Magnumvuurwerk.nl logo

Magnumvuurwerk.nl reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Magnumvuurwerk.nl reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
3920
Magnumvuurwerk.nl logo
Website
Magnumvuurwerk.nl
Categorie
Webshops

Reviews en ervaringen Magnumvuurwerk.nl

Er zijn zo van die tradities die iedereen kent en die elk jaar opnieuw een glimlach op het gezicht toveren. Absoluut één van de grootste van die tradities is het gegeven van vuurwerk afschieten wanneer oudjaar naar nieuwjaar over gaat. Ben jij op zoek naar vuurwerk van professioneel niveau om die dag net dat extra tikje buskruit te geven? Dan is Magnumvuurwerk.nl misschien wel iets voor jou. Ben jij op zoek naar reviews over Magnumvuurwerk.nl? Dan vind je op deze webpagina alle informatie terug die je nodig hebt. Ervaringen van klanten met Magnumvuurwerk.nl en hun beoordelingen. Zo maak jij de juiste beslissing.

Over Magnumvuurwerk.nl

Magnumvuurwerk.nl is een webshop die, zoals de naam al zegt, gespecialiseerd is in de verkoop van vuurwerk. Je kunt er vuurwerk van een professionele kwaliteit voor een uitstekende prijs op de kop tikken. Magnumvuurwerk.nl levert zowel aan professionals als aan particulieren om wanneer de dag aanbreekt indruk te maken met jouw show. De Magnum Serie vuurwerk is al sinds jaar en dag een echt begrip in de sector. In 2019 kreeg de serie een stevige update en werden aanvullingen op het assortiment geïntroduceerd zoals de WCKD en I-like-Legal series. De sterke punten van Magnumvuurwerk.nl zijn dan ook een kwalitatief product, een goede prijs, een jarenlange ervaring en het feit dat ze een gigantische eigen voorraad in Dronten hebben. Bovendien is Magnumvuurwerk.nl volledig klimaatneutraal. De uitstoot van Co2 wordt in de bedrijfsuitoefening van Magnumvuurwerk.nl volledig gecompenseerd door andere maatregelen. Dat doet het bedrijf bijvoorbeeld onder andere in samenwerking met het bekende Trees For All.

Waarom kiezen voor Magnumvuurwerk.nl?

De producten van Magnumvuurwerk.nl vind je in tientallen winkels over het hele land terug. Op de website kan je dankzij de selectieboxen meteen kijken wat de product voorraad per winkel is. Wat de producten betreft is de webshop van Magnumvuurwerk.nl onderverdeeld in de volgende categorieën: sets, aanbiedingen, mines, cakes, compounds, cakeboxen, fonteinen, grondvuurwerk, knalvuurwerk, single shots, vuurpijlen, vuurwerkpakketten, kindervuurwerk en veiligheidsartikelen. Je vindt er ook een zoekbalk terug waar je per trefwoord opzoekingen kunt doen. Bestel je vuurwerk via de website? Dan kan je dat afhalen op 29, 30 en 31 december te Drongen. Er geldt een maximum van 25 kilogram vuurwerk per keer en wie het vuurwerk af komt halen moet 16 jaar of ouder zijn. Heb je inspiratie nodig of blijf je graag op de hoogte van nieuwtjes? Dan kan je de sociale media accounts op Facebook of YouTube volgen.

Is Magnumvuurwerk.nl betrouwbaar?

Magnumvuurwerk.nl is al jaren actief binnen de sector en werkt bovendien samen met tientallen fysieke winkels doorheen Nederland. Bovendien is het vuurwerk van Magnumvuurwerk.nl al diverse keren in de prijzen gevallen. Er is dus absoluut sprake van een goede reputatie. Daarnaast vind je op de website heel wat bedrijfsinformatie terug en een eigen klantenservice. Hier kan je voor vragen, bij problemen of voor advies terecht. Ook is het zo dat de verbinding met de website een veilige verbinding is. Het slotje in de adresbalk geeft aan dat Magnumvuurwerk.nl een SSL-secure verbinding heeft. Dat betekent op zijn beurt dat je op de website veilig kunt betalen. Bij Magnumvuurwerk.nl kan dat met iDeal, via Mastercard of met PayPal. Ten slotte vind je op de webshop ook heel wat reviews en beoordelingen van echte klanten terug!

Klantenservice en klachten

Heb je een vraag of ben je op zoek naar advies? Misschien is er iets fout gelopen en heb je een klacht? In al deze gevallen kan je de klantendienst van Magnumvuurwerk.nl contacteren. Dat kan je doen op twee verschillende manieren. Zo kan je op Facebook Messenger een berichtje sturen of je kunt ook een mail sturen. Meestal krijg je binnen één tot enkele werkdagen een antwoord terug van de klantenservice. Bij klachten kan een antwoord enkele dagen tot ten laatste twee weken op zich laten wachten. Klachten kunnen ook aangemeld worden bij het ODR-platform van de Europese Commissie.

Wil jij ook beoordelen?

Ben jij een klant van Magnumvuurwerk.nl? Dan heb je vast ook een mening over de kwaliteit en de prijs van de producten van Magnumvuurwerk.nl. Hoe zou jij deze beoordelingen? Heb je enige ervaring met de klantendienst van Magnumvuurwerk.nl? Wat heb je exact bij de webshop gekocht? Zou je die artikelen opnieuw kopen bij Magnumvuurwerk.nl? Gaat heet zelf ophalen vlotjes of is er toch ruimte voor verbetering? Schrijf jouw review op deze pagina en help iedereen die op zoek is naar meer informatie over deze webshop een handje.

Reviews over Magnumvuurwerk.nl

Gerelateerde bedrijven

Bobshop logo
Bobshop
2 beoordelingen
10
Flapoorstickers logo
Flapoorstickers
2 beoordelingen
9
Alpha-Shop logo
Alpha-Shop
2 beoordelingen
9

Gerelateerde blogartikelen

10
100% zou hier weer kopen
1 beoordeling
Onze beoordeling over Magnumvuurwerk.nl

Het bedrijf Magnumvuurwerk.nl is geverifieerd door ons. De webshop Magnumvuurwerk.nl is al jaren een betrouwbare partij om te bestellen. Magnumvuurwerk.nl is lid bij de KvK (kamer van koophandel) en hun website beschikt over een SSL certificaat (het groene slotje). Dit slotje geeft aan dat het veilig is om te bestellen via de online betaalmethodes die ze aanbieden. Magnumvuurwerk.nl maakt gebruik van de meest voorkomende betaalmogelijkheden in Nederland.

De reputatie van Magnumvuurwerk.nl is positief te noemen. Het Nederlandse bedrijf is namelijk ook al een lange tijd actief op het internet. Je kunt zelf ook meehelpen andere gebruikers een goede keus te maken bij hun aankopen. Dit kun je doen door een review achter te laten op deze pagina.

Het is verstandig de website van Magnumvuurwerk.nl te bekijken voor actuele openingstijden. Daar vind je uiteraard ook het uitgebreide assortiment van Magnumvuurwerk.nl.

Geplaatst op: 09-11-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review

Schrijf een review over Magnumvuurwerk.nl


Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven

Bobshop logo
Bobshop
2 beoordelingen
10
Flapoorstickers logo
Flapoorstickers
2 beoordelingen
9
Alpha-Shop logo
Alpha-Shop
2 beoordelingen
9

Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Magnumvuurwerk.nl een betrouwbaar bedrijf?

Er is 1 beoordeling geplaatst over Magnumvuurwerk.nl. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Magnumvuurwerk.nl actief?

Magnumvuurwerk.nl is vooral actief in de categorie webshops.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Magnumvuurwerk.nl reviews? Dan kun je naar de website van Magnumvuurwerk.nl gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie