Matrabike logo

Matrabike ervaringen, reviews, beoordelingen en klachten

10 beoordelingen • 3,8
Matrabike logo
Matrabike ervaringen, reviews, beoordelingen en klachten
10 beoordelingen • 3,8
Beoordeling
10 beoordelingen
3,8
5 sterren
10%
4 sterren
10%
3 sterren
10%
2 sterren
0%
1 ster
70%
Bestelproces
3,8
Service
3,8
Prijs
3,8
Levering
3,8

Gerelateerde bedrijven

Dahon-vouwfietsen logo Dahon-vouwfietsen
0 beoordelingen
10
Profibike.nl logo Profibike.nl
2 beoordelingen
9
Cubestores logo Cubestores
0 beoordelingen
10

Matrabike ervaringen

Nieuwe fiets nodig? Natuurlijk denk je dan al snel aan Matrabike. Heb je nog nooit van deze online en fysieke fietsenwinkel gehoord? Geen probleem want wij hebben speciaal voor jouw onafhankelijke Matrabike ervaringen verzameld. Met deze ervaringen krijg je een duidelijk beeld van de service en kwaliteit van de fietsen. Met de kwaliteit zit het wel goed want bekende fietsmerken worden hier online verkocht. De fietsen zijn heel eenvoudig online te bestellen en aan de hand van de ervaringen weet je precies welke fiets het gaat worden!

Over Matrabike

Matrabike heeft naast 9 fysieke winkels dus ook een webwinkel. De naam is bekend in zowel binnen als buitenland. Zowel in Nederland als België is de winkel gevestigd en zijn er meer dan 10.000 fietsen op voorraad. Al ruim 20 jaar staat de fietsenwinkel bekend als de winkel voor goedkope fietsen. Ondanks dat je een lage prijs betaalt voor een nieuwe fiets kan je uiteraard altijd een hoge kwaliteit verwachten. Uiteraard wordt jouw nieuwe fiets gratis verzonden en ze proberen je fiets altijd al de volgende dag bij je thuis te bezorgen. Als je een bepaalde dag in gedachten hebt om te bezorgen dan kan dit altijd! Dit is absoluut een reden waarom er zoveel positieve Matrabike ervaringen zijn.

Matrabike elektrische fietsen

Elektrische fietsen worden steeds populairder in Nederland omdat je met gemak grote afstanden kan afleggen en toch nog in beweging bent. Het enige nadeel is de prijs van zo’n nieuwe elektrische fiets. Gelukkig hoef je niet de hoofdprijs te betalen en kan je ook voordelig uit zijn. Volgens de Matrabike ervaringen ben je hier echt goedkoop uit als je een nieuwe elektrische fiets zoekt. Vanaf € 400 kan je hier namelijk al een elektrische fiets bestellen in plaats van € 1.000.

Matrakbike accessoires

Natuurlijk kan je jouw fiets direct helemaal compleet maken met handige accessoires. Van een slot tot een bloemenkrat voorop het is allemaal mogelijk. Je kan de accessoires natuurlijk ook gewoon los verzenden zonder een fiets mee te bestellen. De Matrabike ervaringen zijn absoluut enthousiast en na afloop van je bestelling kan je ook zelf je ervaringen achterlaten op onze website.

Start met beoordelen

Lees beoordelingen over Matrabike

profielfoto van Mirjam
Mirjam
18-05-2016
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Jammer van slot

Super blij met de fiets en de service van Matrabike. Het enigste was dat er geen slot bij mijn fiets zat wat ik toch een beetje vreemd vond. Een fiets moet tegenwoordig toch opslot :P

profielfoto van Saskia
Saskia
01-06-2016
8 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Levertijd was niet goed aangegeven

Wij zouden de fiets vandaag tussen 9 en 1 krijgen volgens mij, maar dit werd pas 3 uur. Na een belletje kwam er wel duidelijkheid dat er iets vertraging was. Alles is nu goed en het ziet er keurig uit.

profielfoto van Wesniewski
Wesniewski
24-02-2019
6 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
bandje plakken

Beste Mensen.

Als U een fiets wil kopen kan ik Matrabike NIET adviseren. Ik-zelf heb een lekke band gereden (fiets van €1500,- dus wel bij Marabike gekocht) en omdat er een totaal vreemde rem voor mij op zit heb ik dit karweitje uitbesteed aan Matrabike. Let wel er moet een nieuwe binnen- en buitenband op gelegd worden.
Vooruit betaling €55,-.
Nu zit ik met een noodgeval (kan de fiets hiervoor niet missen) en wat schetst mijn verbazing, de eerste keer door de telefoon was de reparatie 3weken en bij de
laatst ontvangen e-mail werd het ineens 4weken. Ja,ja om een binnen- en buitenband te vervangen.
Derhalve dus negatief advies van mij

profielfoto van Wouters
Wouters
05-03-2021
2 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Nee
Kwaliteit is teleurstellend

Wat een teleurstelling om hier een fiets te kopen! 1ste maand super tevreden. Bellen ze je even op om te vragen of het bevalt! Tot dan toe super. Alleen kan ik dan ook niet zetten dat een week later het spatscherm dat achter op zit gewoon letterlijk tijdens het rijden afbreekt. En ook in de gevallen dat je fiets net amper 1,5 maand oud, wat ik absurd vind, en er gewoon een stuk afbreekt en je even 70 euro kunt betalen om hem weer bij de winkel te krijgen. Ik wacht hier wel even mee! Heb nog een jaar en 10,5 maanden garantie en ik heb nu al wel de overtuiging dat hij vaker terug zal moeten en dus me eigen scheel kan betalen aan de transport.

profielfoto van Jean
Jean
30-04-2020
2 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Nee
Slechte service, product wordt niet uitgeleverd ondanks betaling vooraf!

Ordernummer 9133190957! Eerst moet je een week wachten, 2x bellen, oh deze fiets van 2019 voeren wij niet meer en de orderpickers wisten niet wat ze moesten doen dus legden ze uw order in het bakje "ik weet het niet dus ik doe maar niets"! Daarna 3e keer bellen, ohhh wat vervelend, we geven u een fiets 2020 in de plaats, weer een week verder en de order staat mooi klaar maar de transporteur komt hem niet ophalen.... Corona my ass, verschuilen achter corona smoesjes kunnen we allemaal. Waarom neem je dan wel op voorhand mijn geld en lever je die fiets niet uit. Helaas is 1 ster de laagste review, eigenlijk moeten ze geen enkele ster krijgen. Advies: blijf snel weg bij die gasten!

profielfoto van Emy
Emy
27-03-2020
2 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Nee
Minderwaardig product, geen service. Afscheepbeleid

Onbruikbaar product na slechts een paar maanden. GEEN service. Het zou mogelijk moeten zijn om een negatieve score te geven.
Ik raadt iedereen aan, zeker de mensen met een beperkt budget, om lokaal te kopen. Matrabike lokt met een iets goedkopere prijs en slaat nadien hard terug in reparatiekosten die zelfs voor reparaties binnen het half jaar niet onder garantie vallen.
Koop NIET bij Matrabike en waarschuw consumenten voor hun management stijl. Nl. Hit and run. Verkoop en hoop nooit meer van je klant te horen. Voor service hebben zij geen beleid.

profielfoto van Hannah
Hannah
21-01-2020
2 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Nee
Zwaaien naar je geld

31 december 2019 heb ik een fiets besteld en betaald. Gelijk daarna heb ik de bestelling geannuleerd. Tot nu toe heb ik meerdere keren met de klantenservice gebeld. Het wordt elke keer beloofd dat het geld "volgende week" teruggestort wordt. Op 21 januari 2020 is het nog niet gebeurd, terwijl ze op hun website beloven dat ze binnen 14 dagen terugbetalen. Bestelling heb ik gelijk geannuleerd, fiets was nooit verzonden. Als je nog moet wachten op een retour, kan ik het misschien nog enigszins begrijpen. Maar dit kan gewoon niet. Ik was van plan om de fiets later dit jaar opnieuw te bestellen, maar dat wordt hem niet meer.

profielfoto van Lars
Lars
25-02-2019
2 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Nee
1 keer maar nooit meer

In september een e bike gekocht voor mijn dochter. Op advies van matra bikes . een fiets uitgezocht die aan onze wensen voldeed. Maar helaas. de fiets houd er na 20 km al mee op( volgens Matra kan de fiets 120Km) nu weet ik dat dit onder de meest gunstige omstandigheden is , maar 20 km is wel heel weinig. Na bijna smeken voor service een nieuwe accu gekregen. Dit bleek niet de oplossing. Ze wilde de fiets wel controleren maar dan moesten wij de retourskosten zelf betalen.. wederom w weken verder eindelijk de fiets opgehaald. (kosten wel betaald door Matra. Wederom weer een fiets terug gekregen die niet functioneerde. Het proces maar weer herhaald . Weer een fiets terug gekregen die niet normaal functioneert inmiddels valt het display uit. Het is nu bijna maart en nog geen oplossing. Matra reageert slecht op onze mail .
en gaat erg slecht met onze klacht om en het hele proces duurt erg lang.. Ze hanteren algemene voorwaarden , maar vergeten dat de wet boven de algemene voorwaarden staat. Ik houd helemaal niet van reviews geven, maar zij vragen erom . Mijn 2 andere kinderen moeten straks ook een nieuwe fiets. Maar ik ga gewoon weer naar de plaatselijke fietsboer.

profielfoto van Teirlynck K.
Teirlynck K.
14-09-2018
2 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Nee
Service

Ik heb na aankoop op 27-07-2018 mijn fiets binnengebracht bij de verdeler op 01-08-2018 omdat er een probleem was met de vering.

Ondertussen 6 weken later heb ik mijn fiets nog niet terug !!!

profielfoto van J
J
07-03-2018
2 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Nee
Zeer slechte garantie service

Zeer slechte fiets
Roest weg

Spaken ook.

Word niets aan gedaan.

Schrijf een review over Matrabike

Bestelproces *
10
/ 10
Service *
10
/ 10
Prijs *
10
/ 10
Levering *
10
/ 10

Gerelateerde bedrijven

Dahon-vouwfietsen logo Dahon-vouwfietsen
0 beoordelingen
10
Profibike.nl logo Profibike.nl
2 beoordelingen
9
Cubestores logo Cubestores
0 beoordelingen
10