Magicshop logo

Magicshop reviews, ervaringen en beoordelingen

Magicshop reviews, ervaringen en beoordelingen
2719
Magicshop logo
Website
Magicshop
Categorie
Webshops

Reviews en ervaringen Magicshop

Ben jij geïnteresseerd in goochelen of wil je iemand een leuk cadeautje geven dat met goochelen te maken heeft? Dan is de Magicshop misschien wel waar je op uitkomt. Wil je weten of de Magicshop ook echt betrouwbaar is? Dan zijn reviews een goed startpunt om een doordachte mening te vormen. Op deze pagina vind je ervaringen met en beoordelingen van Magicshop door echte klanten geschreven. Zo zie je meteen of een aankoop daar al dan niet te overwegen valt.

Over Magicshop

Magicshop is een webshop die, zoals je al kon raden, gespecialiseerd is in alles wat met goochelen te maken heeft. De winkel bestaat ook fysiek en is gevestigd in Heemskerk met een geschiedenis die teruggaat tot 1985. Een schat aan ervaring dus. De missie van de Magicshop is om niet enkel leuke benodigdheden te verkopen, maar ook om goochelen verder te populariseren en als het even kan mensen te enthousiasmeren voor goochelen. Om dat te bereiken vind je op de webshop heel wat informatie terug voor de beginnende goochelaar. Op de blog lees je artikels met leuke trucs en tips voor de goochelaar, product reviews en meer. Van de professionele goochelaar tot de beginner: iedereen kan terecht bij Magicshop. Wil je niets missen? Dan kan je je ook inschrijven op de nieuwsbrief. Verzending is gratis vanaf 100 euro en bestellingen worden van dinsdag tot vrijdag op de post gedaan. Bestel je voor 15.00 uur dan wordt jouw bestelling nog dezelfde dag verzonden. De Magicshop zet ook in op loyaliteit. Zo spaar je punten die je in kunt ruilen voor korting bij elke aankoopschijf van 5 euro. Daarnaast is er ook de kras en win actie. Met deze actie maak je bij elke bestelschijf van 25 euro kans op prijzen zoals een masterclass, korting en meer.

Waarom kiezen voor Magicshop?

Magicshop heeft een indrukwekkend assortiment voor iedereen die met goochelen bezig is van de beginner tot de professionele goochelaar. Omdat het ook om een fysieke winkel gaat bestel je bovendien bij mensen met kennis van zaken over de producten. In het assortiment vind je categorieën terug als goocheltrucs, Mindfuck, DVD’s, boeken, accessoires, kaarten, jongleren, illusies en ook een sale. Naast al deze producten kan je bij Magicshop ook terecht voor het boeken en kopen van masterclasses rond goochelen. Heel wat boeken zijn als e-download beschikbaar en kan je zo op de site downloaden. Heb je een bestelling geplaatst en bedenk je je toch? Dan kan je zoals de wet Koop of afstand voorschrijft het product binnen de 14 dagen zonder opgave van reden retourneren. Vul hiervoor het herroepingsformulier in.

Is Magicshop betrouwbaar?

Magicshop gaat uit van een fysieke winkel die zelf ook de producten verkoopt. Op de website vind je niet alleen het adres van de winkel, maar ook het KvK-nummer en het btw nummer van het bedrijf. Bang voor je persoonsgegevens hoef je niet te zijn want de Magicshop website werkt via een beveiligde verbinding (en uiteraard ook veilig betalen!). Er is een klantenservice aanwezig om bij problemen te contacteren en ze pakken zelf ook uit met positieve reviews en beoordelingen van hun klanten. Ten slotte is de Magicshop aangesloten bij en gecertificeerd door het keurmerk Webshop Keurmerk. Je kunt dus op beide oren slapen.

Klantenservice en klachten

Heb je vragen over één van de producten of heb je een klacht? Dan kan je best contact opnemen met de klantenservice van Magicshop. Dat kan telefonisch van dinsdag tot zaterdag van 10:00 uur tot 16:30 uur. Buiten deze tijdstippen kan je 24/7 een mail sturen naar het mailadres of per post jouw klacht opsturen. Stuur je een klacht op? Dan ontvang je sowieso een ontvangstbevestiging en krijg je een antwoord binnen de 14 dagen. Kom je er niet samen uit? Dan kan je je wenden tot de afdeling bemiddeling van de Stichting Webshop Keurmerk. Magicshop is daar immers bij aangesloten en legt zich dan ook neer bij hun uitspraken.

Wil jij ook beoordelen?

Bestelde jij bij de Magicshop al een truc die iedereen met verstomming liet slaan? Of viel de hele truc net in het water? Wat jouw verhaal ook is: wij zijn op zoek naar reviews over Magicshop. Zou je hun producten als betrouwbaar en kwalitatief beoordelen? Was de klantenservice vriendelijk en behulpzaam? Is jouw ervaring met het bedrijf positief of negatief? Laat op deze pagina een review achter en vertel elke bezoeker wat hij/zij mag verwachten.

Reviews over Magicshop
Gerelateerde bedrijven
AliExpress logo
AliExpress
15 beoordelingen
4,8
Gereedschapspecialist.nl logo
Gereedschapspecialist.nl
0 beoordelingen
10
Impericon logo
Impericon
1 beoordeling
7
Gerelateerde blogartikelen
10
100% zou hier weer kopen
1 beoordeling
Een van de beste gochelwinkels van Nederland

Super vriendelijke mensen met veel kennis over het vak. De mensen hier nemen goed de tijd om je iets uit te leggen en om je te helpen. Zodra je iets wilt hebben wat niet meer op voorraad is bestellen ze dit voor je als je dat wilt. Dus een van de beste in Nederland!

Geplaatst op: 26-05-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Roos B.

10 / 10
5/5 5/5 4/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Magicshop
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
AliExpress logo
AliExpress
15 beoordelingen
4,8
Gereedschapspecialist.nl logo
Gereedschapspecialist.nl
0 beoordelingen
10
Impericon logo
Impericon
1 beoordeling
7
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Magicshop een betrouwbaar bedrijf?

Er is 1 beoordeling geplaatst over Magicshop. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Magicshop actief?

Magicshop is vooral actief in de categorie webshops en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) hobby.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Magicshop reviews? Dan kun je naar de website van Magicshop gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie