 10
4/5 5/5 5/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over MaxineStevensPreset
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Folux logo
Folux
1 beoordeling
9,5
Fotodevakman.nl logo
Fotodevakman.nl
1 beoordeling
9,5
Cakesmash.nl logo
Cakesmash.nl
0 beoordelingen
10
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is MaxineStevensPreset een betrouwbaar bedrijf?

Er is 1 beoordeling geplaatst over MaxineStevensPreset. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 9,5 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is MaxineStevensPreset actief?

MaxineStevensPreset is vooral actief in de categorie webshops en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) fotografie.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de MaxineStevensPreset reviews? Dan kun je naar de website van MaxineStevensPreset gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie